Sziasztok!
Jól megszívtam tegnap börzére menet, mert a 3as villamosról ha leszálltam volna az élessaroknál, onnan 5 perc sétával ott lehettem volna, de bementem az Örsre, vártam 20 percet a 100as buszra, utánna láttam, hogy óránként jár, azt a 20 percet, amit még várni kellett megvártam már, így majdnem egy órás kitérő volt plusszban!
Vettem overálnacit, pulcsikat, pólókat, nadrágokat, sálat, 3 bugyit, hogy azért legyen itthon, 1 farmerrucit. Most nem találtam olyan jó dolgokat, de azért nem rosszak. Volt egy hely, ahol a csaj közölte, hogy menne már haza, mindent 200forintért odaad. Olyan jó kis felsői, pulcsijai voltak, hogy vettem egy csomót. Szóval azért akadt.
Benti elfoglaltság: Kiara is segít, tereget, söpröget, segít főzni, ő sózza be a husikat, krumplit pakol a vízbe, vagy amit vágok zöldséget, keveri a kajákat. Játékok most nállunk nem mennek annyira, max. a fakockákból várat épít vagy a kismotorral rohangál (beengedtük a lakásba vele
) és fuvarozza a babáit. De mostanában talán a nátha miatt is, nagyon nyűgi, nem nagyon akar ellenni!
Meg esténként tortúra az alvás, hisztizik mindenért, aztán éjszaka néha ébred akkor megy a hiszti, semmi nem jó neki, kicsit kivagyunk most. Hétfőn megyünk gégészetre, hogy nincs-e arcüreggyuszija, bár nem hiszem, de nem sokat javult eddig. Bár nem folyik az orra, nem köhög, nem lázas, csak nem kap levegőt, és már egy csomó mindent kipróbáltunk, de nem szakad fel. Dokinéni mondta, hogy ő nem adna rá mást, majd elmúlik, de azért nézessük meg a gégészeten.
Kiara is szeret énekelni, nállunk most a paff a bűvös sárkány, faragott versike és a kiváncsi fáncsi a menő, meg mondókában a töröm-töröm a mákot! Non-stop