Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi: neked closti nélkül a 26. napon volt pé, kíváncsi vagyok clostival mikor lesz.
Vendég

puszedli nem tudom..akor ezt mondta a doki..de most szerintem majd a ciklus elejétől kell szednem.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Azért kérdezz erre rá mert nem mindegy biztosan mikor is kell szedni.

Kép
csucsu05

Nita sztem is tisztázd le az orvossal mikor is kell elkezdened, mert nem mindegy;). De segíteni fog, az biztos!! :wink:
Vendég

lányok biztosan rákérdezek...kedden vagy valamelyik nap elmegyek hozzá a receptért és akkor megbeszéljük a kezdést...... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na izgalmasan hangzik.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nita! Sajnálom ami a pé-det illeti, de tuti hogy a gyógyszerek hatására jönni fog majd a tesóka. :wink: :wink:

Csucsu! Neked mikorra lesz meg a vérvétel eredménye?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

csucsu köszi... :lol:
moni reménykedem és legbelűl érzem hogy sikerűlni fog a kistesó........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Moni: ma már meg is van az eredményem. A prolaktinom jó lett. A progeszteronom is bár az 5fölötti jó. Nkeem 6,1lett. Viszont sok doki 10föllöttit vár el a ciklus második felében. Úgyhogy lehet, hoyg kapok clostit rá. De ez doki függő. Ha megyek hozzá biztos kiderül.

Kép
csucsu05

csucsu megy a drukk neked is...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Teljesen kész vagyok :((( Már bánom, hogy van Pocok, bánom, vhogy én még vagyok.

A rohadék háziorvos!!! Mondtam neki tud-e fogadni, terhes vagyok, beteg vagyok. Azt mondta menjek háromra be fog hívni. Úgy kellett kikönyörögnöm a főnöktől hogy elmehessek.

4-ig várakoztatott, már mindenkit behívott aki előttem volt aki utánam, aztán a szemétláda asszisztensnő közölte, hogy vége mára, menjek holnap délelőtt!!!

DE NEM TUDOK, MERT ELLENŐR VAN!!!

A betegjogi képvielőt hívtam azt mondta, hogy váltsak orvost ha nem tetszik.

Most itt állok 3 napra elég szív és asztma gyógyszerekkel, ráadásul tök betegen. Nagyon elegem van!!!
Vendég

anuk ilyet nem szabad mondani hogy bánod hogy van pocok... :(
lehet tényleg jobb volna ha orvost váltanál..de előtte mond meg a magadét annak a köcsögnek amiért feleslegesen hívott oda... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anuk keress gyorsan egy masik orvost! Valami ismerosod vagy baratod nem ismer egyet? A kartonodert meg kuldjed be a ferjedet vagy valakit, ne te menj! Csak el kell hozni onnan a papirjaidat es elvinni egy masikhoz. Fel a fejjel!!!! Minden rendben lesz!!! Probalj addig pihenni, a haziorvos aznapra is kiir, szoval ha nem mesz mondjuk holnap dolgozni, akkor aznaptol is betegallomanyba tud venni! Csak sajnos kell keresni egy masikat... Sajnos az enyem is egy fsz....
Vendég

anuk drukk az uj dokihoz..vigyázz magadra..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anuk: Én a helyedben nem jöttem volna el hisz te végig ülted a rendelést. nem is értem, hogy küldhetet el. Szerintem igenis te kérd ki a kartonodat hadd lásd a dokid arcát mit szól. És mond meg miért mész át másik dokihoz. Igenis válts dokit. Mert nem te vagy érte hanem ő érted!!
Fel a fejjel.

Kép
csucsu05

anuk csucsu jol mondja..nem is kellett volna eljönnöd..hisz ő rendelt oda időre........te ott voltál...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anuk :roll: irj majd hogy vagy!!! Remelem sikerul gyorsan az uj doki... (En csak azert irtam hogy ne te kerd ki hogy megkimeld magad a felesleges idegeskedestol... o ugyis banhatja, ugy tudom "fejkvotat" kap, hat most egyel kevesebb... - egyebkent en is kivancsi lennek a fejere :wink: )
Csucsu, Nita ti jol vagytok? Velem semmi kulcsi, elraktam szepen a homerot, bar a jonas napomat tudom (am legyen, ki is probaljuk :wink: ) meg persze kb a felidot is, szoval a total stresszmentes let meg messze van tolem, de probalkozom... Azert sokkal jobban vagyok most mint aznap amikor idejottem.
Vendég

loulou: Ezt jó hallani, hogy jobban vagy.Hidd el ha egy anyuka jelölt jól érzi magát a bőrében akkor oda a baba is jobabn akar majd jönni.
Tudod csak pozítívan és a gólya is jönni fog.

