Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nálunk a középső gyerek (19 hónapos) tejallergiás. Ki tud nekem segíteni abban, hogy ne csak az itthoni ételeket, vagy a boltban agyonolvasottakat tudjuk megenni, hanem egy étterem, vagy akár nyaralás alkalmával egy panzió is tudjon ebben segíteni. Mi semmi tejeset nem ehetünk, mert a gyerek rögtön, vagy hát mennyiségtől függően félóra-óra múlva hasmenéssel válaszol már egy fél Túrórudira is. ki szeretnénk nőni, de ahhoz szigorú diéta kell. Már a kenyeret is itthon sütöm, hogy véletlenül se legyen benne még savópor sem, de a két másik gyerekkel, meg vele sem lehetek egész tavasszal, nyáron itthon. A bébiételek meg már nem nagyon kellenek. Valaki tud segíteni. Előre is köszi az ötleteket.
 
 


Nyanya
 


Köszönöm szépen!
 
 

 
 

Sziasztok!

Ide se ír már jó régen senki.
Azért biggyesztek ide egy üzit mégis, hogy ne egy új topicban ajánljam fel a segítségem a tejérzekeny gyerekek szüleinek.

Nekünk idén februárban derült ki, hogy Bence tejallergiás. Az könnyű volt, hogy egyedüli gyerek még. De meg vagyok róla győződve, hogy a többieknek sem járt volna nagy lemondással ez.
Most volt a névnapja, nagyszerű tortát sütöttem neki, szinte minden hétvégén kap sütit, nem nélkülöz semmit.
Most ott tartunk, hogy a nagyon szigorúan betartott diéta mellett! mehetünk terhelésre szeptember elején.) Igaz ehhez kellett egy nagy adag mázli is szerintem.

Szívesen adok recepteket, vagy csak beszélgetek, ha kell. Túl sok receptem nincs, az igaz, mert nem is kellett!

üdvKép
 


Hétvirág
Ez kedves tőled. Azért nem írnak ide, mert van egy másik topik is a témáról.
"Gyermekek - betegségek, gondok / Tejallergia" címszó alatt.
Kriszta

Kép

KépKép
 


KösziKép

Mennyire látszik, hogy lusta vagyok, és nem keresen meg a legmegfeleőlebbet.
Ez már itt marad.
 


Kislányom 4 éves és még mindig tejallergiás. Ez idő alatt nagyon sokat tanultam és tudtam meg a tej és tejtermékekről és szívesen megosztanám tapasztalataimat másokkal. Mivel a férjem orvos és tápszerekkel foglalkozik más témában is tudok segíteni. Várom kérdéseiteket.
Üdv! Szép, napsütéses napot!
 
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna


Sziasztok!

Vannak jó cikkek a témában a protexin oldalán pl: Tejcukorérzékenység és a probiotikumok.  http://protexin.hu/immunrendszer/a-tejcukor-erzekenyseg-es-a-probiotikumok
klara11
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: