Új privát üzeneted érkezett!

Leírnád, hogy pontosan miket eszel, milyen időközönként, mikor veszed be a gyógyit és melyiket szeded?
mert vannak akik az ún vivőanyagot nem bírják és lehet nálad az a típus amit szedsz, annak a vivőanyaga nem megfelelő, érdemes más gyógyszert kipróbálni, feltéve ha az étkezésed megfelelő.
kellene tehát de olyan pontosan hogy ekkor ennyi cukros tea, kenyér, zsemle, ennyi rántott hús, vagy csak zöldség szóval pontosan mindent és az időpntot is.

Lona mikor tesztelsz?

Nani, jártam felétek aznap amikor írtál, gondoltam na írok egy püt, de erre írtál te! :lol:

Bella, Tobi, Angel és akinek kell++++++++++
Vendég

Angel, Bols,
mai napohoz millió drukk++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Katerina: huh de egyutterzek Veled.... majd csak tul leszel rajta!

Mindenkinek mennek a drukkok!

(chat-re en sem tudtam felmenni...de majd ezen a heten :) koszi Till!)
amina09

Hunci! Küldtem privit! Köszi

Amina, neked is.

Talán felhívom KP. doki bácsit, próbáljunk másik bogyót, bár tudom, hogy nagyon keveset eszem. Dehát nem bírok többet. :(

Főnököm most ment haza, mert rosszul van, fáj a gyomra, meg hányingere van... Azt mondja múlt héten volt más kollégának is. Lehet, hogy én is azt kaptam el? :roll:

Mindenkinek a legjobbakat!
Puszi

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina, nekem nem jött meg a pü.Amúgy simán lehet, hogy "csak" beteg vagy tényleg.
Vendég

Hunci! Akkor még egyszer:
Megpróbálom, de csak a tegnapira emlékszem pontosan, meg a maira persze.
Tegnap: Reggel nyolc óra, fél szelet vajas kenyér (félbarna) egy paradicsom, pár karika paprikaszelet, egy pohár víz és három darab nagyon picike anyósom sütötte sajtos pogácsa. Közben fél szem Adimet és egy Elevit.
11 óra, ua. a fajta kis pogácsa 2db.
Egész délelőtt vízet kortyolgattam. ( kb. fél litert).
Ebéd előtt erősebb rosszul lét
12.30 egy fél tányér tyúkhúsleves, kevés tésztával és répával. Aztán a fél szem Adimet. Jobban lét után két kis darab réntott csirkemell, és egy szem sült krumpli.
Délután már csak enyhe émelygés.
17 körül egy szem savanyú cukorka
Inni csak vizet ittam.
19 óra egy darab sült csirke kevés gombás-májas töltelékkel, savanyúsággal. (egy szem adimet közben)
Egy darab mini linzer.

Ma:
7.30 egy csésze gyömülcstea édesítóvel
9. 00 egy fél sajtos pározsis zsemle egy szelet uborka és paradicsom, egyharmad banán, 1 csésze fekete tea natúr, 1/2szem adimet
12. 00 2dl zöldségleves, és egy fél adag májrizottó fele
2dl víz

Eddig ennyi, ma még különösebb rosszullét nem volt. De jó lenne, ha így is maradna. Némi gyomorfájás van, és húz a fejem. Ma nem vettem be Elevitet.
Köszi a segítséget!
Kat

Kép
katerina

Na, ide küldtem véletlenül. Többieknek bocsánat!! Nem akarok mindenkit azzal traktálni, mi eszek....

Kép
katerina

Hunci!
Holnap bemegyek vvételre inkább. Ma elkezdtem barnázni, szerintem ez most nem sikerült. Feleslegesen nem akarom már használni az utrót péntekig. Szóval holnap kiderül biztosan, hogy kell e még használnom.

