Üdv mindenkinek.
Syl: sajnálom a cistát, de bízzunk benne, hogy felszívódik magától. Az tök jó, hogy mindenféle vizsgálatra elküld a doki, mert így egy csomó kétely megszűnik.
Gabi: hát nekem még nem volt ilyen Gabi, de szerintem sem normális. Szerintem ha csökken is, akkor is menj el dokihoz hétfőn, megvizsgál biztos ami biztos. Érdekes hogy mikre nem képes a női szervezet. Valóban, olyan jó lenne néha egy keveset ezekből átadni a pasiknak
Annus: tök jó hogy már nem kerülget a róka koma. Remélem azért, mert úton van hozzám. Valamelyik reggel engemi is majdnem megtalált, de szerintem azért, mert éhgyomorra vettem be ezt a vacak vitamint.
Én szedem bőszen a Gravidát és a folsavat kétnaponta. Valamint elkezdtem ismét teázni, mert nem férek a bőrömbe. Reggel-este egy pohár tea. Lehet hogy nem oszt-nem szoroz, de mi van ha mégis. Tegnap este megvolt apával az első éles akció a vetélés óta. Tudom most még nem aktuális, de jövő hétvégén lesz pém, akkor majd belehúzunk, bár nekem hosszabb a ciklusom, így később aktuális. Minden beleadunk
Üdv az újaknak.
Most megyek takarítani, ha szombat akkor takarítás.