Sziasztok!
Ideértem megint nagy sokára.
Még mindig pörgünk, csak most már irányba. Elkezdtük gyorsan még a nagy hideg előtt leszigetelni a mennyezetet. (Panel 4.emelet és a tető nagyon kihúzza a meleget) Az alap dolgokat már megvettük pénteken, de még meg kell venni a dekor hungarocellt, amit még ki sem néztünk. Képzeljétek apa megmérte a kocsit, hogy befér a cucc ami a kezdéshez kell. (50 m2 hungarocell tábla.) Természetesen csak úgy fért be, hogy én már nem. Így a Bricostorból átkutyagoltam a Corába és ott sétáltam másfél órát, mire a párom visszaért értem. Jó kis kaland volt.
Egyébként ez jellemző a páromra, hogy megméri, de elméri a dolgokat.
Köszönjük a névnapi köszöntést. Kende nagyon örült a sok ajándéknak.
Kissedi: de kár, hogy elmaradt a seregszámlás. De tényleg 3 hónap alatt cserélődnek át a katonák. Ezt apának is mondták. Én voltam kétszer is hsg-n. Nem kell félni tőle. Igazán csak rosszul hangzik, de nem vészes. (legalábbis nekem nem volt az) Mikor mész egyébként? Ha bővebben érdekel a tapasztalatom írok privit.
Euonymus: drukk, hogy negyedikre kislány legyen. Olyan szép nagy család vagytok. Irigyellek ám. Nekem sajna nem lesz kettőnél több babám.
De hát azért örülök ennek a kettőnek is.
Nyanya: örülök, hogy jól sikerült az ünneplés.
Már csak egy + teszt hiányzik hogy még szebb legyen!
Nikole: pihizz amennyit csak tudsz. Én is rendszerint alszok du Kendével.
Pingi: nem vagy fáradt, hogy ilyen sokáig melózól?
Bikfy: én még nem üdvözöltelek. Mielőbbi babásodást neked! Bár látom még egy hónap a startig. Szerintem normális dolog irigykedni.
Mit jelent, hogy nem jó a rákszűrésed eredménye? Én tuti nem hinném el amit bediktáltak. Megcsináltatnám újra. Max egy rákszűrés erejéig menj el egy másik dokihoz.
Teri: hű megnéztem a görbéd. Hát nem semmi cikk-cakkok vannak benne. Én nem is tudom hová tettem volna a pét, de látom a ferti is csak kb-re tette (azért szaggatott a vonal)
Irdab: én volt hogy úgy mértem meg a hőm, hogy előtte mentem a fiamért, elmentem pisilni, visszadőltem 10 percre és megmértem. Szerintem az hülyeség, hogy nem mozogj előtte.
Vernike: boldog szülinapot. És sírj nyugodtan. Ezek a pasik már csak ilyenek. Én van, hogy puszit alig kapok (13 év után), úgyhogy te örülj a bonbonnak
Nekem mensi napja előtt egy nappal egy tizedet esett le és amelyik nap megjött akkor 2-3 tizedet.
Teák: én cickát nem ittam, hanem palástot, de attól olyan erős mensim lett, hogy csak na. A falat kapartam plusz ömlött a vérem is, de nagyon.
Ácica: üdv a csapatban! Mihamarabb + tesztet neked! Mesélj magatokról kicsit. Hány évesek vagytok, merre dolgoztok, főleg ilyen későn és ráadásul vasárnap?
Kutyafüle: mi volt a dokinál?
Szilvi: üdv itt. Hű ti is jó rég próbálkoztok. Pont akkor kezdtétek mint mi. De nekem cirka 15. hó után lett egy + teszt. Dokinál jártatok már? Ha gondolod mesélj róla.
Nyanya, Luli, Vernike! Azt hiszem most ti vagytok a legesélyesebbek a heti tesztelésre. Millió drukk nektek! (Remélem nem hagytam ki senkit)