Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vali, ki tudtad magad pihenni azóta?

Szilbee, köszi a megnyugtató szavakat, csak hát tisztára kétségbeejtő, amit Réka művel :cry: pár korty szopi után még a cicim sem kell neki :? hála az égnek éjszaka azért szopizik rendesen, félálomban :D

Tündi, jól telt a hétvége? A kád nagyon bejött, Réka tegnap már ficánkolt is a vízben :lol: Köszi mégegyszer!

Erika, Réka hogy aludt a hétvégén? rendeződtek a dolgok?

Kép
pimelinda

Linda! El is hiszem, hogy kétségbeejtőnek érzed. Én is így voltam vele... 2 korty, aztán már fordította is el a fejét. Ez eltartott kb. 1 hétig, aztán megint evett rendesen 1-2 hétig, majd kezdte előről a sztrjákot. De! még mindig cicizik. :) Nálatok se lesz baj! Meglásd! :wink: :D

Évi! Reggel téged láthattunk a sulival szemközti parkolóban? Ill a parkoló legszélén parkolni? (Ádám azt mondta, hogy téged látott.)
szilbee

Ildi: Nagyon boldog szülinapot!
Kép

Linda: ÉN nem nagyon aggódnék Rékuci miatt........... :wink: Van úgynevezett szopisztrájk, hallottam már róla...Türelem és visszajön az étvágy. Szilvinek igaza van. És hát tartaléka az meg van bőven... :D

Vali: Olvastam mi volt.... :( Nekem is az agyrázkódás jutott eszembe rögtön. Mini tali a Hetényiben? Hát nem a legideálisabb helyszín. :? :? :( Az interjúk meg....Murphy, ne is foglalkozz vele. :wink:

Katlina: Nem semmi....mire kiderült, hogy mi a gond. :( :twisted: :twisted: :twisted: Azért szólhattak volna az oltáskor.

Rólunk: nagyon szép hétvégénk volt, a blogra tettem fotókat

http://popipopi.freeblog.hu

Mi meg úgy tűnik, áttérünk a napi egy alvásra. :shock: Dél, egy óra tájban alszik két órát.

Puszka!

Nóri: Azt mondta Apu, hogy ingyé megcsinálta a porszívót. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Jó kis mozgalmas hétvége volt... olvastalak benneteket, de írni már nem volt időm!
Valiék sztoriját végig izgultam, és nagyon örülök, hogy végül nem agyrázkódás volt!!!! Vali, és hogy van a tanfolyam, tudnál egyáltalán mellette dolgozni? Áhhh, ez tényleg ilyen. Először semmi, aztán meg azt sem tudod, melyik ujjad harapd!

Katlina, jó kis kálváriátok volt nektek is Robikával... :? A lényeg, hogy nálatok is rájöttek végre, hogy mi volt az ok! Azóta rendben van a nagyfiú?

Mi szombaton ugye a suli focicsapatával voltunk a Tiszaligeti napokon. Hm... szedett-vedett kis csapat, életükben együtt nem fociztak, 2-3-an ismerték egymást, egy apukát neveztünk ki edzőnek ééééés MÁSODIKOK lettek a gyerekek. :lol:
Mondjuk volt nagy sírás-rívás, mert egy gólon múlt az aranyérem. Aztán a végén csak megnyugodtak, hogy szép hely az a második is.

Anyuéknál meg kukoricatörés volt (kicsit nem bántam, hogy lemaradtunk, de azért bántott a lelkiismeret, hogy anyámék küzdenek vele). Tegnap átmentünk fosztani, Csongiék ugráltak a kukociafosztásba, elvoltunk. Persze estére jött az allergia, meg szeritnem én meg is fáztam szombaton, úgyhogy kapar a torkom.

Szilbee, igen mi voltunk ott reggel :lol: Kocsival kellett menni, mert vittünk egy csomó gesztenyét (rengeteg van itt a munkahelyen a parkolóban, akit érdekel!!!), kukoricát, fosztást, tököt... elég volt a parkolóból a suliba felcipelni! Miért nem kiabáltatok rám???

Ma meg szülői lesz. Felmérték a gyerekeket matekból, magyarból, arról lesz valami okosság. Csongi megy a haverjáékhoz közben.

