Sziasztok!
Ma már kedd van (szept.30) a második kiírt időpontom (az OTI orvos szerint) a szülésre pont ma van
De már biztos vagyok abban, h az a 40 hét amit meg szoktak állapítani az az első uh szerint a legvalósabb, tehát nekem okt. 6-a igy ezen a héten még „csak” 39 hetes vagyok az alapján.
Szóval még mindig Klinikai beteg vagyok, csak éppen hazajárós. Hétfőn voltunk megint NST-n, szerencsére nem mozgott annyit, de igy is 160 körül volt megint, állandóan fel van, másnak meg mindig alszik a babája ugy kell ébresztgetni, max 140 körül van a szívhangja.
Mostmár ugye nem lent az ambulancián csinálják a vizsgálatokat, hanem a patologián, itt nincsenek olyan sokan, de igy is várni kell szinte ugyanannyit.
Levették a vért és vizeletet, és nekem kellett levinnem a laborba, meg is lepődtem rajtuk. Aztán meg megint várni kellett az orvosra, akire most „csak” 1 órát vártam, levette a kenetet amiből az un. páfrány vizsgálatot csinálják, ebből tudják megállapítani h szivárog –e a magzatvíz vagy sem. Leletemet pedig csak délután tudják megmondani. Be is telefonáltam, kiderült nem szivárog a magzatvíz, csak valszeg több a folyásom a kelleténél (ja és emiatt akartak benntartani 7végén, hiába mondtam én az akkori vizsgálat után, h akkor biztos nem az volt, hiszen azért azt érezném).
Tényleg én is az összetétel miatt nem akartam ottmaradni a patologián, hiszen több a sötétbőrű mint a világos, nem akartam magam kitenni még ilyen stresz helyzetnek, sokkal jobb itthon! Igy is mostmár 2 naponta mennem kell NSTre, szoval legközelebb holnap, viszont igy már az OTIba nem kell járnom, legalább csak egy felé megyek igy.
Andi!
Én is nagyon elcsodálkoztam, h te jobban érezted magad a patologián, de hát mindenki másképp látja/tapasztalja, és minden alakalommal más lehet a helyzet, na ebben neked szerencséd volt, vagy lehet tényleg az orvosodnak köszönhetted.
Persze, van rá szabály, mégpedig az, hogyha vkit felvettek a szülészetre és ráadásul 7végén, szabályzat szerint nem engedhetik el 4 napig, erről h saját felelősségemre is hazajöhetek, csak akkor nyilatkoztak mikor nem hagytam annyiban az egészet. Amugy meg tényleg az van, h inkább bent tartanak papíron, felveszik utánam a támogatást, minthogy hazaküldjenek, akkor meg kéne irni a zárójelentést, ami bonyorultabb, szerintem azt gondolják, h ott leszek már legalább a szülés végéig, ugysincs sok hátra.
Zsuzska!
Nem semmi te is miken átmentél szülés előtt, nem is gondoltam h tényleg nincs 7végén uh, még annak sem aki éppen szülni fog! Felháborító!!!!!!!!!!!!!
Ha ilyen a Klinika, akkor a többi még rosszabb???? El sem hiszem!
Kiváncsi leszek azért, h Fekete elvállal-e téged a második babánál!!!??? Mikor ott voltam az NSTn hallottam félfüllel h xy kismama Fekete dr.-hoz tartozik, ugyh lehet csak engem nem akart elvállalni, pont a párommal való régi „baráti” kapcsolatuk miatt, érdekes, nem tudom miért, pedig össze sem vesztek.
Pannikának jobbulást!!!!! Most tényleg van vmi nátha járvány
Amugy milyen az uszi??? Majd ha odakerül a sor, minket is érdekelni fog, ti hova is jártok?
Panka!
Igen, már nekem is eszembe jutott h te ajánlottad Anitának is Papp Juditot. Remélem nekem is minden rendben lesz, azért megnyugodtam h tudtam vele személyesen is beszélni, és h többen is ajánlottátok!
Jajj megvettem a Tantum Verdét a torokfájásra, nem tudom h az most mennyire hatásos, mivel mellette rengeteg mézet megeszek, mondjuk köhögni még köhögök, orrom nagyon folyik, de a torkom már nem fáj ugy.
Tényleg, ti ma mentek a Paripába, remélem nem lesz olyan kellemetlen élményetek benne!
Részvétem nagymamád miatt, tudom min mentek keresztül, nagyon igazságtalan az ÉLET!!!
Zsebi!
Igen..ez van, ha itthon vagyok és papíron a Klinikán, nem hivhatok mentőt, mert ugye papíron ott vagyok, jol megbüntetnék a kórházat! De a lelkemre is kötötték, h tényleg be tudok jönni autóval, van aki behozzon, mert csak ugy lehet! Erre persze azt mondja az ember h van, tényleg van szerencsére, és alig várja a beteg h vmilyen uton módon meneküljön abból a környezetből ha nincs semmi baja!
Érdekes, h neked meg az ellenkezőjét mondták, pedig pont ott volt a baj!!! Ki mondta akkor ezt??? Vagy már nem emlékszel ….volt orvosod akkor??? Sápyval (ha ott lesz mikor kell) akkor biztosan jol fogsz járni, jó szakember!!! Beszéltetek már a szülés tarifáiról?? Mennyit fog kérni? Hozzá jársz terhes gondozásra is?
Anita!
Sajnálom, h nem a legjobb tapasztalataitok voltak a Paripában a kajáról…mondjuk mi 2szer voltunk az utóbbi fél évben, de sohasem ütköztünk ilyenbe h ne lett volna az amit enni szerettünk volna. Mondjuk legalább eltöltöttetek együtt a pároddal egy kellemes estét, és még Anna baba is jol viselte a hiányotokat szerencsére!
Kriszti!
Tényleg nem kaptam meg az sms-ed, biztosan más számra küldted, de aki megkapta gondolom csodálkozott rajta. Szegény Olivér, nem is beteg szerencsére, és ilyen anyukák vannak, h nem értik meg h vki allergiás is lehet, ami olyan kellemetlen dolog!
Amugy milyen szer az a Rimomubyl, hogy ennyire nem lesz soha beteg tőle senki!!!???