Új privát üzeneted érkezett!

Puszi,
izgatottan várjuk a híreket :)
kalkata

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi, banana, lona: drukk++++

bols: boldog szülinapot!

puszi: majd gyere mesélni!

kati
katica30

Sziasztok!
Ma délelőttöm az katasztrófa volt. Le kellett szállnom a buszról, mert az az érzésem volt, jobb lesz nekem gyalog. Aztán próbálkoztam villamossal, na cél előtt egy megállóval arról is le kellett szállnom. Aztán épp csak bekapcsoltam a munkahelyen a gépem és annyira melegem volt, émelyegtem, hogy úgy döntöttem séta, amíg jobban leszek. Közben megpróbáltam enni egy almát, gondoltam hátha kevés volt a pár szem háztartási keksz reggeli. Aztán félóra után visszamentem, de nem lett jobb. Aztán megjött a hasmenés, de mindennek tetejébe olyan gyomorfájás, hogy sírás táján mondtam főnökömnek, ne haragudjon, de hazamegyek. Erre ő, Hát tudja hogy megjöttek az alapadatok a munkához? (Ezt vártam több, mint egy hete). :evil: Nagy nehezen hazajöttem (másfél órára lakom a munkahelytől), aztán végre lefekhetem.
Nem vagyok benne bizti, hogy ez csak a mettől volt? Szerintetek? Gyomorfájást eddig nem írtatok. Vagy többet kellett volna reggelizni? Sajnos az eddigi reggeli étvágyam szertefoszlott. Nagyon kell erőltetnem. :( Aggódom.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Szijjasztok Lánykák! Bocsi, hogy csak ritkán jövök, de rátettek egy projektre, és agyon dolgozom magam.

Bols, boldog szülinapot, utólag is!!! :D

Puszikám, nagyon drukkolok neked!!!

Banánka, mi van veled? Tudunk már valami konkrétabbat?

Angel, hajrá!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Bella, neked külön babaragi!!!

Tobi, Lona, titeket sem hagylak ám ki!++++++++++++++++++

Katica, neked jó vizsgálatokat kívánok, és negatív eredményeket! :wink:

skrisz72

Ja, és rólam csak annyit, hogy most az első UH-on még nem lesz semmi, mert ez a fogigátlós hónapom. Most dől el, mikor kezdhetem szúrni magam. Úgyhogy nekem még nincs miért drukkolni. :wink: Na de majd utána....!!

skrisz72

Alle, bocsánat, lemaradtál... nagyon sajnálom a kutyit. :cry:

Till, neked gratula a TSH-hoz! Pénteken lesz chat?

skrisz72

Sziasztok!

Angel!+++++:) Látod, csak többen lettek!Nagyon szorítok hétfőn!!!
Bella!Babaragacs!++++++++++++++++++++++
Szurkálóknak, csak ügyesen:)

Puszi!Kezdést beszélitek meg?

Este még jövök.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, csak beindult a zááááááááááááááááárás, és ilyenkor özönlenek hozzánk az adatok, meg jó sok meló van velük.
Az októberi hónap kész katasztrófa szokott lenni, annyit kell mindig sajnos bent lenni. :cry:

No, vvételen nem voltam, csak minden reggel szépen csináltam a teszteket, és mindegyik szép csíkos. :lol:
Elmentem a Kaáliba is ( 18 30-ra estem be), a köv adag utroért, amit a doktor úr írt fel.
Csak ez a görcsölés olyan furcsa, van h néhány óráig nem is jut eszembe h mi van, aztán jön egy furcsa szúrás, meg derékfájás, petefészkeim is szurdosnak, olyan, mintha clostit szednék, és jó sok petike érne.
Azt a választ kaptam ezekre a jelenségekre, hogy normális, mert "dolgoznak" a petefészkek, meg rendeződik ott bent minden. Ilyenkor már???? :shock:
VVételre hétfőn megyek.
Till: hatalmas gratula!!!!!!!!! Óriási javulás!!!
Angel: drukk!!!!!
Bols: hajrá!!!
Lányok, mindenkinek kitartás, és mindenkinek hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tali: Nekem a Kosztolányi is jó, bárhova elmegyek, amiben ti megegyeztek.
banana_split

Itt vok!

