Évi!!
Drukk-drukk!!!!!! Felszabadultabb a "hangod" - jó ezt tapasztalni.
Bari!!
NO PARA!! Kicsit úgy érzem túldimenzionálod az étkezést - legalábbis Dávid súlya alapján. Nehéz elhinni, hogy nem eszik (elhiszem persze, de a súlya nem bizonyítja.
)
Marietta születéskor: 3450
1 hónaposan: 4040
2 hó: 4560
3 hó: 5180
4 hó 5540
És csecsemőkorban nincs jelentősége a nemnek a súlyfejlődésben.
Sára:születéskor: 3650
1 hó 4400
2 hó: 5320
3 hó: 5900
4 hó: 6380
És nekem mindkettő jó evő volt, mégis a Sára ducibb volt. Ha a Marietta súlyát néztem volna, akkor parázhattam volna eleget. De egy alapjaiban jó kedvű, nevetős, alvós babánál nem lehet gond.
Igen a vizelet mennyiségének csökkenése a kiszáradás egyik jele, nézegesd a kutacsát is és a bőrének a tónusát. És itatni, itatni!!!!
Kory!!
Bocsi
Műtétre emlékeztem.
A bőrgyógyászra azért gondoltam, mert oda nem kell beutaló (mondjuk nálunk nagyon jó a doki) Ebben az esetben a több szem többet lát (több agy többet gondol
)jó lehet. És a bőrgyógyász nem vág azonnal - mondjuk a gégész sem. És Kingus panaszkodik arra, hogy érezné, vagy fájna nenki?
A mandarin olaj fertőtleníti a szervezetet, baci ölő hatása van.
Erre a hányásig köhögésre jó a bazsalikom olaj - próbáljátok ki. Az aromaxnak is van -az a zöld dobozos illóolaj!! Én már nem is létezem nélküle - szerintem ez a legszarabb állapot, amikor így köhögnek. Ezzel nagyon nehéz bármit is csinálni, de ez az olaj 5 perce belül elmulasztja a köhögést, még nekem is! De a jó hurutoldó is nagyon fontos napközben. És immunerősítés.
Tünde!
Most én is a jó öreg barna köptetőt szedtem (elixyr Thymi) és nagyon jó volt!!
Meló??? Köszi, jó!!
, csak hiányoznak a csajok. De "sajna" nem unatkozom a rendelőben sem, mert nagyon sok a beteg gyerek. Van, hogy fél osztályok jönnek le, mert olyan görcsösen fáj a hasuk - egy enterális virus most ilyen szemét módon kínozza őket. Elsőstől a nyolcadikosig.
De nagyon aranyosak, jó fejek. Beállok a hatodikosokhoz és elveszek köztük, 160 cm vagyok. A nyolcadikosok mellett meg koplexusaim vannak
Jaj, annyira jók a képek - egyre jobban hasonlít a két fiú egymásra. És olyan édes Bence, ahogy a tesóját nézi - olyan nagyfiusan!
Andi!
Az aszkorbinsavat 50 mg-os kiszerelésben veszem. De sok patikában le akarnak róla beszélni, mert könnyen túladagolható
És mert ki kell mérniük, de lusták és mert a kész szerek drágábbak azt szeretnék hogy megvedd. Szóal ne hagyd magad lerázni, mert ez a legolcsóbb. Minden innivalóba teszek egy késhegynyit és citrom helyett használm a teába. Mi nagyon teásak vagyunk, már több doboz elfogyott , mióta hüvösebb lett, Lefőzöm a nagy adagot, becukrozom és abba is ezt teszek. A csajoknak a szörpibe, a limonádéba - bevalom töredelmesen- mi csak éjjel iszunk vizet
tehát mindig van mibe beletenni. Már semmit nem iszunk nélküle. Nyáron a nagy üveg ásványvizbe is tettem, igy a szomjat is jobban oltotta, mert savanykás volt a viz.
Ha jó az aloe, és bevállt, akkor azt kell adni, hiszen a gyógyszer is drága. És nálunk mindig hónap végére lettek a csajok betegek, amikor már csak nehezen nyögtük ki a patikai számlát
Mostanság már hónap elején feltankolok mindenből
De jó, hogy így szeretik az ovit!!
Nálunk Marietta nem viseli túl jól, hogy ott kell "aludnia", mert dög unalmas neki ott feküdni csöndben. De a Sára alszik, így neki ez nem gond. Ha apa itthon van pénteken, akkor el szokta őket hozni délben, aminek MArietta nagyon örül, Sára meg panaszkodik, hogy:" apa nem engedte, hogy az oviba aludjak!"
Autót meg sajnálom, vagyis inkább a neked okozott idegeskedést és plussz feladatot
Jó hétvégét indenkinek!!!!