Bikfy itt vagy még?
Lehet tudni, milyen területen doktorálsz? Én is a suli és a munka miatt várakoztam (2 évet) a babásodással, úgyhogy tudom miről beszélsz, de ha ennyire szeretnéd miért nem vágtok bele?
Gondolom novemberig, meg azért csak összebújtok a pároddal
, az meg lényegtelen, hogy mikor, látod Juccnak is a 17. napon sikerült teherne esnie. Kössd össze a hasznosat a jóval
Ezen az egy hónapon már igazán nem múlik semmi
Ranita, ez elég durva, még jó, hogy izibe elmentél dokihoz. Jobbulást neked, és gyógyulj meg mihamarabb. De ezek a gyógyszerek tényleg erősek
Már fel is írta a doki? Én azért konzultánék ezzel az orvossal mielött elkezdeném őket szedni, csöppögtetni.
És nagyon rendes csajszi vagy, hogy a fájós szemeddel még apósidnak tortát sütsz!
Kissedi, remélem hamar megcsinálják a gépedet, és siess vissza
Kissvirág, nagyon jó volt olvasnia a soraidat, ahogy leírtad, hogy láttad a babát. Boldogság fogott el
De már én is nagyon szeretném átélni ezt az élményt.
Philips vasalót vettem, hiper szuper, gőzől, spriccel, és ez egy kissebb típus, amit megbírok emelni. Mert volt nagyobb típus is, de az olyan bazi nehéz volt, hogy azzal én nem vagyok hajlandó vasalni
Holnap vasalódeszka beszerző útra megyek, mert ma ugye nődokimnál voltam.
Megnézte a petefészkeimet (hüvelyi, hasi UH-val), érik a petém, azt mondta 2-3 nap múlva reped.
Ettől egy kicsit megnyugodtam.
De azt mondta, hogy ez a barnázás nem olyan normális mensi előtt.
A sárgatesttel, vagyis a beágyazódásra utaló jel ez (azt hiszem progeszteront mondott). Azt mondta mérjem a hőmet, min 2 hónapot. Ha 2 hónap múlva se leszek babás akkor menjek vissza és hormonvizsgálat, illetve rásegít valami gyógyszerrel erre a sárgatestre. Mert peteérésem van.
Mivel azt hittem, hogy nincs, ezért ettől roppant boldog vagyok. Még képet is adott róla (az érő petémről a petefészkemben)
Na most csak azt csesztem el, hgy ebben a hónapban elkezdtem a hőmet nézni, de 4 napja abba is hagytam mivel elbénáztam
Na mindegy majd jövő hónapban, ha szükséges lesz, de remélem, hogy nem kell már
Lehet, hogy a cickafark teától érik nem tudom, de azt iszom a 14. napig.
Utánna meg elkezdem inni a palástot, azzal aztán biztos rátudok segíteni a sárgateseme, hiszen ahogy írtátok arra való
Aztán azt is mondta a dokim, hogy 2 naponta rendszeres házas élet.
Mondott egy új babavédő tabletát is, az a neve:FemiGion.
Hallottatok már róla? Mert én semmit, de ez állítólag nem okoz székrekedést.
Amúgy a székrekedésemre elkezdtem szedni kálcium-magnézium tabletátt, és amióta szedem semmi bajom nincs már. Természetgyógyász ajánlotta.
Ja meg én egyenlőre csak a Folsavat, és E vitamint szedek, és azt mondta 3 hónap után pihi a vitaminokkal, mivel felhalmozódik a szervezetben. Ezek zsirra bomló vitaminok és ezért. Szóval az sem jó, ha túl sok vitamint nyomatunk. Remélem mindent leírtam amit akartam