Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Laura, Picur, Évike, sziasztok! Köszi a gratulátKépKép

Mónika, szióka! Vigyázz nagyonnagyon magatokra, nem lesz semmi baj, a pihenés majd jót fog tenni. Volt ennek az egésznek vmi elõzménye, pl. megemeltél valamit? Vagy nagyot hajoltál, vagy ilyesmi?

Mamacica, sziaKép Csak neeem??? A "csikizés" jó megfogalmazás, elképzelhetõ, hogy ez a ficergés már tényleg Õ! KépKép

Fiúnk Apukája tegnap végre biztosan érezte a kissrácot, kétszer is, este, miközben hanyatt fekve néztük a TV-t. Bár mintha kissé csalódott lett volna, hogy "ennyi az egész?", de aztán mondtam neki, hogy ne várjon egybõl NB I-es rúgásokat (hiába fiú), azokat majd késõbb érezheti. Egyébként pedig teljesen jól vagyok, az egész család dícsér a pocakméretem miatt, és mindenki vigyorog, hogy tipikus, hegyes fiúpocakKép

puszi,
Beja (21dik)
Beja

Chris, szia!

Erre a görcsölgetésre szokták az orvosok mondani, hogy Calcium és Magnézium pezsgõtablettát igyon a kismama... Próbáld ki Te is, nehogy ezek csúnya keményedések legyenek...

Beja
Beja

Sziasztok!

Mónika!
Nagyon hiányoltunk, de reméltük, hogy csak valami rendkívüli szabi áll a háttérben. Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz: pihenj sokat és vigyázz magatokra nagyon! Ha tudsz jelentkezz!

Pocok!
Nekem egész nap fáj a csípöm. Igaz úszás közben, és a vízben nem fájt nekem sem, de a parton néhányszor bele kellett kapaszkodnom a páromba. Elözményem nem igazán volt, hacsak azt nem vesszük annak, hogy a 18. hétig kocogtam.

Niki!
Köszi az infót a csípöfájással kapcsolatban. Én is reméltem, hogy "csak" a belsö átrendezödések miatt van. A párom meg folyton azzal nyaggatott, hogy azért van, mert nem bírok nyugton maradni.

3D-s UH: a babapont.hu-n találtam:
3D-s ultrahangvizsgálatot Budapesten két helyen végeznek:
Kútvölgyi úti kórház: 279-0589 v. 209-0224, 8000 Ft, 3-4 képet adnak + lehetõség van videófelvételt is kérni.
Kolozsvár utca, 6000 Ft, + a képek: 600 Ft/ db.
Pécs, PTE Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika, 3000 Ft, kb 1/2 órás videó, egy hónapos elõjegyzés a minimum.

Én egyre gyakrabban és intenzívebben érzem a babócám mozgását (most isKép). Tegnap voltunk moziba, ahol végig nagyon aktív volt (valószínüleg a hangos zajra reagált). Sajnos még mindig csak az én kiváltságom, hogy érzem, amint a párom teszi a hasamra a kezét, söt, ha csak elkezdi figyelni a hasamat (én már többször láttam is, ahogy mozog a hasamonKép) abbahagyja.

Sziasztok!
Orsi(20dik)
Orsi

Sziasztok!

Képzeljétek, este (éjjel) többször begörcsölt a pocim. Nagyon meg voltam ijedve, de reggelre elmult. Nem tudom, mi okozhatta, lehet, hogy megterheltem magam a hétvégén a házunk felujításábol adodoan. Pedig vigyázok magamra, csak muszáj nekem is kivennem a részem a munkákbol, bár a többiek nem is nagyon hagyják. Szoval szerintetek mennyire veszélyes az ilyen görcs, és mit tehetek ellene? Pocaklako Törpi jol van, mocorog, rugdos, és imádom. Ugy tünik, engem jobban megviselt az esti történés, mint Öt.

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

Kedves Beja!
Az egyik nap Calciumot, a másik nap Magnéziumot iszok. Lehet, hogy ez a belsõ átrendezõdés? De az is lehet, hogy a stressz. Kép
Bármennyire igyekszem kiküszöbölni nem mindig sikerül.
Viszont nincs vádli görcsöm, és izületi görcsöm sem! Hurrááá! Kép
Jó lenne egy kis jókedv!
Legyetek jók! HA tudtok!!!!Kép

Üdv. Sok pusszzz. Chris-Klári
Chris

Sziasztok!