Kép
csucsu05

loulou köszi már én is jobban vagyok.....
annak nagyon örülök,hogy te is...jolt teszed hogy nem hőmérőzől és a hasonlok......így hamar jönni fog a pocilakó..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hahó Mindenki!

Anuk!
Ilyet nem szabad mondani, hogy bánod, hogy vagy, meg hogy van pocak!!! Hiszen olyan sokat vártál rá. Az én anyukám is asthmás, és itt vagyok épen egészségesen. Én is azt mondom, amit Csucsu, el nem mentem volna addig, míg be nem hív. Hogy képzelte! Na, mindegy, próbálj meg tényleg minél előbb dokit váltani, és csak előre tekinteni, a babára koncetrálni!!!

Csucsu! Örülök, hogy megvan az eredmény, ha tényleg olyan jó ez a doki, akinél utoljára voltál, Ő majd tudja a megoldást ezen eredmények ismeretében.

Nita!

Neked meg szurkolok, hogy closty meghozza kistesót!!!

Szép és mosolygós napot kívánok mindenkinek!
Puszi:
Edit
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Csucsu! Örülök hogy minden okés! Akkor hasonló lehet a szitu nálad is, mint nálam. Nekem is az uh-n és a vérvételen mindent rendben találtak. Kiváncsi leszek neked mit fog majd mondani a dokid. Nekem azt mondta ha 3 hónap múlva se sikerül teherbe esnem akkor menjek vissza hozzá. Ebből már 1 hónap eltellt, ez a második hónapom. Hát majd vasárnap vagy hétfőn kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap. :roll:

Anuk! Fel a fejjel!!! Gondolj most inkább arra a kicsi életre ami a szíved alatt növekszik, és ne hagyd hogy ilyen említésre se alkalmas emberek felzaklassanak. De azért én is kiváncsi leszek hogy sikerül-e új dokit találnod.

Lou! Hajrá stresszmentes hónap!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Edit! Jól vagy? Konyhád kész van már?

Encike! Ezen a héten mész a 12 hetes uh-ra? Vagy már voltál? Remélem jól vagytok. Ha tudsz akkor egy képet hozhatnál a pocilakóról, meg persze lassan jöhet majd a pocifotó is.. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia Móni!

De jó, hogy jöttél!

Konyha egyelőre kész, apró kis símítások még lesznek, de a nehezén túl vagyunk!

Megy a drukk a zebrás teszthez! :lol: :wink:
MSN????
pedi
Kalocsa

Sziasztok Drágáim!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia zsuzska..hogy vagy? :lol: :wink:
pedi remélem nem baj..de felvettelek msnre?!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!
Dehogy baj,örülök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, jól vagyok. több,mint egy hétig nemvolt jó itthon a gépünk. És mivel egy hónapja új helyen vagyok, ott pörög az élet és nem volt lehetőségem netezni. De már apácska megcsinálta itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg ezer a munka, suli, dolgozatok, stb....
szóval nem unatkozom.

Te hogy vagy? Mi újság felétek? Költözés? Babaprojekt?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia..örülök,hogy jol vagy........én nemrég nagyon beteg voltam..nátha...már jobban vagyok de most épp trüsszögök egyfolytába és folyik az orrom.... :cry:
jövö honaptol szedek clostit meg utrot is...ettől remélem összejön a kistesó és velünk is marad...... :wink:
költözni nem tudunk mert nagyon sokat kérnek a lakásért és nem éri meg..így amellett döntöttünk hogy a házat kettéválasztjuk teljesen... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na.... legalább valami köztes megoldás!!!!!
Hajrá választás és gyogyók!!!!!!!!
Máté jól van???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Máté épp itt mögöttem hajtogatja a ruhákat......olyan aranyos...igaz majd utána kell igazítanom..de a szándék a lényeg.....tegnap például segítet elmosogatni..tiszta víz volt a gyerek de hát annyira akart segíteni.... :roll: :) :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De édes lehetett....gondolom ilyenkor zabálnivaló a kis drágád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És mostanában keresztfiamat szoktam dajkálni... náthás volt és hát ilyenkor bújósabb :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

aranyos ilyenkor igen..de most meg duzzog mert rászoltam ne csapkodja a poharát.... :roll: :x
ilyenkor tényleg bujossabbak ha betegek..én is. :oops: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az Utro is sárgatestre van?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem tudom de azt hiszem igen.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon rég jártam már erre! :oops: :oops:
Az új munkahelyemen annyira pörög az élet, hogy mire hazaérek, már nem tudok leülni a gép elé netezni!