Katerina!
Ha felezgettem nekem rosszabb volt. Mert ez filmtabletta és megsérül a külsô rétege és máshogy szívódik fel.
lona1

Lona! Ez nagyon hasznos tapasztalat.
Köszi

Kép
katerina

Bols, Angel, hol vagytok????++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Lona, a barnázgatás nem jelent semmit. Attól még bármi lehet. Tesztet csináltál?

skrisz72

Lona+++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lona, a barna semmit sem jelent, tudod, vv-hez +++++++

Katerina,
1. ahogy írta Lona, metet felezni nem kéne, mert rosszabb hatást vált ki, akkor kell, lehet felezni ha nagyon muszáj,de inkább ne legyen muszáj

2. adimetet nem bírod

3. lehet hogy beteg vagy inkább...

4. az étrend jó is és mégsem jó...éhezel is, és mégsem...Na ez furcsa tudom, de a diéta lényege a ch számolgatáson kívül a megfelelő ch-elosztás a napszaknak megfelelően.Vagyis 3 ÓRÁNKÉNT van evészet napi 5x és nem másfél majd 5 óránként.Ha tetszik, ha nem meg kell szokni, reggel enni kell.
Én megyek dolgozni 7.30-ra, hamarabb odaérek kb 10 perccel, kaja, met, 10 óra kaja, 13 óra kaja+met, 16 óra indulás előtt kaja, 19 óra kaja és met.

REggel:egy szelet kenyér feltéttel
10kor tejszármazék, pl. joghurt keksszel
13 órakor sima kaja odafigyelve, most hiába egy szelet krumplit ettél, bocs, de az nem elég, mondhatnám, hogy sz@rt sem ér, mert a ch beviteled ezzel nem lesz jobb, nem csodálom, hogy fáj a gyomrod, és hiába a rántott mell, a rántást le kell szedni, amennyire lehet, eszed úgy a mellett és hozzá kicsit több krumplit bár lehetőség szt ne sült krumplit és ne is krpürét
16 óra gyümölcs ennyi
19 óra egy kenyérke feltéttel
22 óra nem kötelező de ha kívánja a gyomrod, egy korpovit keksz (ezt azoknak ajánlom, akik nem bírják ki reggelig)

Szóval te valamilyen szinten éhezel hisz alig eszel valamit, na és a sav.cukorka meg marhára laktató, és mégis olyan kajákat eszel, amiket nem kéne...az ir-eseknek szigorúan tilos:krpüré, sült kr, BANÁN, szőlő.

Aki kevesebb ch-t visz be, a met hat nem is kicsit és jobb esetben "csak" rosszul van az ember vagy "csak" a gyomra fáj...aki viszont több ch-t visz be vagy olyan kajákat eszik, ami tilos, az a wc-n köt ki.

A methez még: a met rontja a folsav felszívódását, így a meteseknek célszerű 3 mg helyett 5 mg folsavat szedni.

Mindenkinek akinek mostanra kell, nagy kalappal!
Vendég

Hunci, te egy profi "evő" vagy! :)
Nekem lecsúszik minden nap 1 banán, ezt nem is akarom kihagyni, és Z.Andi is enged fél banánt egy evéshez. :wink: ( még egy helyen lakunk?)
Katerina, meglátod, ha betartod pontosan az időre evést, semmi baj sem lesz. ( én is adimetet szedek)

Nem vagyok szakértő a témában, de a diabet-háziorvosom azt javasolta a metszedés elkezdésekor, hogy az első hónapban egyáltalán ne egyek gyümölcsöt, és ne igyak tejet. Ezt be is tartottam. Majd a letelt egy hó után a gyümit csak uzsonnakor ehettem. Ma már 10óraikor, vagy ebédhez is fogyasztok néha, de inkább du. Este viszont vacsihoz tilos a gyümi ( meret gyors ch és nem is bomlik már le).

Drukk nektek!++++++++++++
nani72

Angel, Bols
????????