Évi és
Kép
csongianya

Erika! De klassz helyen voltatok! Még jó, hogy apa csak ott kapott magának megfelelő ketyerét :wink:
Nagyon éééédes Réka abban a poncsóban (így hívják?)! Tök jól áll neki!
Hm, beleolvastam a blogba is, és olyan nosztalgiám támadt. Mintha magamat láttam volna, ahogy versenyt mászok Csongival :lol: Arról nem beszélve, hogy volt egy időszak mániája, amikor lovacskásat kellett játszani, és én voltam természetesen a lovacska :wink: Na, ha akkor látott volna valaki! :lol:
Egyébként tényleg nagyon sokat "tud" Réka az alapján amit írsz! Csak néztem...de komolyan! Nagyon okos kis buksija van és hát látszik, hogy foglalkozva vagyon vele :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Linda! Nálunk ilyen sztrájk nem fordult elő, de látod Szilbee-nél igen, és túl lettek rajta!

Ezt találtam neked, hátha találsz benne használhatót! De ha nem, szerintem nyugodtan hívd a szoptatási tanácsadót!

http://www.lll.hu/node/278

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szilvi! Azt a mindenit, tényleg jó kis alvókája van Leventének :shock: Én délután 3 órakor legkésőbb fél 4-kor biza felébresztem Marcit, mert különben tuti fent randalírozna éjfélig. A bölcsiben nem szokott gond lenni az elalvással, de otthon nem megy könnyen a délutáni alvás. Mintha attól félne, hogy lemarad valamiről. Vasárnap pl. nem is aludt délután, este persze már tök hisztis lett.
Ja és ő este 9 előtt nemigen alszik el, kivéve ha nem alszik délután (mint tegnap) mert akkor már fél 9-kor azért elalszik :D

És Levente tényleg szokott balhézni fürdéskor? Mert írtad, hogy akkor nuku mese.
Nálunk a fogmosás a nagy mumus. Van valakinek ötlete, hogy mivel vegyem rá a fogmosásra? A szép szó nem használ, a mese megvonása sem, egyszerűen utálja és erőszakkal kell megmosni a fogát :(

Erika! Látom Gyulán voltatok, tényleg nagyon szép az a város! Mi Békéscsabáról szoktunk átruccanni, de legutóbb kb 1 éve voltunk! Olyan szépen rendben tartják. És hát a 100éves cukrászda .... Hmmm :wink:

Évi! Persze hogy szép hely a második is, gratula :)
judit_79

Judit! Próbáljátok ki tükör előtt. Levente is szereti nézegetni magát fogmosás közben. No és persze nagy hatással van rá uncsitesója, Norbi. Anyuméknál együtt szoktak mosakodni és azóta jobban rávehető a fogmosásra. Mostanában az egójával lehet "megfogni" egyébként. Hogy az ovisok már így meg úgy öltöznek egyedül, megeszik a vitamint reggel... stb.
Hát esti hiszti az van sajna... de hát ez vele jár a dackorszakkal. Nem igazán fürdetéskor, hanem előtte (mert még autózna... miegymás). Egyébként imád fürdeni... akkor van még gond,mikor ki kéne szálni a fürdőkádból.
Bár marha kellemetlen, mert van hogy így 2-3 alkalommal is felveri az öccsét. :roll:

Évi! Késésben voltunk, no meg kocsiban... Képzled! Csongi csop.társa, Simon, a mi lépcsőházunkban lakik! Tegnap esett le, hogy ők együtt fociznak. :)
szilbee

Ildi! Sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Náunk semmi jó... Dia megint hány éjjel és ma már többször is :( még a víz is kijött belőle. Úgy,hogy én úgy gondolom ez már biztos valami vírus lehet :( Ma megyünk dokihoz vagy legalább is felhívom,hogy mit adjak neki mert most meg nem szeretném ha kiszáradna. Persze nem tudtam vele itthon maradni ma sem most értem haza apja volt vele...most meg alszik szegénykém :( Sulitól meg zúg a fejem....borzalom tanulnom is kellene de nem tudok annyira fáj a fejem . Így ezen az éjszakán sem aludtam semmit,most már tényleg kezdek kidőlni :( Na nem panaszkodom többet...

sziasztok

KépKép
diÁcska

Majd jövök még csak Diusnak: Kép
jaimee1

Szilvi! Köszi a tippet. Ki fogom próbálni a tükör előtti fogmosást, hátha :)

Vali! szegény Dia :( akkor ezt biztos valami vírus, de a kiszáradással vigyázzatok! Neked sem lehet könnyű, valószínű hogy a kialvatlanságtól fáj a fejed. :( Azért próbálj meg pihenni, míg Dius alszik!
judit_79

Szilbee, igen a Simonnal együtt focizott Csongi, csak ő már átment a MÁV-hoz. Szombaton is kinn voltak, csípem az anyukáját :lol:

Vali, szerezz be ásványi anyag pótlót, mi a SODIORAL-t használjuk ilyenkor. Már kórháztól mentett meg bennünket... és jobbulást a nagylánynak!!!