Bocsánat, de Kaáli után Boniéknál voltunk Zsiginézőbe!!! :D Mintát levettük, csuda édes pofa a kispasi!!!!
No: 21. napon indul a szurka!!!! :lol: Azaz long protokollom lesz. Ma vért vettek mindkettőnktől, + tőlem kenetet clamidiára + uh + rákszűrés. :D Dokibácsi kedves volt (bár kicsit túlterhelt, néha össze-vissza beszélt :lol: ), azt mondta, karácsonyra már babásnak kell lennem, ezt eldöntötte. Hát így legyen!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi puszi :lol: :lol: :lol: :lol: és Zsigi köszöni mégegyszer az ajándékokat! :lol:

ÁMEN! :wink:
Vendég

Tyüüüüü, köszi a sok-sok drukkot tôletek!!!

Katyerina!

Szegényem, ez nagyon rossz lehetett. Szinte biztos vagyok, hogy a nem megfelelô reggelitôl behypóztál. Nekem is volt ilyen, igazán rémisztó tud lenni. Egyél többet reggelire és ne kekszet! Mióta szeded a metet? Bocs, de nem találom. Ha nem megy a reggeli, vedd vissza az adagot és a reggelit ne vedd be. Kis idô múlva megjön az étvágyad és tudsz rendesen reggelizni, majd akkor újra szedheted. Azóta jobban vagy?
lona1

Sziasztok!

Tobi, Sannah, Katica, Skrisz! nektek is köszönöm a jókívánságokat!

Banana! Ügyes vagy! Mondtam, h a halvány csík is csík :wink: A hétfői vérvételhez is ++++++++++++

Angel! Hétfőre mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++

Bella, Lona! A mai adag babaragacs is elindítva! +++++++++++++

Tobi! Jó szúrkálást!

Ma én is megjártam a Kaálit! Végre jól reagál a szervezetem, 8-as mny, jobb oldalt 6, bal oldalt 5 tüsző (10-14-esek) és néhány kisebb is. Szombaton ismét uh, jövő héten kedd v. szerda punkció.
Angel! Mégiscsak egyszerre babásodunk!
Vért is vettek, aztán dokibácsim ennek alapján a délelőtt megbeszélt Merional adagomat lecsökkentette. Telefonon megbeszéltük, h a két ampulla helyett csak 1 ment ma, holnap már nem is kell!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Katerina,
ölelés!!! :oops: Kitartás, megszokod, és elmúlnak a tünetek! Mennyit szedsz naponta? (Múltkor én is rosszul lettem reggeli után, délig feküdnöm kellett :oops: pedig már egy héttel azelőtt megemeltem az adagot 3X500-ra, nem értettem, miért akkor jött ki...mindegy, elmúlt!)

Mill puszi és megadrukk Mindenkinek!!!

Bababa, :P
halk gratu! :wink: -hányadik inszemed volt???

Holnap este 9-től (a szokásos) chat a blogon! Jöjjön, aki tud!!!

tillidian

Bababa=Banana (a betűk egymás mellett vannak! :lol: )

tillidian

Banana,
jó pihenést hétvégére és továbbra is ++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Puszi,
szupi, ezek aztán nagyon jó hírek :)
Akkor karácsonyra (ahogy a dokibácsi is mondta), babásodnod kell!!!
A többiekkel együtt :)
kalkata

Angel,
sok-sok türelem és kitartás hétfőig és persze +++++++++++++++++
kalkata

SZiasztok!

MINDENKINEK köszönöm a drukkokat! :D Bocsánat, hogy nem név szerint... :oops:

Bols,
szuper hírek! :D Hű, de megbokrosodtál! :wink:

Puszedli,
hajrá első és egyben utolsó long! :wink:

Tobi,
++++++++ :wink:

Bella, Lona,
nektek mennek a ragacsok!

Banana,
minden okés, nyugi! :wink:
angel37

Banana! :) Jaj de jó neked!!! Ne aggódj, én azt olvastam, ahogy a doki is mondta, hogy már az első hónapban plusz egy kiló valami rendeződik a pocakban. Azért az nem semmi. Az lenne a furcsa, ha nem éreznénk, nem igaz? :wink:

Puszedli! Doki bácsinak igaza lesz!!!

Bella, Lona babaragacs!!!

Bols! :) Tök jó!!!!

Lona, Till! Ma két hete kezdtem a metet, múlt hét vasárnap óta megy a kettő. :( Mi lesz a hárommal??? Most azt találtam ki, hogy megpróbálom az eltolt étkezést, és akkor hátha könnyebben tolerálom a bogyót. Ez a reggel hét nem megy. Amikor előfordult nálatok erős rosszullét, akkor egy-egy szemet kihagytatok?
Én most sem vagyok teljesen jól, de ez nem vészes. Este bevettem, ma reggelit meg most szándékozom. Hát remélem nem ismétlődik a tegnap.

Puszi Mindenkinek!
Kat

Kép
katerina

Bella, Angel, Tobi, Lona: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Kat: én nem hagytam ki bogyót. Ha nagyon rosszul voltam, akkor vizet kortyoltam (gyakran, kortyokat) és korpovit kekszet ettem. Mondjuk nekem 2 nap volt ami nagyon gázos volt, a többi elviselhető rosszullétes nap volt. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli: akkor hajra long, nalam is az lesz:)

Katerina: nagyon egyutterzek veled, kitartas!

Bols, Banana, Angel +++++++++

Mindenkinek szep napot! Este probalok en is jonni! :)
amina09

katerina, ne hagyd ki a bogyót. Én -írtam is nektek-nagyon rosszul voltam, de már megszűnt és nem okoz gondot.

babaimádó
Kép
babaimado

Katerina!
(Többiek, füleket befogni!)
Gyógyit én sem hagytam ki, csak a reggelit mellőle!!! :oops: Egy üres kávéval vettem be, ééérdekes, így semmiféle rosszullét nem volt! Utána 10 körül már tudtam enni....Mindent nem lehet betartani :roll: )

Banana, Lona, Bella,
Angel, Skrisz, Bols, Puszedli (ugyen nem felejtettem ki Akcióst? :roll: )
millió megadrukk Mindnyájatoknak!!!+++++++++++++++++++++++

(A Többieknek pedig spontán drukkhegyek! :wink: )

Este chat! :P

tillidian

Lányok,
hamarosan kiürül ez a topic és mind megyünk a babavárósba!!! :lol:

tillidian

Till, így legyen, ámen! :lol:

Banánka, halk gratula. :lol:

skrisz72

Sziasztok

Énisénisénis szeretnék menni babásba, jóóóó? :lol:

Katerina próbálj sok folyadékot inni, esetleg felezd a gyógyit amíg meg nem szokod, de ne hagyd ki, ha lehet.
Figyeld meg, hogy mit ettél, mi az amit nem tolerál a szervezeted reggel, és azt inkább du. enni.
(Nekem is volt úgy, hogy csak kávét tudtam inni reggel :oops: , és nem volt semmi bajom) ki kell tapasztalni.

Till este ha tudok megyek :)
Enyém doki azt mondta hogy 1,5 körüli TSH érték tökéletes a babához. Látod ahány orvos annyi félét mond.
De nagyon szépen helyrejöttél ennyi idő alatt. :) A torkod nem szokott fájni??

Angel, Lona, Bols, Puszedli (a nicked tetszik :wink: ) és Mindenki akinek szüksége van rá sok sok drukk++++++++++++

Nekem hétfőn vérvétel, remélem minden ok!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!!!!

Olyan problémával fordulnék hozzátok nem sokkal a Kális vizsgálatok előtt, pár napja erős folyás indult el és mára már vérzésbe ment át. Ez mitől lehet? Ilyen problémával foglalkoznak a Kaáliba?

KépKép
charlott

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi, banana, lona: drukk++++

krisz: köszi :wink:

puszi: hajrá szurik!

katerina: kitartást!

till: úgy legyen :wink:

charlott: nem tudom, sajnos.

kati
katica30

Tilli nem tudok chatelni, lehet vmit elrontottam :oops: vagy már későn jöttem??
( Pedig Én kis piszok még örültem is hogy kiesett a játékból :wink: )

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,
írtam privit! :)

tillidian

Na mire odaértem a chat-re már hűlt helye volt mindenkinek...még be tudtam lépni, de üres volt a szoba :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bella, Tobi, Angel++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lois, nézted a Sandra Bullock filmet?

skrisz72

Bella, mi újság???

babaimádó
Kép
babaimado

Bella! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi! Mai drukk is van ám! :wink:

Angel! Mikorra kell menned a Kaáliba hétfőn?
Képzeld sikerült beérnem Téged, így hétfőn lehet, h találkozunk! :lol:

Baba! Jól látom már megint hosszúra nyúlik a ciklusod? :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Skrisz!
Aha...miért látszódott, hogy pont utána írtam?? :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bols, sajnos igen:(.Már nagyon idegesítő. A stimuk óta egyre rosszabb.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bols,
fél10-re megyünk! Ti? :)
Hú, hozzon neked szerencsét a villám, nekem meg a csigás stimu! :wink:

Baba,
szegénykém, ez olyan idegesítő lehet :?
Hajrá mikibácsi (hacsak nem egyáltalán nem akar jönni), látom már a vonalzód is karácsonyra készül...

Drukkokat mindenkinek köszönöm - előre is! :)

Bella, Tobi, Lona,
szurkjaimat küldöm, kinek, mihez! :wink:
+++++++++++++++++++
angel37

Lois, én is azt néztem... :oops: :oops: :wink: :lol:

Lánykák, mindenkinek mennek a megadrukkjaim!!!!!!

skrisz72

Angel! Küldtem pü-t, megkaptad? Mi 11-re megyünk! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, Angel++++++++++++++++++++.Mi volt, meséljetek?

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Lois,
mikor értél oda chatre? 21-től 13ig aktívak voltunk, én ekkor kéreckedtem el aludni, Katica és Puszedli még maradtak...ennyire éjjeli bagoly vagy? :lol:

Árnika,
nem tom, miért nem sikerült belépni, sajnálom! :( Webmestert ráuszítom a témára...) Legközelebb sikerül!!! :P

Charlott,
egész biztosan foglalkoznak ezzel a Kaáliban (ha beavatkozásra van szükség, tovább küldenek), sürgősen említsd meg az orvosodnak!!!

Megadrukkok Mindenkinek!!!++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Bols, Angel, drukk holnapra! Jó hírekkel gyertek!!

skrisz72

Sziasztok Lányok!
Kihagytam egy kis időt, kb. 1 hónapot,azóta nem voltam.
Lassan felkereshetem az intézetet, 3 hét múlva megyek konzultációra.
Azóta volt egy hiszteróm és hsg-m, aminek az eredménye: lombikot javasolnak. Remélem nem kell fél évet várni...bár ha igen, akkor várunk sorunkra.
Drukkolok mindenkinek!++++++++++++++
nani72

Szia Nani, örülök, hogy folytatjátok. Sajnos a várólista nem lett rövidebb. Írsz bővebben a hiszteroról? Mit állapítottak meg?

skrisz72

skrisz, a hiszterót a m.kívüli miatt és a pici miomám miatt végezték, no meg a folytatás miatt. Szerencsére nincs semmi a méhen belül, a mioma elhanyagolható, azt mondta a nődokim, nem fog bezavarni. Kis kábításban történt, bár szerintem az elejét bealudtam, akkor tértem magamhoz, mikor vittek le utána a röntgenre a hsg-re. Ott már észnél voltam, de nem fájt semmi.( úgy 2 éve volt az első hsg-m, az érzéstelenítés nélkül, na az nem volt kellemes.)
Hát, kiváncsi leszek a várólistára... :?
nani72

ANGEL, BOLS! Drukkolok!!
lona1

Sziasztok,

Angel, Tobi, Lona, Krisz, Bols
++++++++++++++++++++
Vendég

Lányok!
Hát én nem tudom meddig bírom ezt a bogyót. Kipróbáltam, hogy most úgy szedem, hogy felet reggel felet délben és egy egészet este. De így se javulok. Gyenge émelygés szinte egyfolytában, de minden nap volt a múlt hét csütörtök óta is erősebb rosszullét, meg sokat fáj a gyomrom. És hát emiatt enni nem kívánok egyáltalán. Persze igyekszem, csak fogytán a türelmem. Nem vagyok az a magam sajnálgatós fajta, de azért már el-elkap a sírás, hogy miért van ez. Reggelente szedem még az elevitet, gondoltam segít a hányingerben, de úgy látszik nem sokat. Van ötletetek mit szedhetnék, hogy legyen étvágyam és a gyomrom ne fájjon? Azt gondoltam veszek Salvus vizet, hátha jót tenne.

Bocs, hogy most magammal vagyok elfoglalva, köszi mindenkinek az együttérzést!

Kat

Kép
katerina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?