Új privát üzeneted érkezett!

Krisz,
nem maradtál le, jól tudod, UH lesz ma! :wink:
6 nap stimu volt eddig!

Lona,
köszi!
Soksok drukk neked is! :)
Úristen, ennyi pisilés! :shock:
angel37

Lona drága, mondtam neked, hogy ne idd ki a Dunát! Hát persze, hogy járkálsz pisilni. :lol:

skrisz72

Katerina!
A diéta is fontos és kell!
Mindegy hogy van-e súlyfelesleg vagy nincs.
Ennek a diétának a kiegyensúlyozott vércukorszint biztosítása a fô célja. Rajtam pár kiló plusz volt. Amint az lement megállt a fogyás, tartom a normális súlyomat. A mozgás is nagyon fontos, bevallom nekem nem nagyon megy :oops:
Azért kell tartózkodni a finomított szénhidrátoktól, mert azok gyorsan megemelik a v.cukorszintet, gyors és magas inzulin választ eredményeznek ennek következményeként aztán leesik a v.cukorszint és jön az újabb éhség. Szóval diétázni kell, mert javítja az inzulin érzékenységet, de nem mindegy milyen az a diéta. Ezért fontos a napi ötszöri étkezés.

Skrisz!
Miért is nem figyeltem jobban rád? :lol:
lona1

Katerina valamit félreértettél, mert Én Nem írtam, hogy Tillinek nem kell diétáznia!!!!
Olyanokról tudok, akiknek nincs súlyfeleslegük és így a torna, pláne nem a mindennapi nem kötelező!!
Én a tornáról és fogyásról ˝beszéltem˝ Tillinek. De Lonával teljesen egyetértek.

Angel drukk+++++++++++

Till TSH????? :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Lona! Árnika! Köszi, csak azért picit reménykedtem, mert e doki nekem tényleg nem mondta. Ennek ellenére azért tartom és tudom, hogy fontos a a szén-hidrát egyensúly. Bocs a félraértésért!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Lányok,
Tündérek vagytok! :P Mindenkit megnyugtatok: szigorúan diétázom, csak a tornát hanyagolom el :oops: - de most kinéztem az Arwen tornát (a Vas utcában van a Blaha és a Keleti közt), és elkezdem!

Kérdés: hallott valaki a Vargha gyógymódról? (áll, vmi masszázsos dolog, a VII ker Király utcában, és sokan lettek spontán babásak (?)...

Mens Mentis úgy látszik, szabadságra ment, ma sem küldték a TSH eredményemet! :(

Mindenkinek a Legeslegjobbakat!!!!!!!!!

(Katerina,
rengeteg anyagom van az IR-hez, minta-étrendek, táblázatok. Nem emléxem, küldtem-e már Neked, de ha nem küldtem és kérsz, szólj!!!)

Hajrá Babásodó Szupercsapat!!!!! :wink:

tillidian

Till :D

A Vargha gyógymódról nem hallottam, de jártam Arwen tornára.
Nagyon szuper! Ott kaptam meg a végsô lökést, hogy megcsináltassam az Ir vizsgálatot. Mint kiderült nem hiába.
lona1

Most olvastam vissza rendesen! :P

Jucus!
Üdv újra itt! :P - emlékszem ám rád! :D Akkor ezek szerint rászántad magad a Kaálira, helyes!!! Gyors babásodást!!!

Lona,
köszi, a blog nevében! :P
(Miért kell ennyit pisilned??? Tényleg sokat ittál, vagy csak most, a stimu miatt?)

Árnika,
köszi a jó tanácsot mozgás ügyben, azért ígérem, próbálom! (Nálad is van IR?...)

Katerina,
szóval nem kaptunk felmentést testnevelésből és diétából! :lol:

Minden Érintettnek:+++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Angel! :)

Adós vagyok egy válasszal: igen, tervezzük, hogy megyünk kistesóért, de hogy mikor, azt még nem tudjuk. Krizsa doki azt mondta, hogy ha vége a szopinak, utána 3 hónap múlva lehet menni a fagyikért (van 9 kis drága). Csakhát Kláribaba még mindig szopik, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben abbahagyja. v:?
Ja, és mennek a drukkok! Figyelem ám az eseményeket! :wink:

Kép Kép
kismokus

Lona,
hányszor jártál hetente Arwenre? Elég egyszer, vagy van valami heti minimum, pl. 2?

tillidian

Till egyszer olvastam a Vargha féle gyógymódról, ha jól emlékszem különböző pontokat stimulálnak, és Én is hallottam hogy nagyon hatásos, csak Én sajnos nem bp.-i vagyok, amúgy tuti kipróbáltam volna már.(no és állítólag második, vagy már az első sikertelenség esetén visszafizetik, de erre nem esküszöm meg, és nem biztos hogy szóról szóra így van) :oops:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,
Magadról nem is írsz, Nálad mizu, hol tartasz?
Hogy vagytok Debrecenben? :P

tillidian

Till, kérted emailben?Leírtad az emailcímed?Mert nekem tsh pénteken levéve, és már hétfő este emailben volt.
Arwen, én is jártam, (sok pcos és endos jár oda...) szerettem, én még akkor jártam, amikor nem volt ennyire drága és ilyen "menő", majd megint elkezdem, csak messze van, majd akkor kezdem ha megint dolgozok.Hogy hatott-e, passz.De hogy jó volt, az biztos.Meg a sok csaj ugyanazzal a problémával, előtte és utána sokat beszélgettünk, és ez jó, mert közös a téma,azóta mind babás már :P

Lona gondolok rád.

Többieknek is++++
Vendég

Till!

Miért, más nem pisil ilyenkor többet? Azt hittem mindenki így van vele. Két éjszakám volt amikor tizenvalahányszor voltam, egyébként hol egyszer hol ötször... nem értem. Kb. 2 litert iszok naponta. Azt nem mértem mennyit pisilek ki :lol: nem is figyeltem, de nem csak pár csepp volt.
Hetente kétszer jártam tornára. Az egy alkalom sem rossz szerintem.
lona1

Sziasztok!

nem tudok válaszolni a privikre, mert nem ad válasz mezőt a gép, mi lehet a baj :shock: ,

Baba: igen.

Puszi: naná!!

Angel: megadrukk!!!

Till: én cindyzek, de nem rendszeresen z jó, csak fárasztó.

Mindenkinek drukkolok, most rohanok, holnap visszaolvasok rendesen.
Vendég

Sziasztok! Bocsánat a betolakodónak. Maradt fél doboz (24 ampulla) 1 ml-s Progesteron-injekcióm, két éve hozattuk, de még 2011-ig jó. Eladnám... :) akárcsak a két doboz Utromat (hüvelygolyó forma), mindenki jól járna. Ha érdekel valakit, írjon privit. :D

Kadruska
kadruska

Angel???

Katica! Találtál rólam adatokat? Ha nem akkor holnap megírok mindent.

Bella, Lona! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek mennek a drukkok amihez éppen kell! +++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hahó!

Az én drukkjaim is itt vannak ám: +++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mit szólnátok egy talihoz?????
Az okt. 27. héten, az őszi szünetben találkozhatnánk, ha van kedvetek!!!!! Hétköznap a jobb Nektek vagy inkább hétvége? És hol?

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak most olvasóban, de drukkjaim szállnak felétek++++++++++ :D

Én benne vagyok a taliban, nekem inkább a hétvége a jobb, de tudok alkalmazkodni :)

Angel :)
Mi volt ma??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Talitalitalitali!!!!!!!!!!!De jó!Énisénisénisénis :lol:

Till, eredmény?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Talalkozo tok jo otlet! En is szivesen felmennek Pestre, de nekem jobb lenne a hetvege...
:)
amina09

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek!

Fene tudja... ilyen gyatra felhozatalom első tüsző UH-n még sosem volt... :roll: 4-5 tüsző, legnagyobb is csak 11-es. Kicsit azért csalódott vagyok, ilyenkorra 10-12 szokott lenni, és jóval nagyobb.
DE végülis azt akartam, hogy legyen vmi másképp, hát most másképp van! :? :D Hátha ez a "lassan, de biztosan" meghozza az eredményt!
Holnap megyek vissza UH-ra, punkció átcsúszhat jövő hétre is, vagy hétvége.

Bella,
tapi!