Judit, Csongi is ilyen volt, sőt a mai napig ilyen. Sokszor érzem nála, hogy attól fél lemarad valamiről....szóval nem vagytok egyedül ezzel!
Szerintem a fogmosás elleni tiltakozás az lehet, hogy egyáltalán tiltakozzon már valami ellen. Szóval nem biztos, hogy kifejezetten a fogmosással van baja, hanem ellent akar állni neked.
A Szilbee ötlete jó, néha egy kis furfanggal előrébb lehet jutni náluk :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Mára lefáradtam és még nincs vége a napnak :) Délelőtt zenebölcsi,utána tesómat vittem kontrollra.Most meg nemsokára jön apa egyik munkatársának a bnője itt alszik,aztán jönnek hozzánk a megtakarításunk ügyében,és a volt tulaj is jön az itt maradt cuccaikért,és még grillezni is meg vagyunk hívva.Tök jó lett volna,ha ez a sok minden egész hétre lebomlik :wink:

Vali,jobbulást Diusnak!Majd írd meg,hogy mi volt a dokinál,és szerintem is a fáradtsgától fáj a fejed.

Évi,gratulálok Csongiéknak :)

Judit,privi ment :wink: Fogmosás..hm..nehéz téma,de tényleg próbáljátok ki a tükröt :)

Szilbee,Levente küldhetne egy kis alvókát Lucának is :)

Erika,Gyula tényleg szép nagyon :) Popinak jól áll a kis poncsó :) Jó,hogy eszembe juttattad ezzel a képpel,mert nekünk is van,rá is adom már majd Lucára :wink:

Linda,örülök,hogy tetszik Rékának a kád :)Használjátok nyugodtan :)

Holnap jövök,ma már szerintem nem lesz időm.

ILDI,NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat aranyosak vagytok :) Felhívtuk a dokit azt mondta ne is vigyem be mert valami vírus van a dologban járvány van valószínű ,hogy azt kapta el Dius is. Ma szigorú diéta holnap már kicsit többet ihat ill. ehet állapotától függően. Ha már nem hány akkor adjam neki a normaflort és a héten nem mehet oviba. Ennyit mondot....ja és apa lesz itthon vele mert nekem nem lehet hiányozni a tanfolyamról..............áááááááááááá kész vagyok :evil:

KépKép
diÁcska

Ildi!!!!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Ildi!
Boldog Szülinapot!!!!!!!!!

Fogdoki letudva! :wink: kihúzta

Robika helyrejött!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
És a dühítő,ma voltam a védőnőél akinek persze szombaton elmondtam mi baja Robinak,rávágta hogy akkor 7napig adjam neki az antibiotikumot,ma elmondtam neki mi volt és rávágta hogy ez nem lehet,na akkor most mit hidjek??? :twisted:

Vali!
Jobbulást Diusnak!!
És próbálj te is egy kicsit pihenni,habár ilyenkor az ember úgy is olyan mint a mérgezett egér!

Ja és a "legjobbat" nem is meséltem!!!
Szombaton ahogy mentünk be a kórházba,én hibám figylmetlen voltam,és csak az eggyik kezét vettem ki a kocsiülés pántjából és így a másikkal egy picit megsértettem a a csuklóját,a doktornő azzal kezte "Hogy ügye nem találok ilyet többet,mert ez nem kiütés?!"-mondtam neki hogy em szerencsétlen baleset a kocsiban történt-égett a pofám mit is gondolhat rólam,nameg ha ismerne tudná hogy nem ütöttem még a kezére sem,kavarogtak bennem az érzések

Kép

Kép
katlina

Katlina: ó, sajnálom a fogacskádat. :(

[quote] írta:"Hogy ügye nem találok ilyet többet,mert ez nem kiütés?!"-mondtam neki hogy em szerencsétlen baleset a kocsiban történt-égett a pofám mit is gondolhat rólam,nameg ha ismerne tudná hogy nem ütöttem még a kezére sem,kavarogtak bennem az érzések

Hát hallod, mert pont úgy nézel ki, aki üti veri a gyerekét. Naponta. Laposra. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Légzésfigyelőt kérdeztétek ezer éve: Igen, még használjuk. Én úgy tudtam, hogy 1 éves korig nem árt. Tegnap próbáltam elcsomagolni, de nem ment.

Szilvi: Akartam már írni, tök jó volt olvasni, miket tud Dávid baba. :P Ez a nyársalás jó lehetett , klassz megismerni a többieket. Bár én nem vagyok egy társasági ember, a másik topik talin is csak ültem, mint egy kuka. Max. vigyorogtam. :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Jó reggelt!

Vali,hogy van Dius?

Katlina,na akkor túl estél rajta! :wink: Minek nézett ez a doki téged??? :evil: :evil: Robika,hogy van?

Erika,majd elrakod a légzésfigyelőt ha úgy látod...

Nóri,ment emailke,benne a cuccos :wink:

Süt a napocska,hátha ma is jó idő lenne még :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :lol:

Sajnos nincsen időm fórumozni, nagyon elfoglalt vagyok, amióta ismételten városlakók lettünk. :lol: Imike megint beteg, így csak mint a mesében úgy jár oviba. Hol volt, hol nem volt......
Petike is beteg, Ancsika is.....szóval van dolgom, na meg megkezdtük végre a lakásfelújítást, ja és suliba is járok......ennyi.
Üdv mindenkinek: :lol: :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Vali, Dia, Kép

Katlina, ne vedd magadra, amit a doktornő mondott. Valóban nem ismer téged :wink: örülök, h Robika jól van :D talira jöttök, ugye?

Erika, nem tudtad elpakolni... nem fért vissza a dobozba? :lol: :wink: persze ha megnyugtatónak érzed, inkább használjátok, minthogy még ezen is idegeskedj :)

Évi, köszi a cikket, olvastam már korábban is a szopási sztrájkról, csak ugye akkor olyan távolinak tűnt, értsd: "ilyen úgysem lesz" fílinggel olvastam régen :|
egyelőre okot kideríteni nem sikerült, próbálok nem idegeskedni, és türelmesen kínálgatom a cicit Rékusnak :wink:

végülis tegnap már jobban szopizott, nem fordította el a fejecskéjét sírva. de még mindig nem az igazi :roll:

Tündi, találtál olyan kis sátrat, amit kerestél? engem is érdekelne, Fanni szülinapjára :wink:

Kép
pimelinda

Ildi,jobbulást a gyerkőcöknek!Kitartás a sulihoz,és a lakásfelújításhoz!

Linda,nem voltam még megnézni a sátrat,mert nem jutottam el odáig.Pénteken megyünk váásolni a szülinapra és majd akkor :wink:
Kérdezni akartam,hogy nem lehet,hogy látogatóba fog érkezni hozzád"piri"? Mert Luca nekem akkor csinált ilyet,amikor először bekpogtatott...

Kép
Kép
tundi24

Kép

Tündi, ilyesmit keresel, vagy ami még többet tud?

Amúgy szép reggelt mindenkinek!! :P

Tényleg, tali! Akkor jövő szombaton? Jöjjön ám mindenki!
jaimee1

Rékának boldog hófordulóóó! :P[/b]
jaimee1

Sziasztok

Katlina, ez dühítő :evil: :evil: Én biztos totál kiakadtam volna a helyedben. Nem elég, hogy Robika beteg volt, még ez is :(

Hát sajnos a tükrös fogmosás nem vált be... Marci totál elbohóckodta az egészet. Örült, mikor meglátta magát a tükörben, vigyorgott, elkezdett hadonászni a fogkeféjével, meg köpködni, és ugyanúgy izgett-mozgott. Úgyhogy meg kell fognom, és megmosni neki, akár tetszik akár nem.

Rékának boldog 1/4. szülinapot :)
judit_79

Sziasztok!

Erika, hihi, csak addig nem leszel társasági ember, míg velem nem találkozol :wink: :lol: Ki tudom hozni az emberekből a maximumot :lol:
Hm, halkan jegyzem meg, már megint nem tudom, eljutunk-e talira, úgy néz ki aznap focikupa.... hány órától van tervezve a kezdés?

