Hali!
Gondoltam, már megtárgyaltuk, de akkor még válaszolok a megválaszolandókra.
[quote="fanni73"]
írta:fanni73Igazán nem értem, hogy miből következtet arra bárki is, hogy nem adok enni a gyereknek, ha éhes és kéri!?
Fanni
Ezt is Te írtad korábban:
[quote="fanni73"] írta:fanni73Tegnap sajna 10-kor kidőltünk a 2 kissráccal, így viszont kb. 1-kor ettek és már 5-kor megint éhesek voltak... de csak f7-kor adtam nekik, addig húztam az időt, cumit kaptak, simogatást...
Fanni
Jud:P , Fanni:P ,
Sose mondtam, hogy fel kell kelteni, ha éhes, én se keltettem soha! Azt se mondtam, hogy csak azért sírhat, mert éhes, ez hülyeség! Én azt mondtam, hogy ha éhes, akkor én nem húznám az időt, mert vmi nagytudású könyv azt írja, meg hogy még nem telt le a 3 óra…
Zsebi:P ,
Bemutatnám neked a fiamat, aki igenis (sajnos) annyira akaratos, hogy Ő állítja fel a napirendet. Mivel a húgom is napirend-mániás volt az első gyerekével, (percre pontosan aludt, evett ), én is alapvetően így álltam hozzá a dologhoz. Majd jött a fiam, aki már csecsemőként kiköpte a mellem és üvöltött ha nem volt éhes, üvöltött, ha nem akart aludni. Most detto, hogy már nagyobb. Ha nem akar aludni, akkor szaladgál, elkezd játszani vagy üvölt, de képtelen elaludni, hiába parancsolok rá. Ha nem éhes, rámköpi a kaját vagy épp kiveri a kezemből. Vannak ilyen ufóféle gyerekek is.
Már a tesóm is belátja.
Zsebi:P , Anda:P ,
Akkor mi van, ha vmi belerondít a jól megtervezett napirendbe? Pl. egy vendég vagy egy utazás?
Zsuzsi:P ,
Mi nem alszunk hálózsákban, de az én fiam is kitakarózik éjszaka, megőrjít vele!
Hunci:P ,
Én is az alvásidőben való autózást javasoltam volna. Próbáltál neki esetleg vmi nasit adni? A tesóm kislányát egész nap el lehetett varázsolni egy adag ropival. Próbáld meg esetleg a préselt rizspelyhet (nem tudom, mi a pontos neve ). Fölfedeztük most a teljes kiőrlésű abonettet (mi mást…
), Olivér imádja, nekem is ízlik.
Fanni:P ,
Én csak segíteni próbáltam, semmiféle támadás-féle nem volt szándékomban ellened. Nagyon sajnálom, hogy ilyen megerőltető most a két babával, tök megértelek, biztos én is kilennék. Hidd el, hogy nem utállak (már csak azért se, mert nem ismerlek)! És egyáltalán nem gondolom, hogy rossz anya vagy!
Orsi, Kata, hol vagytok? Zsuska, Te is olyan rég voltál! Zsebi, Te meg ezer éve tettél fel fotókat a manókról!
Az ismerősöm, aki mindenféle vakcinát (sárgaláz elleni élővírus, maláriatabletták...stb. ) beadatott magának, mert nem tudta, hogy terhes, ma elvetélt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901102739 2008.09.30 10:01-kor.