KépKép
tobi

Nani,még mindig egy helyen lakunk, igen, ha ti nem költöztetek el,mi nem költöztünk el :wink:
Gyümi és joghurt cserélhető amúgy, van hogy de. eszek gyümit és du.joghurtot.Az igaz, hogy tejet nem lehet kezdetben, amíg nem szokod meg a metet, de a gyümi sztem kezdetben is bírja a metet.
Vendég

Hát lányok köszi, de én nem tudom ennyire tartani az időpontokat. Hétfőn 18-21-ig nyelvórán vagyok, közte kb. 3 perc szünet félidőben, szerdán a mozgás jegyében jógára járok, 18.30-20.00 pénteken pedig 19-20-ig tenisz. :( Így nem nagyon tudom pl. az este hét órás vacsit tartani. Épp ezért gondoltam, hogy megpróbálom azt, hogy 9-kor "kezdem" a napot. (9-12-15-18-21) De az se jó ugye, mert fél hétkor kelek. Nem tudok jó megoldást, de azért szívesen veszem bárki tanácsát.

Kép
katerina

basszus, ez a progi telszámnak vette az időpontjaimat :)

Kép
katerina

Eddig senki nem mondta még nekem, hogy van amit tilos enni, csak azt, hogy a CH-táblázatnak megfelelő mennyiségeket be kell tartani.

Kép
katerina

Sziasztok Lányok!

Jelentem itthon vagyunk, igaz végig aludtam az úton hazafelé. Miközben apa száguldozott az autópályán, lefényképezett ahogy alszom, aztán jókat vigyorgott rajta. (A képet visszanézve volt is min... :lol: )

Szóval 8 petesejtem lett. A korábbiakhoz képest ez rekord mennyiség, mostmár csak azon izgulok, h termékenyüljenek is meg (nekünk már volt olyan, h nem történt meg). :roll:

Angellal nem sikerült beszélnem, de szerintem találkoztam vele, Harcika azonban tájékoztatott vele kapcsolatban mindenről. :wink:

Lona! A holnapi vv-hez: ++++++++++++++++++++++++++++++

Banana???????????? Drukk, remélem jó hírekkel jössz!

Bella! Hogy vagy?

Tobi! Neked is drukk!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

((((((((((((Kat))))))))))))))))

Angel, Tobi, Lona, Krisz, Bols : Kép

Bella: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT! JÓL ESNEK!!

Bols!
Drukkolok a kicsikéiteknek!

Angel!
Neked is küldöm a pozitív energiákat.

Katerina!
Jól megszenveded ezt a gyógyszert... akárcsak én annak idején.
Hallgass a szervezetedre, ne erôltesd, ha még nem megy. Hunci nagyon jó tanácsokkal látott el, fogadd meg ôket. A legfontosabb, hogy visszajöjjön az étvágyad, mert amit írtál az étkezésedrôl az alapján nem jól és mennyiségre nagyon keveset eszel . Még mindig tartom a véleményem, hogy rosszulléteidkor nagyon leesik a vércukorszinted. Nálam az vált be, hogy elhagytam egy szemet (a délit) és egy hónap múlva mikor már újra éreztem mi az az éhség újra elkezdtem délben is szedni. Azóta semmi gond.
lona1

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem azokhoz akik értenek az IR-hez.Ma voltam vérvételen és szeretném tudni,hogy jó-e?A cukor az világos,de az inzulin nem.
0 perces 11.83 mIU/l ref.tart. 2.6-24.9
120perces 74.99 mIU/l

referencia tartomány a kiindulási érték 2-10 szerese.

Előre is köszi.

Eszter

Kép
Kép
mereszt

Mereszt: a terheléses magas. :( Az elvileg 25-30ig jó. Kérj időpontot endokrinológushoz! Addig is diétázz szorgalmasan! Talira ugye jössz???

Írtam privit taliügyben Harcikának is!