Nekem is volt egy kis "kalandom"!KépHiába semmi nem megy simán...
Fültőmirigy gyulladásom volt, és a frász kerülgetett mert már a harmadik orvos mondta,hogy bizony mumpszom van.Persze én nem hittem nekik, hiszen voltam már mumpszos és nem is voltam olyan helyen ahol elkaphattam volna,(szerintem).És még csak lázam se volt csak az egyik oldalam úgy nézett ki mintha mégegy fejem nőtt volna.Végülis egy fül-orr-gégész megnyugatatott, hogy ez nem mumpsz, és gyógyszert is csak akkor kell szednem ,hogyha nem javul.Aztán péntek éjszaka gondolt egyet és az egész elmúlt mintha nem is lett volna.
Olyan rossz olvasni, hogyha valakivel valami ijesztő dolog történik, bár szerencsére jól szokott végződni, de még szörnyűbb átélni, ha veled történik.
Mindenkinek gondtalan szép napot!Kép
Tiduj
Tiduj 16 és 1/2

Lányok, leírná valaki, aki sajna már tapasztalta, hogy milyen is az a haskeményedés?
Most hogy Mónika írta, hogy a keményedésre azt hitte, hogy magzatmozgás, felkeltette az érdeklõdésemet, hogy esetleg felfigyelhessek rá, ha elõjönne...

köszi elõre is!
cupp,
Beja
Beja

Szia Tiduj!
Jó, hogy így végzõdött. Kép
Én már tényleg nem vagyok normális, szanaszét aggódom magam. Szegény pocaklakóm meg nem is tudja elképzelni mi baja van a mamájának! Kép
Mit tegyek, hogy jó kedvem legyen?

Sok pusszzz!
Chris-Klári
Chris

Chris!

En is sokat aggodom de attol jo kedvem van, pedig ha elsorolnam mennyi bajom van testi bajokom kivul is...de valahogy ha arra gondolok, hogy a picike ott van bent es biztos jol erzi magat, akkor valahogy tok jo kedvem lesz.Mindenki azt mondja,hogy probaljak azert ne csak a picire gondolni,hanem magamra is.Ugyhogy el is hataroztam, hogy a plussz penzt amit ebben a honapban kapok mind magamra koltom.Kép
Nem tudom ki irta, hogy nem nagyon nezik jol szemmel a munkahelyen ha elmegy orvoshoz...torvenyben van irva, hogy megcsak szabadsagot sem kell kivenned, ha gondozasra mesz az orvosodhoz es kotelesek elengedni.
Zsu, Niki!
En is a Kutvolgyibe jarok. Es hetvegenkent szoktam menni az orvoshoz mikor ugyel, igy az UH-ra sem kell varni, nagyon kenyelmes!Kép
Tiduj
Tiduj 16 es fel

Tiduj!

A fültõ dologról saját esetünk jutott eszembe. Kisebb fiam szinte hajlamos rá, volt egyszer egy megfázás után, egyszer meg csak úgy. Ez utóbbit oviban vették észre, jön a munkahelyre a telefon, hogy a fiam val. mumpszos. Na mondom óvónéni nem doktornéni, a gyereket oltották mumpszra, nem valószínû, hogy az. Szerencsére épp aznap volt du. is rendelés, biztos ami zicher megmutattam. Nekem lett igazam, csak a mirigy volt megnagyobbodva, semmi mumpsz, nem is pont ott volt a dudor. MIre hazaértem, csörög a tel., ovistárs anyukája érdeklõdik. õ akkor volt terhessége elején valahol, és persze totál kétségbeesett az óvónéni rémhírétõl. Én meg nyugtatgattam. Na, csak annyit, hogy az MMR oltás, amit valaki írt korábban, nem tudom hány óta használnak, de elég régóta, nos ez tartalmazza a rubeola oltást meg a mumpsz oltást és a kanyaró ellenit is. Így ezek a betegségek a mai gyerekközösségekben már egyáltalán nem fordulnak elõ, és ebbõl adódóan elég kicsi az esély,hogy valaki az legyen. És lám, egy tudatlan (ezirányban) óvónéni, míly lavinát tud elindítani vele.
(ja, a fiamnak se kellett semmi, nem volt még lázas se, csak borogatást javasolt, meg ha 3-4 nap múlva se kezd lejjebb menni, akkor további vizsgálatokat)
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Picur,

hol vetted ezt a Mozart cd-t? Mennyibe került és van kazetta formában is?
Köszi!
Új lány

Sziatok Csajok!

Picur! Én is hallgattam zenét Borival, és valóban felismeri. Piciként mindig megnyugodott rájuk, ma meg ezekre rázza a legintenzívebben a popóját... Nálunk már magzatként is megfigylehetö volt, hogy a jányocska mely zenékre gerjed igazán, így a kedvencek a Cranberries, Madonna és Tracy Chapman lettek. Utólag csatlakozott hozzájuk még Fat Boy Slim is... A mai napig imádja ezeket, ha nagyon hisztis vagy rosszkedvű, csak felteszem valamelyiket és már vigyorog is.

Mamacica! De rég nem hallottam felöletek.. Amit leírtál, az egy az egyben a baba mozgása, és egyáltalán nem vagy korán.... Csak az elsö gyerekes anyukák a tapasztalatlanságuk miatt kicsit késöbb szokták érezni a dolgot...

Puszi Nektek, és jó pocaksimogatást..

Dia
Dia

Szia Tiduj!
De jó! Még egy "közelebbi ismeretlen ismeros"! Kép
Közös intézmény, lehet, hogy ugyanaz az orvos Kép

Lányok, ti hogyan álltok az étvággyal? Az enyém egy kisfarkaséhoz kezd hasonlítani Kép Próbálok gyümölcsözni, nagyokat sétálni...
Puszi mindenkinek:
Niki K. 22.
Niki K.

Az én kissrácomnak a Pulp Fiction zenéje tetszik nagyonKép
Beja
Beja

hali, képzeljétek, amilyen ütodött vagyok, pénteken kellett volna hívnom a doktort az AFP miatt, persze elfelejtettem, erre ma meg mondták a telefonban, hogy augusztus 13-ig szabadságon van!!!! pedig annyira reméltem, hogymég egy UH-t is csinál mostanában... :-((
Mindenesetre egy másik dokival beszéltem, és az rém rendes volt, megígérte, hogy holnapra kikeresi az AFP-met és akkor felhívhatom. Legalább azt tudni fogom.

Amúgy meg megjött az étvágyam sajnos, elkzedtem falni, de igyekszem tartóztatni magam, meg az ataktikám, hog ymindig legyen otthon gyümölcs, mert akkor azt eszem, nem mást.

na és elkezdett feszülni, fájogatni a hasam, ha fáradt vagyok és begörcsölgetni a lábszáram reggelenként. összességében azonban nagyon jól vagyok, látszik, hogy ez már a második harmad!!!
mégegykata 17

Szia Mégegykata!
Ülhettem én tukön pénteken, várva, hogy megírd az AFP eredményedet Kép és Kép
Örülök, hogy jól vagy!
Puszi: Niki K.
Niki K.

Sziasztok,

mi is nagyon rosszul voltunk az éjjel, nem is aludtam. Nem görcs volt, csak egyszerüen nagyon fájt a hasam jobb oldala (kislányom most ott "lakik", láthatóan azon az oldalon dudorodik), a ballal meg nem volt semmi. Nem volt kemény sem a hasam. Azért bedobtam 1 magnéziumot, a férjem meg reggelig pakolászott ide-oda, hogy olyan testhelyzetet találjunk, ami jó. Reggelre kb. elmúlt, azóta ittem még egy magnéziumot és már csak az emléke van meg az egésznek plusz a fáradtság. A dokimat felhivtam, azt mondta, ha még 1 ilyesmi lenne, azonnal menjek. Még az a rossz, hogy már csak a bal oldalam maradt, amin alhatok, mert háton ugye nem lehet, a jobb most kiesett... jó a lovaknak.

Niki, köszi a csipöfájásról az infot.
Pocok

Jaj Niki K., ne haragudj, nem direkt volt! Nem is voltam benn az irodában, úgyhogy nem is tudtam volna megírni. Azt hiszem emiatt is felejtettem el felhívni a dokit. Kinn voltunk az építkezésen, kigyomláltammegint egy sarkot - te jó ég, az a kert, mennyi munkát ad!!! Már nagyon várom a füvesítést... Milyen jót fognak majd ott játszani a gyerkok.
nem tudom, ti hog yvagytok vele, de én mondtam a páromnak tegnap, hogy szeretnék rögtön egy másik babát, most úgy érzem, annyi energiám van, hogy csak na... és a testvéreknek csak jó, ha közel vannak egymáshoz életkorban, nem?
mégegykata 17

Sziasztok!

Annyit beszéltünk most (és tegnap én) a haskeményedésröl, hogy amikor csak eszembe jut vagy felmerül bennem a téma, rögtön megkeményedik a hasam KépKépKép
Ez este egy kicsit megijesztett, be is vettem gyorsan 2 magne-b6-ot.

Egyébként jól vagyunk, Picurkám rengeteget mozog, föleg esténként müsorozik. Csak fáradékony vagyok, és ezt egy kicsit korainak érzem.

Puszi mindenkinek
BGabi

<pre>
Cseri 1.c. 37 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 36 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 34 hét 2 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 33 hét 4 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b.
Pocok 18.c. 31 hét 5 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 31 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 28 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 28 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 28 hét 0 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 27 hét 0 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 26 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 25 hét 6 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 24 hét 2 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Móni 3.c. 23 hét 4 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 23 hét 3 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 22 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 22 hét 0 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 21 hét 5 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 21 hét 4 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 21 hét 3 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 21 hét 3 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 20 hét 3 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 20 hét 1 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 20 hét 0 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 19 hét 3 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 19 hét 2 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 19 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 19 hét 0 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 18 hét 4 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 18 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 18 hét 4 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
Márti 1.c. 18 hét 0 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
Kata2 3.c. 17 hét 6 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 17 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 16 hét 6 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Mamacica 1.c. 15 hét 1 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 14 hét 4 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Moncsi 1.c. 13 hét 5 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Klári 1.c. 12 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 12 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Zsuzs 1.c. 12 hét Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Kinga 1.c. 8 hét 4 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Kedves BGabi!
Nagyon jó olvasni a többieket a táblázatban, de hogyan kerülhetünk MI is fel?
Üdv. Chris-Klári
Chris

BEJA!!

Láttad a táblázatot??? DEC 10!!! KépKépKép

Gabi, Köszi!!!

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!
A hasam nekem is fura ma, lehet mindenki fél? Ez természetes?

Mégegykata!
Nálunk a párom szeretne rögtön 2. babát. Mondtam neki, hogy szülés után beszélünk még errol Kép

BGabi köszi a táblázatot!

További kellemes napot mindenkinek!

Chris!
Írd meg ide a "paramétereid" és Gabi szerintem betesz közénk! Én is így kerültem ide Kép
Niki K.
Niki K.

NikiKépKépKép
Bizony bizony, sztereóban fogjuk pottyantani a dokinknak a babákatKépKépKép

Beja
Beja

Huhh, milyen jó lesz majd a nov-dec, amikor csostül potyognak a babákok!!! KépKépKép

Akinek volt ilyen: mit mondott a dokitok a lábszár-begörcsölésre? Kalciumot vagy magneziumot?
mégegykata 17

Sziasztok Lányok!
Jó nézni ezt a táblázatot, hogy mennyi baba lesz a Babaneten. Súgjatok, légy szíves: mit jelent a 2. és a 4. oszlop??? És hogyan lehet bekerülni??
Köszi!
Jó gömbölyödést mindenkinek: Tmóni
tmóni (tmón

Szia Móni!
"Feletted", ha elolvasod a nekem szóló üzeneteket, így megtudod!

BGAbi!
Adataim: Klári, 15. hét 0 nap, Budapest, 35. év (majdnem 36., aug. 9.) , január 20.,1.b.

Sok, pusszzz. Chris Kép
Chris

Sziasztok Lányok!

Jelentem a gömbölyödés útjára léptem és nálam is megkezdödött! Ráadásul olyan szerencsételenül választottam reggel nadrágot (kapkodás miatt), hogy ami álló pozicióban még elment kényelem szempontjából, az ülve már kínzás, mert nagyon nyomja a pocakomat! Egyébként pedig olyan jó kitapintani, hogy valami növekszik odabent!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

TMóni!
2. oszlop = hányadik ciklusban jött össze
3. és 4. oszlop = hány hetes és hány napos vagy

MégegyKata szió!
Is-is, mindkettõ, legalábbis a dokim szerint. Többeknek inkább a magnéziumot ajánlották.

Beja
Beja

Szia Moncsi!
Örülök a jó hírnek.Kép
Most már tényleg nem állsz szóba velem?Kép
Pusszzzz. Chris-Klári
Chris

Kedves Klári!

Ne haragudj, ha valami elkerülte a figyelmemet!
Hogy ne állnék veled szóba? Pont nekem mondod ez, aki kivülrol fújta, hogy hány hetes kismama vagy?
Még egyszer ne haragudj, ha figyelmetlen voltam!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Az lesz majd a legjobb, ha pár év múlva egymás kisfiának-kislányának leszünk a rettegett anyósai, hehehe!

Mi sem szeretnénk nagy korkülönbséget az esetleges testvérek között, meg idönk sincs rá sok, mert a párom 4 gyermeket szeretne. Én 3-nak is örülnék, remélem sikerül majd.
Pocok

Sziasztok!

Orsi! Ha esetleg Pécsett szeretnél 3D-s UH-ra menni, akkor kicsit korábban jelentkezz be. Kép
Én július 2. jelentkeztem be és szept 18-ra kaptam id&#337;pontot. Kép Szóval tessék id&#337;ben id&#337;pontot kérni! Kép

Sziasztok
Katus
Katus22

Kedves BGabi!
Adataim a táblázatba kerüléshez:
TMóni, 0.c, 12 hetes+1 napos, Budapest, 31 év, 2.b.

Lányok! Köszönöm a segítséget!(Mint mindig)
Vigyázzatok magatokra: TMóni
tmóni (tmón

Hoppá, a lényeg kimaradt!
2002.02.02. (a születésnapom, úgy mellesleg)
Tmóni
tmóni (tmón

Sziasztok Lányok!

Ma megkaptam az AFP eredményt!

AFP: 35,3 ng/ml
wAFP: 34,6 mg/ml
MOM: 0,9

Holnap megyünk UH-ra, remélem megmutatja, mi van a lábacskái között...
Majd írok, hogy mi van.

Szila (19dik)
Szila19dik

Sziasztok!
Szia Uj Lany! A CD-t Kanadaban vettem, igy sajna nem tudok segiteni... de szerintem barmelyik Mozart megteszi, csak a cim ugy megtetszett es talalo volt...

Monika! Nagyon sziven utott amit irtal, csak azt tudom irni amit a tobbiek, hogy pihenj nagyon sokat es hidd el minden rendben lesz! Nagyon, nagyon drukkolok Nektek!
Gabi! Asszem elcsuztam a tablazatban, mert meg csak a 18. het 1. napjan vagyok... Lecccci javitsd majd alkalomadtan ki! Koszi!
Sziasztok! Picur
Picur18

Szép reggelt mindenkinekKép
A tegnapi délutánt visszaolvasva úgy látom ez a haskeményedés elég ragadós volt. A változatosság kedvéért az én hasam is fura volt egész nap , úgyhogy munka után gyorsan vettem egy Magnéziumos Plusszt és megittam egy pohárral. Most már minden nap fogok.
Ugye nem baj, hogy mellette Elevitet is szedek?
Velem más különösebb nincs. Illetve vanKép Azt hiszem pénteken délután végre megmozdult &#337;kegyelme..Kép Azóta is érzek néha valamit, de annyira leköt a munkám és a sok tennivaló, hogy nemigen van id&#337;m odafigyelni és erre koncentrálni. Valószin&#369;leg ezért is éreztem meg ilyen kés&#337;n.
Attól persze még meglehet&#337;sen messze vagyok, hogy kézzel is érezzem, hát még a párom.. Szerintem még pár hét...
Pussz mindenkinek,
Évike
Évike20

Sziasztok!

Katus!
Köszi az infót 3D-s UH ügyben. Te személyesen vagy telefonon jelentkeztél be? Az információn kell? Én ma megyek a dokimhoz kontrollra, ott beszéljük meg mikor lesz a genetikai UH, akkor mindjárt be is jelentkezem 3D-sre is. Nem szeretnék lemaradniKép

Jelentem az összes gatyómat kinöttük, már csak a kismama nacik jönnek fel rám. Most már biztos máshogy is állnak, mint eddig, mert a párom véleménye is változott: eleinte rémesnek tartotta öket, most már aranyosnakKép Nálam most kezdödött meg a gyakori pisilések korszaka. Már másfél órát is alig bírok ki, föleg hétvégén, amikor még többet is iszom, mint munka közben. A hasam is mostanában kezdett el bizonyos tevékenységek közben útban lenni. Ha mégis eröltetem a dolgot, akkor arra rendszerint a baba heves tiltakozásul, dörömbölni kezd. Már határozottan érezhetö kézzel, söt idönként szemmel is látható, ahogy hullámzik a pocakomKép Ez utóbbi föleg éjszaka, úgyhogy az apukája még mindig nem érzett, látott semmitKép

Na most jól belehúztam az írásba, úgyhogy egy idöre megint elhallgatok.

Mindenkinek szép napot!

Orsi(20dik)
Orsi

OrsiKép
Nagyon jó hallani, hogy jól vagytok, és lassan milyen "problémákkal" fogunk minannyian szembenézni...Kép Igaz én is 20 hetes vagyok illetve már bent vagyok a 21.-ben, de nekem még nem annyira szemmel látható a dolog de biztosan már nem sokáig..Kép

Lányok, nem tudtok valamit Kingáról? Tudjátok &#337; az aki pontosane gy id&#337;s volt velem aztán elment a babaKép Pár hete újra bejelentkezett, hogy újra terhes, de azóta nem láttam itt... Vagy csak én vagyok figyelmetlen?
Évike
Évike20

Épp most néztem vissza áprilist, Petra is elt&#369;nt és Mariann is.. Velük mi lehet, nem tudjátok?
Évike
Évike

Sziasztok lányok!
Én a "táblázatvezetoinket" is régen láttam. Mi lehet velük?

Az én pocakom is nagyon növekedésnek indult. A 20. héthez képest megint nott. (22-re).
Úgy vágyom egy kismamagatyára, azt hiszem beruházok egyre! Eddig csak ruhákat hordok.
Én kicsit fáradt vagyok mostanában. Lehet, hogy az esos ido is közrejátszik, nem tudom, de alig tudok kibújni reggelente az ágyból.
Puszi mindenkinek!
Niki K. 22.
Niki K. 22

Sziasztok!

Tegnap voltam ultrahangon, és nagyon határozottan azt mondták, hogy a Pocaklakóm ökelme fiú. A férjem olyan boldog, hogy nem is tudok igazán csalódott lenni. Kép A lényeg az, hogy minden porcikája épp és egészséges, szépen nö is, az ülömagassága 19,9 cm. a poci-körmérete meg 13,1 cm. Jó nagy pocija van! Kép Jaj, olyan édes volt! Most ö se mozgott olyan sokat, mint a korábbi UH-kon, inkább csak forgolódott, mocorgott picit, szerintem álmából ébresztettük, mert akkorát ásított az arcunkba, hogy attól féltem, kiakad az álkapcsa. Kép

Amikor azt írjátok, hogy isztok egy magnéziumot, akkor konkrétan melyik magnézium készítményre gondoltok? Calciumra nekem nagyon bevállt a Calcium+C pezsgötabletta, de magnéziumot még nem szedtem soha. Azok után, amiket írtatok a pocikeményedésröl és a dolog veszélyességéröl, azt hiszem, kellene otthon készenlétben tartani valami magnézium tartalmú dolgot nekem is...

