Elég sokat beszélgetünk - egyébként van hoyg leül mellém és azt mondja, hoyg beszélgessünk! Amúgy Attila 13 hónaposan még semmit nem mondott, méga vau is 18 hónaposan hangzott el először! Lehet hoyg Bence (vagy Zoltán?) dumabajnok lesz!
Nem hiszem egyébként, hoyg az átlagnál többet mesélnék nekik, bár az ovónő is ezt mondja. én kevesebbnek érzem mint kéne, mint ami ideális lenne. mondjuk arra vigyázok hoyg viszonylag szépenbeszéljek előttük, le kell szoknom a hümmögésről, mert ő is elkezdte
Szerintem tv-t is többet néz, mint ami ideális lenne,de szerencsére ez még nincs rossz hatással a fantáziájára. VAlóban az elhangzott történeteket színezi ki, de önállóan megy tovább. PL. mostanában a hajók érdeklik, sőt a Titanic! (vmi könyvben látta meg, és apja rögtön bevásárolt hajós könyvekből
)Úgyhogy most jégtörő hajók a szereplők, de vannak homoktörők, víztörők sőt ma egy hídtörő villamosről mesélt.
Szóval továbbépíti rendesen a dolgokat, és erre moindtam, hyg nincs realitás kontroll, számára még mindez létezik.
ZSuzsa