Sziasztok Lányok!
Hát mostanában mint látjátok, nem nagyn jutok géphez és olvasni sincs időm
Így most reagálni sem tudok, de láttam van egy pár újonnan érkező, nekik üdv itt és mielőbbi babásodást kívánok!
Ma voltunk UH-n és mindkét babóca jól van!!!!!!!!!! Hát leesett a nagy kő, annyira aggódtam, nehogy rossz hírt mondjon a doki. Hát, hogy mennyit mozognak, pedig még csak 10 hetesek. Az egyik nem látszik annyira, mert takarásban van kicsit, de azért ő is mocizott szépen, a másik viszont... A kezei és lábai megállás nélkül jártak. Nem is emlékszem, hogy Marcinál hogy volt 10 hetesen, meg kell majd nézni a videót, de most teljesen kész vagyok. Ha már 10 hetesen ilyen aktív mi lesz még... Sajna kép most sincs, csak videó, de majd fel akarom tölteni valahogy, 18-án megyek a kórházba a 12 hetes UH-ra, mert ott van hüvely Uh is, és azzal is megnézi, mert az egyik valószínű azzal látszik majd rendesen, a másik meg hasival, mert úgy vannak egyelőre behelyezkedve. Ott tud képet is adni, már nagyon várom, hogy legyen mit mutogatni.
Csak közben vasárnap újra kiújult a derék és csípő fájásom, már küzdöttem vele párszor. Elmentem a negyedik dokihoz ez ügyben, ő szerinte lumbágó, és persze nem tud adni semmit rá, mivel kismama vagyok. Amit mondott gélt, azt a gyógyszertárban megnéztük és súlyos születési rendellenességeket okozhat, tehát tilos, így maradt a homeos kenőcs és bogyók, ami a nőgyógyászom szerint valószínű nem segít, de én úgy vagyok vele, hogy ha már lelkileg segít, az is valami. Teljes derékkímélet és sok pihenés az előírás, szóval most a héten Marci sokat mamázik... Állítólag 1 hét és rendeződik, hát remélem, mert nekem ilyen fájdalmam talán még soha nem volt. De miért is ne ilyenkor jöjjön elő. Na ennyit a panaszkodásból, most a videóból merítek erőt, és csak nézem és nézem.
Most elkezdek visszaolvasni, bár kétlem, hogy a végére érnék