Remélem mindenki jól van!

Üdv az újaknak! :D

Kép
anda81

Na csajok tegnap voltam a dokinál. És az van amire gondoltam. A progeszteronra kaptam clostit. Most fog megjönni vasárnap és a 3. napon már szedhetem is.
Ma ki is váltom a gyógyszert. Remélem sikeres lesz a hónap és jön a kistesó. Én most bizok nagyon a babában.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu!
Már bocs, hogy ezt írom, de ez jó hír, mármint, hogy megvan a "probléma"!!! És jönni fog a tesó, hurrá!!! :lol:

Lesznek itt még idén zebrás tesztek! :wink:

Üdv a "hűtlen", új munkahelyeseknek!!!!(Zsuzska, Anda)

És szép napot Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

Pedi: remélem is, hoyg siekrül. Most valahogy én is boldog vagyok és azt érzem sikerülni fog még idén a baba:)

Kép
csucsu05

csucsu ez jo hír tényleg hogy sikerűl megoldani a gondot..bennem is ez az érzés van hogy a closti segítségével nekünk is sikerűla kistesó.............. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép estét mindenkinek!!
Végre vége ma a sulinak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!
Tök jó, hogy megtalálták a megoldást nálatok is!!!
Na majd együtt izgulhatunk akkor. Nekem nagyon nagyon fáj most, ahogy nőnek a petécskék, és szerintem lassan kiis fog szabadulni a lelkem. És szenvedek kutyául vele :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nekem most a gyomrom rosszalkodik de nagyon..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ó te szegény... remélem, nem kaptad el ezt a hülye hányós hasmenős vírust!!!!!
Pihenj sokat, hogy minél hamarabb meggyógyulhass!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hányni nem hányok meg a hasam se megy csak szédelgek ha állok..a hányinger elmulóba van ..de a gyomrom görcsöl rendesen.. :( máté mellett piheni se tudok..de hála égnek 1 ora mulva itthon van a párocskám... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na... haza ért már párocskád???
Mehetsz végre oihenni???
Mit ettél, hogy így fájsz??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

épp most ért haza..megyek is..megfürdetem gyorsan a pöcsöst és huzok az ágyba..már nagyon rosz.. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

akkor szép álmokat nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita: Biztos meg fog jönni azért fáj a hasad.
Nem??

Nekem is már fájdogál a hasam meg fog jönni aminek örülök mert végre 28napos lesza ciklusom. Igaz már eddigis javulóban volt hisz 31-31-29 napos lett az utolsó időkben. Ha ma 28 napos lesz akkro az tutti:)
És szedhetem a clostyt.

Kép
csucsu05

Hali!

Velem minden oké, igen a héten voltam uh-n, sőt védőnőnél is és szivhangot hallottunk!!!
Nagyon izgága és megkérdeztem, hogy lehetséges-e hogy néha érzem a mozgását? Azt mondta mivel 3. baba lehetséges.

Beléptem a 2. trimeszterbe és már tényleg muloban a rosszullét.
encike 2

A bankrabló elkiáltja magát:
- Mindenki a feküdjön a padlóra!
Aki ott tartózkodik, mind leveti magát.
- Nyissák ki azonnal széfet!
Ki is nyitják neki, belenéz:
- Egy pohár tej!?
A rabló fogja és megissza.
- Nyissák ki a következő széfet!
Kinyitják neki, megint csak egy pohár tej. A rabló fogja és megissza.
A negyedik széfnél a helyzet ugyanez, ismét egy pohár tej.
A rabló most már felbosszantja magát:
- Most már aztán mondják meg melyik széfben van a pénz, mert valakit lepuffantok!
- Uram! Nálunk, nincs semmi pénz, mi spermabank vagyunk!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Két öregember beszélget az öregedésről.
- Figyelj, a legrosszabb a feleségeinknek. Ők ráadásul sosem hajlandók
beismerni, hogy öregszenek, és mindenféle módon megpróbálják
eltitkolni a bajaikat.

- De még mennyire. Teljesen igazad van.

- Kitaláltam egy jó trükköt, amivel játékosan ráébreszthetjük őket a
fogyatékosságaikra. Ha tudni akarod, hogy a nejed kezd-e megsüketülni,
állj 10 méterre tőle és kérdezz valamit. Ha azt látod, hogy nem