Sziasztok kedves gyakorló és jövendő Anyukák,
tegnap végre egy szuper esténk volt a pasimmal!!! már eleve, hogy EGYÜTT voltunk otthon este, hát ez nálunk ünnepnap, de tényleg. és főztem is, és finom lett, és megnéztük az igazából szerelmet, amit annyira szeretek...(jó tudom, nem egy tarkovszkij, de néha ez is kell)
már nem tudom, melyikőtök írta, hogy izgi lehet szinészfeleségnek lenni, háááát.... igen. mindig izgulok, hogy még megismer-e
ez a játszótéri sztori tényleg elég elkeserítő, bár gondolom, sajnos nem egy ritka eset... kiváncsi vagyok, hogy majd belőlem mit vált ki az anyaság. mert egyrészt azért hagyni kell a gyerekeket, hogy egyedül lerendezzék a dolgokat, de másrészt nyilván nem tudnám nézni, ahogy a gyengébbet püföli egy kis szemét görény ötéves.
a másik kérdés meg megtalálni az egyensúlyt aközött, hogy arra szeretném tanítani majd, hogy a fizikai erőszakkal nem lehet és szabad megoldani a problémákat, meg aközött, hogy üss vissza, ha ütnek...
JUCC
tök jó, hogy van egy ilyen profi is a csapatban
akkor rögtön egy kérdés, mi az az LH-teszt?
Vernike,
még nem is mondtam neked, mennyire irigyellek a szakmád miatt... de talán még nem késő nekem sem váltani
Bikfy,
ha nem vagyok iszonyú indiszkrét, miért nem lehet októbertől próbálkoznotok?
nálunk az szólt a szeptemberi próbálkozás mellett (
azt leszámítva, hogy közöltem, hogy egy perccel sem vagyok hajlandó többet várni), hogy ha ősszel összejön, akkor nyári baba lesz, ami talán könnyebb. mert szép az idő, és nem olyan depis szürke hideg minden.
tényleg, szerintetek milyen évszakban a legjobb szülni? vagy akinek már van babája, ugyanakkor szülne, amikor az elsőt, vagy inkább pont nem?
na, persze nem mintha nem lenne tök mindegy, mikor jön már az a kis rózsaszín csomag, csak jöjjön már!