sziasztok! van par percem es rogton segitcsegre szorulok
mamik! hogy kel ki szamitani hany ml tejcsit kel egyenek a babak, tudom hogy a sulyal kapcsolatos, de a dokik nem mondtak, pedig mar 2-szer meg kerdeztem
kedden jotunk haza mind HALA ISTENEK, de szerdan visza kelet vinni Michelle-t kontrolra es egy nap fogyot 20 gr, akor a dokik nagyon ram igyesztetek, ha nem eszik be kel utalni hogy szondaval etesek, most koraszulot tejport kel egyen, de picit fejek neki, hogy jobb legyen az inmun rendszere, ugy hogy Mattia egyet eszik cicirol es egyet normalis tejport, de vele semmi problema, tegnap csak 10 gr-val volt kisebb mint Michelle es most o is kb 20 gr-ot tesz fel magara naponta, de sajna meg nem kapta visza a szuletesi sulyat, most minden 1.5 oraban keltyuk es adunk neki enni, igy tobb ml-t eszik meg egy nap mintha 3 oraban etetnek, mint az elso nap.
apa sokat segit, szinte tobbet csereli a pelusokat mint en es szinte mindig o eteti Michellet, tudom hogy tett fel par kepet tegnap a picasa-ra a picikel, olyan ennivalok, hulye igy dicserni a sajat babakat, de nem tudom meg alni
bocsi de nem tudok visza olvasni, remelem mindenki rendben van
vanda!szep a pocikad, remelem a lakok jol el vannak az usziban
mazsi! meg egyben vagytok?
puszi mindenkinek!