Sziasztok!
Végül nem volt gond, úgy érzem megértette az uram hogy mi bánt, megigérte, hgoy legközelebb megbeszéljük, hogy várjam-e, vagy ne, mikorra jön haza.
Aztán majd a gyakorlatban kiderül
Lehet mire megint elmenne, már elfelejti, olyan ritkán megy nélkülünk el.
Márti, javaslom neked a kötős kengurut, én azt használom (mei tai a neve) asszem már tettem fel róla képet, de nem tuti. Van olyan hogy Lizát viszem benne elől, és a Kata nagyon álmos, ilyenkor ő meg jön a hátamra
ez mondjuk elég abszurd, meg is szoktak nézni, ilyen ritká nvan. De Katát majd minden reggel a hátamon viszem Bölcsibe, mert reggel elég nyűgös. A kezemben meg ne mbírom cipelni.
Ha van kedved kipróbálni, szívesen adok neked kölcsön, nekem már 3 is van
És ha megtetszik, varrok neked
De ha nem, nem, én nagyo nszeretem
Pedig én babakocsis voltam nagyon, de hisz tudjátok. Most viszont azon gondolkodtunk, hogy meghirdetem a kocsit, mert nem használjuk ki. Talán 2 hetente vesszük elő, mikor apával megyünk vhova.
Edith, szeritnem is nyugodtan kérd ki másik doki tanácsát, és ha telejsen ellenkező véleményen van, szerintem érezni fogd, hogy kinek van igaza (tudod anyai ösztön) nekem már az gyanús, hogy te úgy érzed nem kell neki... Én tuti mennék a fejem után
Angolóra, épp tegnap iratkoztam be egy banki ügyintéző tanfolyamra, ha annak vége, én is nekiugrom a nyelvvizsgának. Ki akarom használni, hogy amíg gyeden vagyok, addig féláron tanulhatok.
Még gondolkozom a vendéglátó-vezetőin is, mert nagy vágyam egy éttermet nyitni, hátha egyszer lesz rá zsénk...és addigra a szakmám meglenne
És mostmár nem írigykedem a szőke-kékszemű Krisztás után
Ugyanis Lizának nő a haja, és szöszi
és a szeme is világosodik, így valőszínűleg kék marad
Bezony nagyon telik az idő, el is vagyok keseredve, hogy Liza milyen nagy már
Már megül egyedül, és próbálgat mászni is. Igaz egyenlőre billeg előre-hátra nyégykézláb, de tudom hgoy egy-két héten belül beindul. Eltelik egyh ónap, és ő is ülni-állni-mászni fog, mint a másik kettő. (ha
) De én igazából nem akarom
Úgy lassítanám az időt, de csak rohan...
Mindjárt karácsony...
Talira mond valaki egy időpontot, vagy találjak ki én ?
Akkor hétfő mellőzve
Nekem az okt. 6.-ai héten jó lenne valamikor, Márti, mikor van otthon Roland azon a héten? Jó nektek a du? (azaz el tudjátok Szonit hozni ebéd után?)
ZSu