No, és akkor dicsekszem :lol: Tegnap volt szülői az év eleji kompetencia felmérésről! Ééééés, Csongi szinte mindenben a 90-100%-os tartományban van......kivéve az írást (az "csak" 40%). Na, mondjuk én ezt tudtam, nem lepett meg. Olyanokat mértek, hogy íráskészség, elemi számolás, beszédhallás, tapasztalati összefüggés, szocializáció, hm... volt még valami de már nem is tudom. Szóval az írástól eltekintve teljesen elégedett vagyok. Beszéltem a tanítónénivel, mondta, hogy nem kell megijjedni, okos, ügyes, és látszik, hogy magának akarja megtanulni, és menni is fog az.
Mondjuk a hétvégén már magától kérte, hogy rajzolni akar, meg írkált az otthoni füzetébe. És tényleg látom rajta, hogy nem azért csinálja, mert kötelezem rá, hanem a saját igénye, hogy ő azt megtanulja, tudja.
Meg hát egyébként is, valamiért úgy is kell suliba járni...ha már az elsős anyag nagy részét tudja :wink:

Egyébként főleg a tapasztalati összefüggésnek örültem nagyon, mert ott nagyon kevés százalék érte el a 100%-ot, és abból látszott mennyire tisztában van a világgal, és hogy mennyire átlátja az összefüggéseket. Hm, na jó a másik a szocializáció volt, abban meg nekem sok az érdemem :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Köszönjük! :D

Tündi, jó kérdés... de eddig semmi jele... majd meglátjuk.

Kép
pimelinda

Évi, ügyesek vagytok! :D

Kép
pimelinda

Erika,vagy kis házat vagy pedig olyan indián féle sátrat alagúttal.De ez is klassz:)

Évi,gratula Csonginak,majd az írása is javulni fog:) Azt nem beszéltük,meg hogy hánykor kezdjük a talit.Luca általában 2ig alszik,és utána lehet jönni.Mindenki úgy ahogy tud :) Szóval 2 után bármikor :wink:

Linda,boldog hófordulót Rékának :)
Ha attól lenne legalább tudnád az okát...

Judit,mikor kezdtétek a fogmosást?A bölcsiben mossák?

Aki kér annak virtuálisan külök palacsintát :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Évi.el is hiszem,hogy büszke vagy Csongira :) Háát nagyon kivi vagyok,hogy Zsoltinak milyen lesz jövőre a suli.Belegondolva,hogy a mi időnkben 6évesen kezdték....Mondjuk én nem bánom,hogy megváltozott ez,had legyenek csak oviban...addig jó :)

Réka.Boldogságos 3.hónapos fordulót!!!

Katlina.carni az ilyen beszólásokra :evil: :evil: :evil: .Amúgy nyugi,Sziszim is ment már úgy oviba,hogy lila volt a szeme mellett,sőt már púppal is a homlokán :wink: -egy-két rosszul irányzott esés következtében.-na gondoltam is...majd mondják az óvónők...de nem.

Csajok.enyhe lúdtalppal mit lehet kezdeni??? valami okosság?? gyakorlatokat mondták,hogy mit lehetne...de Zsoltinak nem fűlik hozzá a foga...pedig ha mást nem...szal..muszály lesz.Bár majd most nézik nekik újra oviban...meglátjuk változott-e.

Erika.tök jó ez a sátor amit feltettél...a lányom meg ne lássa :D :shock: .nekünk is van már jópár éve,de sima kis színesben.szeretik nagyon.végülis ezeknek 2fajtájuk van...1.amibe műanyag pálcát kell dugni..és felállítgatni,és van amit csak szétnyitunk...és kész (ez a drágább) én a Party-játékban láttam uccsójára micimacisat.

Vali? Diussal mizu?

Többiek??????????????

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Réka! Boldog Hófurdulót! :D

Évi! Nagyon ügyi Csongi! :D
szilbee

Sziasztok!

Andi, én sem bánom egy percig sem, hogy egy évet még maradt! Mindig azt mondtam, az az év volt a jutalomévünk :lol: Sajnos (vagy szerencsére?) lúdtalp ügyben nem tudok segíteni, nem volt ilyen problémánk!
Neked hogy halad a suli? És milyen munkákat nézegettél? Jelentkeztél is valamelyikre?

Katlina, brrr, ez a doki... Nekem az jutott eszembe, hogy nálatok ez már nem az első eset... mármint, hogy az orvos megjegyzéseket tesz... nem lehet, hogy meglátják, hogy Tiszasüly, és egyből jönnek az előítéletek??? Mármint, hogy "összemosnak" az ottani kisebbséggel?
Szörnyen érezhetted magad, de rá se ránts! Te tudod, hogy jó anyja vagy Robikának, (meg mi is :lol: ) a többivel ne törődj!

Linda! Kitartás, türelem!!!! Sokat gondolok rátok, remélem sikerülni fog, és pár nap alatt elmúlik a sztrájk!

Évi és
Kép
csongianya

Köszönjük nektek is! :D

a borsófőzelékem olllyan sűrű lett, hogy megáll benne a fakanál :lol: :lol: :lol:

Tündi, jöhet a palacsinta! :wink:

Andi, hát nincs mese, tornáztatni kell! van anyagom hozzá, megkeresem, ha kell.

Kép
pimelinda

Andi,torna-torna..és jó mínőségű cipő!!!Játékosan próbáld meg rávenni Zsoltikát,hoyg tornázzon,énekeljetek közbe pl:P

Linda,megy a palacsinta :P Én a gyümilevest szoktam gyümiszósznak főzni :wink: :P

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Én meg főztem egy borzalmas (híg és csomós) tejbegrízt :?
Viszont a csokis muffin finom lett :wink:

Most csak bekukkantottam, de már megyek is fürdetni Marcit. Holnap majd visszaolvasok...

csak még meg akarom mutatni Marci új biciklijét, szóval ez az:
Kép

És itt vannak az új cipőcskék:
Kép

A cipősdoboz stílszerű!! :D
Kép

Jó éjt mindenkinek
judit_79

Sziasztok!

De nagy csend van ma délelőtt.Ki mi jót csinál?

Judit,vagány Marci bicója,a cipős doboz meg..hát..magáért beszél :wink: A cipik is tetszenek.Nem is él olyan nagy lábon.Luca most hord 20as cipőt,jesszusom mekkroa lesz a lába :D :oops:
Holnap ott leszünk :wink:

Kellemes napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi! Gratula Csonginak, büszke lehetsz rá. 8)

Cleo! Enyhébb lúdtalpra biztos jó a torna, nem szabad annyiban hagyni! Öcsémnek most, 15 éves korában lett lúdtalpa, és nagyon szenvedett vele. Aztán megkapta azt a speciális cipőt, ami állítólag gyógyítja is a lúdtalpat.

Tündi! Azóta mossuk Marci fogait, hogy kinőttek neki :) Persze először avval a műanyag babafogkefével, utána rendessel de már nem emlékszem, mióta. Régebben simán hagyta, egy ideje cirkuszol vele. A bölcsiben nem mossa. Mi egyelőre csak esténként mossuk neki, de talán már be kéne vezetni a reggeli fogmosást is.
Akkor holnap :)

Többiek nagyon eltűntek... :)
judit_79

Rékának Boldog Hófordulót!

Csonginak gratula,a szép teljesítményekhez!

Marcinak jó kis cipőket kaptatok!

Ma volt az eon végre lekötött,még csak most kezdhetünk el bontani!

Talira így nem hiszem hogy megyünk nincs aki elvigyen nekem meg nincs meg a jogsim,valószínű kidobtam a betegkártyámmal eggyütt :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

sziazstok!

Boldog születésnapot Ildikó!

RÉka boldog 3. hónapfordulót!

Betegeknek jobbulást!

Bettike végre kimondta hogy szeret oviba járni:-), de persze azért túlzásokba nem esik igy is van mikor azt mondja hogy nem játszik vele senki.

Ma voltam belgyógyászaton: pénteken kapok egy 24 órás vérnyomás mérőt, majd hétfőn vissza kell vinnem szerdán pedig megyek szív UH-ra. S azt mondta a doktornő hogy még most nem ad semmit majd ha meg lesznek az eredmények, igy ha megint rosszul vagyok akkor vegyem be azt amit eddig.
De szerencsére nagyon aranyos volta doktornő, tök alapos meg minden, örültem is neki

Jövőhéten megyek már csak suliba vizsga vizsga hátán, áhhh meg fogok halni annyi minden dolgom lesz,(utánna gyakszi a kórházban) ráadásul a héten elkezdem a nyelvtanulást is ugyanis ha minden jól megy január 8.-án megyek nyelvvzsgázni.

S ami jó hír: növérem 7 hetes kismama:-)

Puszi mindenkinek ha a jövőhéten még nem de utánna jövök majd, puszi addig meg csak sasolok

kellemes hétvégét

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Rékának boldog hófordulót kívánok én is!!!! :)

Úgy néz ki,hogy alakul a kiasszony...képzeljétek ilyent még soha nem csinált hisztizett a kajáért,hogy adjak neki enni mert éhes. Gondolom a 3napos hányás hasmenés teljesen kitakarította a kisbeleit. Tegnap pirítottam neki kenyeret és szegény úgy evett mint aki hetek óta éhezik . De még nem igazán merek neki csak ropit,kekszet,teát meg piritós kenyeret adni.
A sulival kész vagyok.............megkaptuk a modulvizsgák tételeit. Hát hogy fogom én azt megcsinálni meg megtanulni??? Most amit 20.áig kell megtaulni az 20 elméleti tételsor és 20 gyakorlati sorból áll. Kész élvezet lesz megtaulni :(

Andi!
Ma reggel hiába integettem neked elsuhantál mellettem :D 1/4 9kor voltunk egyszerre a Szapáry ovi előtt :)

Katlina!
Robika jól van már? Egyébként azt hallottam még mikor a doki kérdezte tőled,hogy mi lett Robika kezével....egyébként olyan furi volt az a dokinő nekem....mintha nem is magyar lett volna olyan érdekesen beszélt :roll:

Judit!
Nagyon szupi a bicaj és a cipők is :)

Csonginak gratulálok én is!!! :)

Nóri!
Bocsi az emailért.............én is kaptam :(
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt!!

Csajok,merre vagytok??? Remélem nem betegeskedtek!

Katlina,na akkor tudtok végre haladni a munkálatokkal!De ha rossz idő lesz és nem tudtok dolgozni azért gyertek ám el!!!

Vali,kitartás a tanuláshoz,biztosan nehéz lesz belerázódni,de menni fog!!Látod apánk most érettségizett le :wink: úgyhogy sikerülni fog neked ez a tanfolyam ne izgulj miatta!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gondoltam, bekukkantok, elolvasom, mi szépet írtatok...... erre látom, nagy a csönd... mi ez a pangás? :shock: sok a dolog? :? :(

ma megyünk a 3 hós oltásra :?

köszönjük a köszöntéseket :D

Katlina, végre nekiláthattok a munkának :) azt viszont sajnálnám, ha nem jönnétek :(

Betti, nővérednek jó egészséget kívánunk, pihenjen sokat és vigyázzon magára! Jó lett a vonalzó :D
te jól le vagy terhelve, tanulás, vizsgák, gyakszi... nem irigyellek. És jól vagy mostanában? a kivizsgálás ezek szerint jó alapos lesz, ez megnyugtató :)

Vali, az már jó, ha éhes Dia, de nagyon jól csináltad, hogy egyelőre még diétáztatod... nem szabad ilyenkor nagyon megterhelni a pocakját :wink:
te is tanulsz... brrrr.... minden elismerésem a tiétek :D én mióta itthon vagyok, úgy érzem, csak butulok :oops: :( :roll:
kitartás!
talán Kukszova doktornővel találkoztatok a kórházban? ő nem magyar eredetileg...

többiek?

Kép

Kép
pimelinda

de süsü vagyok :oops: :oops: :oops:
mielőtt valaki bedőlne nekem, javítok: CSÜTÖRTÖK van :P

Kép

Kép
pimelinda

Hali! Móning és egyebek!

Judit/Tündi: Én meg minden főzeléket 3x rántok be, de akkor is inkább levesre hasonlít. Csomós tgríz....hát van az úgy. :wink:

Judit: bici nagyon széééép!

Betti: Máris vizsgák? Nem most kezdődött az év? Vagy ezek még a tavalyi vizsgák? :shock:

Linda: Minap nekem is volt energia túltengésem, gondoltam is rád. Másnapra elmúlt. :mrgreen:

Cleo: Hm...lehet, hogy a széthajtós jobb lenne....Meglátjuk. Az ünneptorlódás miatt (nov 10 névnap, dec 12 szülinap, majd karácsony...figyelnem kell, nehogy nyakon öntsem Rékát egy rakás ajándékkal. Annyi mindent néztem már ki.... :oops: :lol: :lol:

Évi: Nagy gratula Csonginak! Klasszak ezek az értékelések.

Vali: Sulihoz kitartást!

Szilvi: nagy a csend, jól vagytok? Levente és az ovi?

Pussz!
jaimee1

Sziasztok!

Hát Lili biz lebetegedett, mindjárt megyünk a dokihoz. Tegnap este vagy 3 órát üvöltött, utána kidobta a taccsot (szerintem a sok sírástól). Láza nem volt, csak sírt meg sírt. Meg megint elkezdett már reggel folyni az orra :? De kapdosott a füléhez is :cry: Aztán, mikor ráadtam a melegítősapit, fél perc múlva aludt. Vagy 2 órát. Aztán megint ordított....Aztán csend volt reggelig. Most semmi baja amúgy...orra folyik, köhög néha, de még felszakad, meg a füle....
Úgyhogy ennyit a Prevenarról...ez sem csodaszer, mióta Lili megkapta, épp harmadszorra van fülgyuszija :evil:

Judit! A grízt hideg tejbe teszed, úgy kezded el főzni?

Jól jött most ez a Lili betegség, mert amúgy meg tele vagyok melóval....de hát így szokott ez lenni.... :roll:

Na, megyünk is drnénihez.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika, jaja, olvastam a blogban az energiatúltengésedről :lol: amúgy én is ilyen vok, kihasználom minden percét :P csak sajnos hamar elmúlik... de legalább elégedett vagyok az eredménnyel, mert utána ragyog a lakás 8)

Nóri, szegény Lilcsi, már megint? :( a Prevenar tényleg nem csodaszer, a pneumococcuson kívül még ezer+1 kórokozó okoz középfülgyuszit :? ha ilyen sűrűn van neki, attól tartok, előbb-utóbb ki kell vetetni a manduláját

Kép
pimelinda

Nóri: Ó, jobbulást Lilcsinek! Jaja, nekem is az jutott eszembe, hogy pár dolog okoz középfülgyuszit. De okos vagyok má, mi?

Én azért várom, hogy Réka megkapja a Prevenart, APa családjában 1,5 éves kisfiú halt bele a kókusz támadásba. :cry: :cry: Oké, kellett hozzá nemi háziorvosi hanyagság, azt mesélik, de a tragédia így is megvolt.

Linda.: Nem tűnt ám fel, hogy szerdát írtál. :lol:
jaimee1

Na én meg tegnap fácánból főztem húslevest (anyu segítségével isteni lett :P ) Adtam Rékának belőle répát, krumplit, zöldséget egy kis lével turmixolva....és most látom, hogy fácánt csak 1,5 éves kor után lehet adni...Igaz, húst nem kapott. :? :? :?

Na ahogy Évi mondaná, én balra el...Szép napot!
jaimee1

a fácán husi nehezebben emészthető, vadhús, ezért kell később adni, mint pl. a pipit
de a levesétől bizti jó erős lesz Réka :wink: :D

Kép
pimelinda

Behívott tenap a védőnő a prenevarról adott tájékoztatót,na és persze elém dugta a mellékhatásokat is,most el is gondolkodtam rajta,főleg így a 15hós oltás után,
Íme a mellékhatások:
4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden védőoltás, a Prevenar is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A gyakoriság mértékére használt kifejezések jelentése a következő:
Nagyon gyakori: a mellékhatás 10-ből több mint 1 ember esetében jelentkezhet. Gyakori: a mellékhatás 10-ből kevesebb mint 1 ember esetében jelentkezhet.
Nem gyakori: a mellékhatás 100-ból kevesebb mint 1 ember esetében jelentkezhet. Ritka: a mellékhatás 1000-ből kevesebb mint 1 ember esetében jelentkezhet.
Nagyon ritka: a mellékhatás 10 000-ből kevesebb mint 1 ember esetében jelentkezhet.
- Vérképzőszervi és nyirokrendszeri betegségek és tünetek:
Nagyon ritka: nyirokcsomó duzzanat (limfadenopátia) a beadás környékén.
- Idegrendszeri betegségek és tünetek:
Ritka:görcsök, lázgörcs.
- Emésztőrendszeri betegségek és tünetek:
Nagyon gyakori: az étvágy romlása, hányás, hasmenés
- A bőr és a bőralatti szövet betegségei és tünetei:
Nem gyakori: kiütés, csalánkiütés
Nagyon ritka: eritéma multiforme (bőrpír)
- Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók:
Nagyon gyakori: fájdalom, érzékenység, bőrpír, duzzanat az injekció helyén, 38 °C feletti láz, ingerlékenység, aluszékonyság, nyugtalan alvás
Gyakori: 2,4 cm-nél nagyobb átmérőjű bőrpír, duzzanat az injekció helyén, a végtag mozgatását befolyásoló érzékenység, 39 °C-nál magasabb láz.
Ritka: túlérzékenységi reakció az injekció helyén (pl. kiütés/csalánkiütés, viszketés), ájulás, sokkszerű epizód.
- Immunrendszeri betegségek és tünetek:
Ritka:- súlyos túlérzékenységi/allergiás reakciók, melyek a következők lehetnek: az arc és/vagy a száj duzzanata, nehézlégzés, és/vagy sokk (keringés-összeomlás).
Ha kérdése van, vagy bármi nyugtalanítja, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Linda!!
Szerinted??
Akkora kérdőjelbe vagyok hogy mi legyen....

Ja-ja orosz doktornővel találkoztunk,elősször azt hittem hogy ittas :oops:

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?