Pénteken megyek a Mensbe és a Kaáliba is. Jön Vki vmelyikbe?????

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!

Köszi.Még azt hagy kérdezzem meg,hogy mi a kiindulási érték?

Tali ügyben le vagyok maradva. :oops:

Kép
Kép
mereszt

Sziasztok!

Olvasóban vagyok, behavazódtam melóval, de drukkolok 1000-rel!!!

Katerina,
nagyon szurkolok, hogy végre valahogy hozzászokj a fránya gyógyihoz!!!!!

Mereszt,
ez tényleg magas! Kiindulást nem tom, de az a lényeg, hogy 30 alatt jó (ha jól emléxem), ezt kezelni köll!

Minden Érintettnek Megadrukkolok!!!++++++++++++++++++++++

tillidian

Mereszt: nem értem kérdésed. Bocs. :oops:

Tali:

OKTÓBER 19. VASÁRNAP, TRANZIT

Talisok:
Lois
Baba
Amina
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Bella
Tobi ?
Allegrobarbaro

Till
Leo
Puszedli

Kép

Kép

*puszedli*

Mereszt! A véleményem ugyanaz, mint Puszié, kérj időpontot, mert ez (74,99) magas. :cry:
Kislánykád hogy van?

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, lehet, hogy elsiklottál a hsz-emen, de írtam, hogy nekem közbejött egy családi dolog arra a hétvégére, így nem tudok menni, bármennyire is szerettem volna.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Puszi
a talvial kapcsolatban én is kérdőjeles vagyok, mert még nem biztos, hogy tudok menni

Bols,
a 8 az szép szám, mikor kell telefonálnod, hogy hányan indultak útnak?
+++++++++++

Angel
+++++++++++++++

Tobi, krisz
+++++++++++++++

Lona
+++++++++++++++

Én úgy érzem, hogy nekem most sem jött össze, a múlt héten annyira fájt a hasam, mintha bármelyik pillanatban megjönne, vasárnaptól viszont semmi, se has és se cicifájás, gondolom ez lehet a progiszuri hatása is. Tesztelni szombaton szeretnék, ha addig nem jön meg. :roll:
Vendég

Sziasztok!

12 petesejtem lett végül! :D Drukkokat köszönöm!

Bols,
úgy jött ki, hogy épp kerültük egymást! :? Ha jól gondolom, téged kb akkor hoztak a műtőből, mikor nekem el kellett hagynom a fotelt! Sajnos így semmit nem tudtunk kommunikálni... na majd beültikor! :wink: Harcikával sem találkoztam tegnap :( vagy csak nagyon hülye voltam az altatótól! :oops:
Gratu a sejtekhez és drukk a randikhoz!

Lona,
drukkolok, egy kis pecséttől még nincs veszve!

Bella,
tapasztódrukkok!
Hátha ez a kétesélyes megjövős érzés most jót jelent!

Tobi,
szuridrukkok!
angel37

Angel, Bols
nagyon ügyik vagytok!!!! továbbra is drukk, méghozzá randidrukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++

Lona,

Krisz,

KépKép
tobi

Angel,
12 az nagyon jó, mikor telefonálsz?
Vendég

Angel: ez szuper!!!!! Gratu!!!!!

Babim: :cry:

Bela, Angel, Lona, Bols, Krissz, Tobi: +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Húú, felpörögtek ám az események.
Sok a munkám a napokban jövő héten kiállításunk lesz a Hungexpo területén, így nem unatkozom :? (kollégák nem sokat segítenek, férfiak)

Bols, Angel szuper, drukk a továbbiakhoz is

Bella, Lona, Krisz és mindenki akinek szükséges ++++++++++++++++++++++ (ha kifelejtenék vkit) :oops:
kalkata

Bols, Angel! :D Úgy tűnik végre képes vagyok érdemben is szurkolni nektek! Hajrá embriócskák!