A jó étvágyat öszintén irígylem! Én 2-3 hete inkább nemkívánós vagyok, mint kívánós. Igaz, eddig se sokszor fordult elö velem, hogy olyan igazi kismamás nagy megkívánások jöttek volna rám, de mostanában egyszerüen nem kell semmi. Bemegyek az élelmiszerboltba, az ebédlöbe, stb., nézegetem a kínálatot, és nem kell semmi. Amikor igazándiból éhes vagyok, akkor is csak nézem unottan a kajákat, és nem tudom rászánni magam, hogy bármit is megegyek. Aztán kiválasztok találomra valamit, általában a legsemlegesebb ízüt, hogy talán azt le tudom gyürni, mert tudom, hogy enni kell, de nem is esik jól igazán semmi. Hányingerem nincs, csak valahogy nem kívánok semmit, és nem esik jól semmi. Kép

Márti
Márti

Sziasztok lányok!

Évike szia!
Kingával kapcsolatban annyira emléxem, hogy jópár hétre nyaralni mentek, talán 3-4 hétre(?) vidékre, szerintem nemsokára jelentkezni fog.
Egyébként pedig gratula a ficergéshezKépKép

Mariannról és Petráról tényleg régen hallottunk...

cupp,
Beja (21dik)
Beja

Jó reggelt!

Márti, nagyon aranyos lehetett, amint beleásitott a "kamerába"! Eddig ez a legaranyosabb produkció, amit uh-n szereplö babáról hallottam.

Nálunk is sokat kellett várni, amig a papájának is mozgott, viszont azóta is a legvadabb ugrálásból is szép lassan megnyugszik, ha az apja keze van a hasamon. Egy barátunk mondta, hogy ö mindig beszélt a felesége hasához és szerintük ennek köszönhetö, hogy a kislányuk az apja hangjára és simogatására nyugszik meg a leghamarabb azóta is.
Pocok

Lányok!
Akinek egyértelmuen kisfia van: ti láttátok is a látnivalót? (férfiaságukra gondolok)...
Mi nem akartuk tudni a baba nemét, de nem is láttunk semmit. Így kezdem azt hinni kislány okelme. Igaz a lábai zártak voltak, feküdt a hátán, csak a kiskobakot fordította felénk.

Nagyon jó, hogy ásított, ilyet még én sem hallottam Kép
Sziasztok: Niki K.
Niki K.

Niki, én láttam a fenekét, meg a talpait, a kettö között meg semmitse, vagyis nem volt ott semmi fütyiszerü. Akkor rákérdeztem és mondta az ultrahangos néni, hogy kislány.
Pocok

SZiasztok, remélem mindneki jól van. Ma az eddigi bo ruhák helyett nadrágot vettem fel meg pólót, hát nem átadták a helyet a villamoson??? Magam is meglepodtem, hogy jé, így mennyire feltuno a hasam... Vagy egy éjszaka nott volna meg?
Fél óra múlva telefonálok az AFP-mért, remélem minden rendben lesz (majd megírom), holnap meg megyek megint a védonohöz. Nektek milyen gyakran kell védonohöz járni? Az enyém azt akarja, hogy havonta keressem fel: szerintetek ez normális? Olyan sokszor minek odamenni?
puszi mindenkinek

mégegykata 18
mégegykata 18

Szia Márti!
Gratulálok a kisfiúhoz! Szerintem ha a Margitban megmondják, tényleg fiú lesz!
Üdv: Judó
Judó

Niki K., szia!

A nagy igazság az, hogy nálunk olyannyira feltünõ volt a lába közt a csomag, hogy még mielõtt a doki bármit mondott volna, párommal kánonban kiáltottunk fel hogy látjuk, hogy fiú. A baba a hátán feküdt, felülnézetbõl láttuk õt, lábai nyitott helyzetben felhúzva voltak, és tisztán, egyértelmûen látszott a csomag...

Márti, gratula a kisfiúhozKépKép Ti is láttátok a csomagot?

cupp,
Beja
Beja

Sziasztok!
Akkor kislány lehet a miénk is Kép Legalábbis semmi jele nem volt férfiasságának! Kép
Nekem mindegy, csak jól érezze magát odabenn és idekinn is Kép

Kata!
Nekem 6 hetente kell a védonohöz menni. Az is kb. egy hónap. Pont ma megyek délután.
Várom AFP beszámolót! Szerintem rendben lesz! Boszi vagyok vigyázz! ::
Sziasztok: Niki K.
Niki K.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?