Sziasztok!
Nos még olvaslak titeket, nem is tudom h ez most jo-e vagy nem, de olyan szempontbol jo, h legalább feleslegesen nem fektettek be. Na pedig én már nagyon rákészültem, (lehet pont ezért nem) pakoltam be már ottani ruhákat a hálóingen kívül és unaloműzőket is, szóval teljesen mindent. Ekkor már nagyon nyugodt voltam, mert próbáltam elfogadni a tényt.
Bementem a pathologián vizsgálóba, de rögtön ki is fordultam, mert annyi orvostanhallgató (minden nemzetiségű : arab, néger, magyar, félvér)
volt bent, h oda sem fértem volna, éa az NST gépek is foglaltak voltak. Kis várakozás után már kijöttek, és mentem én is az NSTre.
Kérdezte a nővér, h van-e orvos akinek meg akarom mutatni, mondtam h láttam h Fekete dr. úr épp itt van, ha más nem neki megmutatom. (én naiv gondoltam igy, mert mertem remélni mivel jo szakember lévén ha már nem is vállalt el a szülésnél, legalább majd megnézi a papirjaim és max. megvizsgálhatna igy már a 40. héten, de azt mondta h ő most nem ér rá – na ebből ki tudja mennyi az igaz – és h, nem tehetünk semmit, csak várjunk)
Na akkor mondom megmutatom annak az orvosnak aki ott van, Dr. Juhász – nem is gondoltam h milyen jófej doki, és ismeretlenül is milyen kedves és alapos. Mondtam neki, h már 40.hetes vok, kérdezte h mi alapján, mert a menzes szerint sokat lehet tévedni, de ugye a szerint szept.22-lett volna, ugyh mondta h akkor ez már tényleg a 40.hét már átszámitva, ugyh ilyenkor ugye minden nap vizsgálat, és imádkozhatunk, na meg esetleg tehet érte a párom is, hiszen az intenziv házas élet is megindithatja a szülést.
(felszabadult hormonok, és a bekerült anyag miatt) – olyan jot nevettem rajta, h egy orvos ilyet tanácsol, de mondta h viccet félretéve komolyan gondolja, és akkor holnap menjek aminora.
Amugy a vérnyomásom 140/100 volt ma, azt mondta a nővér ez még határeset, de szerintem annyira azért nem is feszegette a témát, mivel szabad ágy amugy sincs, és ugyis minden nap járok be és debreceni is vagyok, igy nem fektetnek be csak ha vmi nagyon gáz lett volna, de szerencsére nem, mert az orvos szerint is az NST tökéletes lett, pedig kicsit megint izgága volt Kamilla.
Panka!
Koszi a tanácsot!!! Nem is gondoltam volna, h egy szülésznőt ilyen dolgokkal is lehet „zaklatni” és esetleg tud segiteni. Nos még nem hivtam fel, mert a mai eredményem jo lett, de valszeg holnap az amino után fel fogom hivni.
Emili nagyon szép ’kislány”, viszont azon a képen tényleg olyan nagylányos és gyönyörű szép nagy kék szemei vannak!
Andi!
Köszi a szavazatod!
Tudat alatt megfogadtam a tanácsod, és nem idegeskedtem h esetleg befektetnek. Szóval most nem kellett maradnom, de ha majd már a szülő szobárol kerülünk le az osztályra, akkor majd megirom h hol vagyunk!
Zsebi!
Akkor lehet annyira mégsem vagyok egyedül a problémáimmal…csak ugy érzem. Igen, vettek vért és vizeletet is adtam le, de abbol csak azt állapitották meg h keveset iszom (pedig aznap reggel ugy mentem be h megittam vagy 1 liter teát – szóval erről ennyit), véremre meg semmi extrát nem mondtak, gondolom akkor rendben volt minden.
Mire gondolsz konkrétan, mit kellett volna belőlük megállapitaniuk??
Én is olvastam neten, h ez a terhességi toxémia, és sok kismamánál előfordul, főleg az utolsó időszakokban. Mondjuk ilyenkor már annyi minden előfordul, lábam is nagyon vizes, menni is nehezebb a nagy teher miatt, mert ha minden igaz már a 7en elérhettük a 4 kg-ot is, hacsak nem téved annyit az uh.