Sziasztok!
Bea, Lali mászik, félig már le is ül a mászásból, próbálgatja, hogy is kéne, és ha meg tud valamiben kapaszkodni, akkor felhúzza magát mászásból térdelésbe és ringatja magát, meg hintázik, Bea mondta, ez már a járás előkészítése. Meg négykézlábból fejre áll, popója az égnek, lábai nyújtva és úgy is rugózik.
Szegénykém esik akkorákat, hogy csak lesek, hogy még egybe van a gyerek.
(apa kitalálta, vegyünk neki itthonra bukósisakot
)
Ja és én is sima mezei hétköznapi anyuka leszek.
AT Zita, Lalinak pici hőemelkedése volt a Prevenar után, kúpot nem is adtam, csak Nurofent és borogattam a lábiját.
Csajok nem tudom, mi lesz a szombattal, Lali megint alakít esténként.
Tegnapelőtt 11-re aludt el, tegnap fél 12-kor.
És egész este ordított, keze könyékig a szájában, még félálomban is a szájában turkált. Dentinox semmit nem ért, végül adtunk neki Nurofent, attól elaludt aztán, de már két hete kapja folyamatosan esténként, dokinénink szerint 4-5 napnál tovább nem szabad adni.
Apa aztán bekeményített, szerinte nem kellene hagyni reggel aludni (ma is 9-kor keltünk fel, de még visszaaludt volna a kicsi, ha hagyom), keltsem csak fel, várjak 11-ig, hogy jól kifáradjon, aztán alvás, aztán délután 4 után már ne hagyjam aludni, hogy jól kifáradjon estig.
Régen ez ment is magától, csak egy rosszabb éjszaka után tovább alszunk, és borul a rend.
Most szenvedtünk 11-ig, nem hagytam aludni, most úgy alszik, hogy még a radiátorszerelőkre se ébredt fel.
Influenza ellenit mi nem tervezzük beadatni, apa be akarja magának, de sztem nem sokat ér. Majd a bárányhimlőt fogjuk beadatni.
Ja és apa tesót akar. De most!
Minden nap rágja a fülem és fűzöget, pedig eddig nem akart.