Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam erre, de már nagyon viszket a kezem
, hát elektronikus tollat ragadok..
Péterfyben szültem.
Tavaly (jesszus, hogy megy az idő) júniusban.
Minden nagyon gromek volt.
Cser Kati (beestem hozzá) - Dr. Rácz (választottam) felállásban.
Mindketten felejthetetlenek voltak.
Jó volt!
Kölkec velem volt végig (éjfélkor született, tehát első éjszaka is) - ez a legfontosabb szerintem, hogy itt ezt meg lehet tenni!
A kórház kellemes, nekünk alapítványi szobánk volt, három napig a büszke apa is velünk volt, a vizitnél azt is megkérdezték, ő jól van-e...
A 'látogatási idő' inkább anarchia, én már azt kívántam titokban, hogy küldjék el a rokonyokat
Egyszer anyut küldték el 8-kor, annak pont nem nagyon örültem, egyébként mások simán bejöttek hozzánk fél tizenegykor is)
A sokat szidott csecsemősök nekem egyáltalán nem tűntek mumus jellegűnek, alig találkoztunk, ha nem viszed ki fürdeni a csemetét, akkor nincs is kontaktus, ha igen, akkor maximum annyi naponta..
Szopizással volt pici probléma, valamiért nehezen indult a dolog, akkor egyből jöttek és segítettek a nővérek - a helyzet viszont csak akkor oldódott meg teljesen, amikor hazajöttünk, de akkor nagyon;
Borsa hat hónapos koráig kizárólag anyatejet kapott (egyetlen korty teát, vizet, semmit nem) és most is rengeteget szopizik, igény szerint, éjjel-nappal.
Lehet, hogy ha kérdeznétek, akkor nem irogatnék össze-vissza itt..szóval ha van kérdés, szívesen válaszolok!