Lona! Nagyon aranyos vagy, köszi. És ezer ++++++++++++

Krisz! Neked is +++++++++++. Hogy vagy?

Bella! Hát én nagyon jól tudom, milyen az, amikor még kéne hinni, de valahogy nem megy. Pont úgyanígy voltam a második beültinél, hogy amikor hasfájások jöttek és elmúlt a cicifeszülés akkor feladtam. De nem szabad!!!!!!!!

Puszi! Én várom a talit! :)

Tilli! Nekem is tegnapelőttre kellett volna kész lennem egy kb. három hetes munkával (nem volt alapadat) úh. csak pihenésképpen jövök erre. Úgy érzem jobban vagyok. Csak el ne kiabáljam.

Teljesüljön Mindenki álma!

Kép
katerina

Tobi, Bella, Puszedli, Kalkata,
köszi! :) :)

Eddig ez a második legkevesebb peteszámom, de ugye most a jó közepesre hajtok! :lol:

11 és 12 között kell telefonálni, sztem 11-től próbálni fogom! Izgulok ám, szinte úgyanúgy, mint az elsőnél! Ez ötödjére sincs másképp! :wink:
angel37

Sziasztok!

Angel! :) Gratula a tucathoz!!!+++++++++++++++++++++++++++
Bella! Nem feladni!Sikerülnie kell!Punktum. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bols!Krisz!Tobi!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Lona!Voltál vérvételen?+++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok

Drukk mindenkinek

Mereszt ez tényleg magas. :( Ha jól értem kérdésed, -akkor a 0 perces inzulinnak is kb. 6-8 körül kell lennie.

Bella Kitartás!!!+++++++

Till nem kaptam pü :roll:
akkor lehet nem Én bénáztam pénteken :oops:
Nekem a héten reményeim szerint lesz eredményem.
De sajnos most még ülni is alig birok., úgy lebénultam.

Angel (elnézést a többiektől :oops: )nagyon-nagyon szurkolok neked (másoknak is persze) de sajnos már Én is profi lombikos vagyok, úgyhogy.......... :)

A topikon dübörögni fognak a zebrák!!! :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Bella, én akkor is nayon ++++++++++++++++nagyon

babaimádó
Kép
babaimado

Angel, nagyon szép! Drukkolok nagyon a randihoz! Focicsapat lesz?

Tobi++++++++++++++++++++
Bols, veled mi van?+++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Angel,
hányan vannak??????

Bols,
és Ti?????

KépKép
tobi

Focicsapat nem tuti nem lesz, 7-en vannak, holnapra lehet még 1. :)
Drukkokat továbbra is köszi!
angel37

Én ma vlotam ált. vérvételen a lombikhoz. Remélem mindesn stimmel. EKG-ra jövő hétre kaptam időpontot.

Banana: voltál vérvételen?

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi, banana, lona: drukk++++

nani: örülök, hogy újra itt vagy. hajrá lombik!

kat: kitartást!

baba: fránya miki :?

rólam: ma reggel voltam prolaktin ellenőrzésen a kaáliban, délután megyek az eredményért.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Angel!Éljen!Éljen! :D Mikor lesz a beülti?Beszéltetek róla?(-csak mert jó sok babácska van...vagy fagyikat szeretnél inkább, és 3. napit?)

Bols?

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu :)
Holnap még csörögni kell, csüt. v. péntek a beülti! Én inkább a 3napos+fagyit szeretném! (Sajna 4 nap+fagyi nincs, a múltkor ennél jóval több embrikéből sem jött össze fagyiravaló, olyan messze van az 6. nap...)

Bols,
te is már biztos telefonáltál! :wink:
angel37

Angel!Akkor hajrá 3napos+fagyi!(Ők majd elsíelgetnek a kistesó projektig :wink: ) Mennek továbbra is a drukkok!+++++++++++

viktu

Angel,
Akkor szorítok a 3 naposokért és a síelősökért!:)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?