Sziasztok!
Remélem nem haragszotok, hogy nem térek vissza az előző oldalra újra reagálni az ottani beírásokra.
Márti: örülök, hogy jelentkeztél. Voltak rokonok a játékkal? Vagy vettetek másikat? Hogy tetszik Leának? Milyen baba Lea? Nyugis, pörgős? Koppány úgy-ahogy bírja a bölcsit. Kiváncsi leszek, hogy pénteken mit fog szólni, mert ugye az új épületbe megyünk ismét. 2 hete voltunk, akkor be sem akart menni, úgy sírt. Utána lévő héten az esése miatt nem voltunk és most megyünk. Sír,megnyugszik, játszik, sír, megnyugszik, játszik, bújik, bújik, stb... kb. így lehet leírni azt a 3-4 órát amit ott tölt. Muszáj megszoknia, valószínűleg kevés ez a heti 1 nap, de többre nincs keret.
Kislány: remélem jobban vagytok már. Ez a nátha, hihetetlen, hogy mennyire könnyű elkapni.
Nagyon szép Hannácska.
Köszönöm, Koppányka már jól van, egy kis horzsolás az orrán és annyi... no meg egy picit mintha még dagadt lenne az orrnyergénél, de remélem az is lehúzódik, minimális eltérés, de én látom. Azt viszont nem mondanám, hogy tanult belőle, ugyanolyan meggondolatlan,nem néz a lába elé, hogy merre szalad, stb... Majd idővel.
Kati: ez az értékbecslő... Csipkedhetné magát, bár nem tudom, hogy ilyen esős időben egyáltalán tudnak ott dolgozni? Majd raksz fel képeket a házról?
Anyuék házáról még semmi hír, valószínűleg idén már nem is veszik meg, úgyhogy nem tudom hogy fogják a telet ott túlélni, egyre nagyobb az adósságuk, ám olcsóbban nem tudják adni, mert így is alig marad valami, hogy egy 1,5 szobás kis lyukat vegyenek Újpesten...
Segíteni meg abszolut nem is tudok nekik, mert nekünk is jönnek a magas gázszámlák, mert már fűteni kellett tegnap is. De aranyos lehet Dia, már én is úgy várom, hogy Koppány elkezdjen beszélni, de egyelőre még mindig semmi... csak a szokásos (gyere, mama). Lehet Koppány abba a kategóriába fog tartozni, akik későn kezdenek el beszélni, de már rögtön mondatokat...
Rita: hogy halad a házikó? Vivi már nagyban ovis, gondolom teljesen belerázódott már. És Te?
Már Te is jól viseled? Lara hogy van? Lesz pénteken turi, igaz itt Veresen. Ruhák 100 Ft, kabát 300 Ft. Ha valakit érdekel... én megyek, mert Koppánynak be kell szereznem nadrágokat.
Andi: ügyes vagy, hogy egyszerre két üzletet viszel.
Hogy találtad ezt a melót? Hírdetés vagy ismerős? Dia hogy bírja az ovit? És Te? Milyen újra elszakadni otthonról? Ez alatt nem azt értem, hogy jó, hogy nem vagy otthon, hanem azt, hogy kicsit változtatosabb a napod...
Ezt csak azért írtam, mert Gyula szerint sokszor kétértelműen beszélek...
Van valami fejlemény az üggyel kapcsolatban?
Huh, lányok. Pénteken ugye voltam tornán. Pont akkor voltak kint az udvaron egy másik csoport tagjai: Kangoo Jump. Hogy nekem az mennyire megtetszett.
http://www.youtube.com/watch?v=yiFop9iQ ... re=related
Rólunk röviden: beszéltünk a tulajjal, tavasszal visszatérünk rá, hogy meg akarjuk-e még venni a házat és kitalálunk egy árat. Ha nekünk sok amit ő mond, vagy neki kevés amit mi, akkor tárgytalan, de a jó jel, hogy ő hozta fel, hogy esetleg akár meg is vehetnénk... szóval majd tavasszal kiderül.
Heti 2 torna, sajnos már izomlázam nincs, első két edzés után volt, azóta semmi, de jól esik, az tuti.
A jogsi tök jó. Nagyon jól magyaráz az elméleti oktató és vettem egy gyakorló cd-t (a hivatalos, 2008-as kiadás), úgyhogy gyakorlok ezerrel... és kezdem megérteni.
A képes kérdéseket gyakorlom leginkább, mert azok a 3 pontosok, jó lenne max. 2-jára átmenni a Kreszen, utána jön a neheze, a forgalom. Okt. 2-án vagy 3-án vizsgázom. Már úgy várom, lennék már túl rajta.
Nagyon fogok félni az utakon, de muszáj a jogsi, valahogy csak leküzdöm idővel.
Úgyhogy szorítsatok ezerrel.
A Kresz táblákkal még gondban vagyok, de majd csak megtanulom, keverem ezt azzal.
Még 2 szombat az elmélet. A csoport vegyes. Van aki el van magával, nem igazán társalog, a fiúk egymással beszélgetnek, én meg egy anyával kezdtem el beszélgetni, kiderült, hogy mindketten sík "hülyék" vagyunk a kocsikhoz, úgyhogy elvagyunk.
Andi: bátran ajánlom az eddigiek alapján ezt a sulit, ott van a XV.kerben,a Hubay térnél, Rákospalota-Újpest vasútállomástól kb. 5 perc gyalog:
www.delfinjogsi.hu
Szóval most csak ezek történnek e házban.
Pénteken viszem Kopit bölcsibe,remélem nem fog esni az eső. Én nem szeretem a dög meleget, de azért még egy kis enyhe időcske maradhatott volna, hogy ne kelljen fűteni meg bebugyolálni a gyereket. Gyula is tanul, sok a feladata, de muszáj. Végre találtam neki egy hétvégi sulit, úgyhogy nem hagyja abba. Eddig nem tudta lerakni az érettségit, mert dolgoznia kellett hétköznap és ugye nem tolerálják a melóhelyeken, ha eljön az ember heti 2-3 nap korábban. Úgyhogy csak most sikerül neki. Örül ő is, meg én is.
Aztán a többit majd 4 év múlva meglátjuk, merre tovább.
Most megyek, tanulok!