Nyanya!
Mensi is megjött?Ha nem,akkor addig még tényleg van remény!A barátnőmnek a mensi elmaradása után 10 nappal lett csak pozitív a tesztje,pedig pontos ciklusai voltak.Úgyhogy még Te se add fel!!!!
Vernike!
Ugyanazt tudom mondani,mint Nyanyának!Ne add fel!!!Te még tényleg korán teszteltél,simán lehet itt még baba!!!
Ranita!
A peteérés elmaradásától,a mensi még simán megjön,a menstruáció végülis a méh nyálkahártyájának lelökődése,így nincsen összefüggésben a pé elmaradása és a mensi elmaradásával.
Irdab!
Bizony,a stressz nem tesz jót ,dehát ilyen hülye világot élünk!És nem vagy semmivel sem elkésve,nyugi!Mindennek megvan az oka,hogy miért nem most babásodunk,ha a kis lélek jönni akar,akkor úgyis jönni fog!Amikor kislányommal megpocakosodtam,az volt a legjobb,hogy még nem is terveztük és szerény számításaim szerint a 28 napos ciklus 17. napján estem teherbe.Mellette stepaerobikra jártam,munka ment látástól mikulásig,miután pozi lett a tesztem,azt mondtam,ha ezekután megmarad ez a bébi,igazi kis túlélő lesz!:)Nagyon jönni akart aranyom,én iszonyú boldog voltam,az apuka már nem annyira,így rövid időn belül otthagytam.De ez más történet.
Mostani párommal meg annyira szeretnénk már és mégsem jön össze,de TUDOM,hogy legkésőbb decemberben baba lesz a pocimban!!!!
A dokiról meg csak annyit,hogyha tényleg kiakad tőled,akkor adja vissza a diplomáját!!!!!
Luli!
Neked is fel a fejjel,majd ez a hónap a tiétek lesz és az a lényeg,hogy apával minél többet legyetek együtt azokon a napokon,ne kíméljétek magatokat!!!!
Megadnám én is az adataimat:Jucc 34 év Győr 28 napos ciklus,ma vagyok a 10.napon,egy kislányom van,Laura.Remélem nem hagytam ki semmit!És nagyon ügyi vagy ebben a táblázat készítősdiben!!!!Köszönöm!!!