Bea!
Elég dúrva story!Végül megvetted asapit?
Lilla!
Mi s most megyünk, tudom milyen jó is a szülőknél
Na meg a kertes ház...
Én férjem is informatikus:D
Edina!
Hát már én is kíváncsi vagyok, mikor jön Kamilla, főleg milyen súllyal!
Uh::(Ilyen esteben(bár ne legyen rá szükség)hívd fel a Jucust, nekem is ő rendelte el a Flowmetriát, nem doki!!!
Zsu!
Eddig Pannika kiskádban fürdött?Miért váltottatok most a nagyra?
Mondjuk Emili 3 hósan kinőtte akiskádat, így azóta nagyban fürdik, de ő első perctől élvzi:)
Orrszívás:most is sír:(Persze először ült, és ő maga tette oda, de amikor megszívja, akkor eltolj, és akkor jövök én.
De utána egyből abbahagyja a sírást, és ismét dugdossa az orrához:)
Alíz!
nem, nem vettem most semmit.Neten találtam most amiket akartam;)Nagyon széopek a függönyök, Balászka firzuja is nagyo pasis:)Pocakod meg...szép méretes már most!:)
Andi!
Már vettem zsákot, köszi:)Más is mondta a Pluszt, de én nem szeretem azt a boltot, és az árúikat sem.
Zsebi!
Azért vmi lehet ebben a térelemzésben, mert keresztanyám lakberendező, nem is akármiylen, és neki vajszínű-arany narancssárga:))kedvelem, és nem is vagyok vezető típus
Melltartó:egyetértek!Szerintem sem kell rendes tartót hornai még, csak top fazonút.Én is azzal kezdtem:)Én is középsuli elején.De csak hogy nagyobbnak látszon
(és ez most is így van
)
De nézetm mostanában,hogy a boltokban van direkt tiniknek kicsi melltartó!Minek????Tudom hogy így akarnak nagyobbnak látszani, meg ez felnőttes dolog, de én akkor is furcsállom.
Dehát ilyen világot élünk:)
Anita!
Eeleinte Emili is jól türte aporszívózást, később romlott meg a "viszonyuk":D
Mi nem mondtuk előre a kupőont, de rákérdeztem, hogy van-e libamáj, és mondták hogy már tegnap elfogyott, és nem kaptak:(
De steak sem volt, pedig azt ettem volna:(
Én is szktam előhívatni a képeket, nekünk is van egy nagy album, 3 éves koráig fogom tele tenni fotókkal, meg dekorrációval:)
Edina!
jenei drnő::(Én sem vagyok vele megelégedve, nem is megyek hozzá többet!
Szerintem is az utolós napok nagyon rosszak,én is nezebben viseltem,mint a 9 hónapot:)Kitartsá, szerntem a 7végén márt babázol!
na végére értem, megyek költöm apát, mert nagyon lusti, és mikor fogunk mége lindulni...!!