Bols, Tobi,
szúrjatok! :wink:

Krisz,
++++++++++++

Ja, szúrás: tegnap megszúrtam az ujjamat a gonalos tűvel, ilyen se volt még! :roll:

Lona,
igyál sokat mindenképp! Dokim azt szokta mondani, annyit, hogy fulladjak bele! :)
Én max egyszer megyek ki beülti után éjjel, de pisi szempontból nem vagyok mérvadó. Nem érzem, így még az is lehet, hogy többször kéne?
+++++++++++
angel37

Angel :P
Mert most lesznek tökéletesek a petesejtjeid. Az extrém sok volt mindig, ami Neked volt. Nem tudtak rendesen megérni. De majd most ezek, meglátod, a befutók, az utolsó tb-sre, ahogy nekem is :D Nagyon drukkolok!
Puszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Bellának ma van a transzfer?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Csajok!

teszteltem. Ma van a 15. DPO. Van 1 halvány csíkocskám a kontrollcsíkon felül, háááááááááááááát nem tudom! Csak az a baj h szombat óta görcsölök, olyan mintha meg akarna jönni!!!!!
Reggel hívtam a Kaálit, azt mondták h ilyenkor minden a természetre van bízva, szedjem az utrot, nincs más, várni kell.

Midenkinek drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aki pedig kivizsgálásokra jár, annak pedig kiváló eredményeket kívánok.
Tali: én is szívesen benne lennék.
banana
banana_split

Szép jó reggelt!

Angel! Fanninak igaza lesz!! :wink:

Én "élőben" gyakran zárkózottabb vagyok, mint így. Olyan kis csendeske. De mindenképpen örülnék egy találkának. :)

Kép
katerina

Fanni :P
igazad legyen! :wink:
És köszi!

Katerina,
neked is köszi! :)

Ja, a találkozó részemről is jöhet!

Banana,
gratuláció!
A "szerencsések" szoktak tipikus megjövős fájást érezni! :wink:
angel37

Csudajó lenne 1 találka. :)
Hétvégén jobb lenne
kalkata

Angel :D

Nekem is long protokolom volt. Az elsô UH-on volt két 13 mm-es és több 10mm-es. Végül ugye 14-et tudtak leszívni és bár nem volt jó a megtermékenyülési szám, de a biológusok szerint mind szép volt és érett. Ôk mikroszkópon semmi problémát nem láttak rajtuk, pedig elô szokott fordulni, hogy nem mind tökéletes.
Jól írtad, azt akartad máshogy legyen mint eddig. Máshogy is lesz! Drukkolok!

Banana, vérvétel?
lona1

Fanni :D

Úgy emlékszem hétfôt írt Bella a transzfer idôpontjának. Vártam is, hogy jelentkezzen.

Hunci :D :D :D
lona1

Köszönöm lányok!
Várok még 1-2 napot aztán elmegyek vvételre, mert még ez a 15.nap elég korai, örülni sem merek, sőt inkább félek, mi lesz ha mégsem? Már annyi-de annyi ideje várok egy ilyen "bejelentkezésre", még sosem volt csíkos tesztem, inkább nem élem bele magam, nehogy aztán nagy csalódás legyen.
banana_split

Helló!!!!!

Bela:++++++++++++++++++++++++++++++

Angel:+++++++++++++++++++++++++++++

Krissz:+++++++++++++++++++++++++++++

Na akkor a tali: ez esetben nem kell, hogy az őszi szünetre essen, ha inkább a 7vége jó mindenkinek. OKTÓBER 18. SZOMBAT????? VAGY OKTÓBER 19. VASÁRNAP?????

Kép

Kép

*puszedli*

Kismókus,
bocs, véletlenül lemaradt :oops:
Majd kialakul! :wink: Sztem jó eséllyel indulsz majd a fagyitesóért! :)
A végén én meg még 13-ig húzom a transzfert! :roll: :wink:
A madarakat pedig kerülni fogom! :roll:

Lona,
köszi! Remélem! :)
Általában nem szokott gond lenni a megtermékenyüléssel (13/10; 8/7; 21/12; 16/13), azt szívből remélem, hogy ez nem lesz most sem másképp!

Banana,
nem olyan korai, és holnap már 16.! De te tudod! :wink:
angel37

Puszedli! Nekem egyenlőre bármelyik jó. :)

Metes lányok!
Van olyan akinek enyhe gyomorfájása van a bogyótól? Három napja érzem. Nem tom a gyógyszertől vagy mástól van-e.

Kép
katerina

Halihó!

Bella!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Angel!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lassan, de biztosan beérnek!-és meghozza az eredményt!:wink: Nagyon szorítok!!!!
Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Banana!Ha van csíkod, és erősödik, huss el vérvételre!("Megjövős" fájás még hetekig lesz :wink:)

Hű, jó sűrű az ősz!Kati köszi a táblát.

Tali-én is-én is!Mindkét időpont jó!

Ha nem is jövök gyakran, azért képben vagyok-és drukkolok Mindenkinek!!! :wink:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Talisok:
Lois
Baba
Amina
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Puszedli

Melyik nap legyen? És HOL?????

TÖBBIEK?????

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Angel, Tobi, Krisz
++++++++++++

Lona
++++++++++++

Banana
Halk gratula!

Rólam: vasárnap kaptam vissza 3 blaszto bébit és 3-man pedig a fagyiba kerültek + progiszuri.

Puszedli
a talit még nem tudom írjál be kérdőjelesen légyszíves.
Vendég

Bella! Ez nagggyon jó! :D Szorítok!!!

Kép
katerina

Találka a Millenáris Parkba? Mit szóltok hozzá? (jó idő esetén a délutáni napsütésben)
kalkata

Banana: gratula, most meg zarojelesen, aztan a vv utan meg jo hangosan :)

Bella: hajra blasztok !

Puszedli: nekem a vasarnap jobb, mert okt. 18 szombat sajnos munkanap ahogy neztem...
amina09

Talisok:
Lois
Baba
Amina - vasárnap
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Bella ?
Puszedli

Amina: húúú, tényleg????? Akkor gondolom mindenki inkább a vasárnapra fog szavazni.

Kalkata: nekem jó a Millenáris Park!

Bella: :D :D :D :D :D ééééés ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi, banana, lona: drukk++++

bols: hajrá! drukk++++ megtaláltam az adataidat, hanyadik lombik jön most neked?

banana, till: beírtalak/javítottalak a táblában :wink:

baba: javítottalak a táblában :wink:

puszedli: örülnék egy talinak, de még nem tudom, hogy tudok-e menni.

rólam: tegnap voltam vérvételen, levették arra a vért, ami még múltkor kimaradt a hematológián. ma megyünk megbeszélni a kaáliba a férjem múltkori eredményét.

kati
katica30

Nekem mindegy a nap, a hely is mindegy, egyetlen kérésem, hogy lehessen normálisan parkolni :roll:
A Millenáris Park :oops: nem tudom hol van, de mindenképpen fel kell készülni alternatív időjárásra is, szóval azért legyen fedett-zárt hely is.

Halk gratula Banánka! :D

Bella!
+++++++
Olyan meg nincs hogy te nem jössz , mert akkor én se....veled akarod "pocitdörgölni"!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

(igazabol nekem mind1 h hol talalkozunk, annyi ha lehet a keresem, hogy ha esetleg vonattal szambaznek fel, konnyen elerheto legyen a westendtol a talalkahely-mondjuk ne keljen 4x atszallni, meg keresgetni-)
amina09

Banana: halk gratu!!!!!

Én nem vok pesti, így a helyet légyszi ti találjátok ki. Én nem tom hova lehet ennyien (mert hogy remélem leszünk vagy 25-30an legalább!) beülni!

Kép

Kép

*puszedli*

Lois,
Aranyos, vagy, de nem innék előre a medve bőrére, mivel a múltkor is blasztókat kaptam vissza.

Egyetértek Loissal, lehessen parkolni. Sajna a Millenáris környékén hétvégén elég nehézkes parkolni, de még hétköznap is.

Puszedli,
a véleges létszám mindig az utolsó pillanatban leredukálódik, ez már tapasztalat, legalábbis az elmúlt két találkozó tapasztalata.
Vendég

Tali: nekem a vasárnap jobban megfelelne, és valszeg én is vonatozni fogok, tehát a Nyugatiból metróval tulképp bárhova eljutok.
banana_split

Sziasztok,

talira nekem a vasárnap lenne jó, szombaton dolgozom, munkanap lesz.

Talisok:
Lois
Baba
Amina - vasárnap
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Bella ?
Puszedli
Allegrobarbaro - csak vasárnap

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Angel,
nem elkeseredni ám, lesz még tüszők ne izgulj!!! Mágusunk azt szokta mondani, hogy nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség :wink: drukk továbbra is ++++++++++++++++

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Banana,
halk gratula :wink:

Krisz,

Lona,

talira kérdőjelesen jelentkeznék :wink:

KépKép
tobi

Talisok: