NApot!
Csajok ...én nem értem...
este 9kor kidőltem 30percenként keményedés, mintha fájás is lett volna...feltettem egy órát, amit utálok, hogy nézzem az időt!
Az egy dolog, hogy jött a gyerek, és leszedte a kezemről, mondván neki sokkal fontosabb éjjel a tiktak...
Na de...
Lefeküdtem és elmúlt minden...pedig szó szerint érzem, hogy a seggemben van a feje...má bocsi, ha alpári voltam, de ez van...
Ha fekszek semmi...se keményedés, se fájás...
Ezért ma úgy gondoltam túlterhelem magam!
Felkeltem, összeszedtem a gyerek játékait a földről egyenként...
Kivasaltam azt is amit fölösleges má apjuk rövid ujjú ingjeit, mosok, mint a medve, tergetek, varrok, mindent eccerre, csak leülni nem kelljen...
És kujvája fáj a hátam a hasam, de nincs semmi rendszer!
Ez őrület!!!!!!!!
Az uncsitesó megálmodta a 7ék!
Hát nekem mindegy, csak nem 12-e legyen...eszembe jutott, 5 éve okt 12én halt meg apósom! Asszem ezt a napot mégis kihagynám, bármenniyre vasárnap...
nem tom jövök-e még ma, majd meglátom mennyire lesz energim
Mami
Priviben elküldtem a telómat a múltkor, te is a tiédet!
Nagyon ikres vagy, de elküldöm mégeccer...
Vicuska
Kínomban tegnap kaptam a barinőmtől egy tesztet, lepisiltem, kivi voltam igaz-e amit írtál...jelentem nem igaz...a teszt atom pozi...sztetek terehs vagyok?
Tary
Üdv köztünk, mielőbbi babásodást! Hol tartasz, bővebben írsz majd?
A másik vonalzó kedves barátunk anyukájáé, csak az én szita agyam miatt tettem ide, hogy követni tudjam őket...
Gyugyi
Ez a diszkós eset...wow gratulálok, és sose tudtam volna elvinni őket...
Gröni
Sokat gondolok Rátok! Remélem minden rendben lesz...azé ha vmit rossznak érzel, hallgass a szívedre, és ne az orvosokra, ne engedd, hogy húzzák halasszák, ha te nem érzed, hogy biztonságban vagytok!
Ha véletlenül nem szülnék időre, és még aznap megtennék vmit, hogy nehogy túlhordjam..félek a sok rémesettől...
Babcsi
De jó neked!!!!!!!! Várjuk ám az smst...és Mami megnyerte a folyékony lét!!!!!!!!!!
Babcsi okt 6!!!!!!