Sziasztok!
Gabeknak es Davidnak nagy nagy gratula!!!
Gyere hamar a reszletekkel, remelem jol vagytok!
Berrego???
Panzej, de jo, h jelentkeztel! Es milyen hirrekkel! Szavaztam en is!
Moni, tejszaporitasra nalam is a szoptatas (:)), teszta, sor valt be. Azt is olvastam, h
nem szabad tul sokat inni, mert ront a helyzeten (van, aki 4-5 litereket lenyom egy nap, h legyen teje, na azt ne!).
Vanda, pont a napokban meselte egy ismerosom, h a kisteso megvarta mig a nagy leszokik a cicirol, elobb nem jott ossze.
Szoval ne parazz, ha nem jon ossze rogton. Mindenesetre drukkolok!!!
Cseragi, nalunk is az egyuttalvas valt be a nehez napokra. Foleg, amikor kibujnak a fogai, anya kell...
CSeragi, talizzunk maaaaar!!! Tapasztalatcsere mindenkepp! Mutasd meg a kornyeken levo jatszokat, mert itt nem az igazi a kinalat
Prucs, Vince pelusban alszik mostmar. A vizeletvizsgalat negativ lett, mas van a hatterben. Azt hiszem Pironak hivjak azt a bizonyos hattert. Mostanaban sajnos eleg rossz nalunk a helyzet a feltekenyseg szempontjabol
Abszolut nem egy agressziv tipus Vince, de latszik, h haragszik Pirora, mert allandoan elvesz tole, megpiszkalja, odacsap, ami eppen eszebe jut. Olyan nehez ezt kezelni!
Tanacsokat kerek! Probalom arra buzditani, h szavakban fejezze ki a duhet/banatat, de ne bantsa a tesot. Par napja az a rendszer van, h lehet egy (ikeas) tablat palcaval utogetni, ha merges. Egyelore mukodik, tetszik neki, legalabb arra jo, h elterelje a figyelmet....
Ma megvettem neki az Anna es Peti - kistestver szuletik c. konyvet, azt nezegettuk este.
Barataim azt mondjak, h ez normalis, sot, van aki azt mondja nem veszes egyaltalan.
Hat szerintem gaz. Vagy en vagyok erre nagyon erzekeny? nem hiszem...
Pisiltetes: mi is pisilunk kint. Most meg egesz jo. Majd, ha fagy kiraly lesz
En is itatom indulas elott, ha keri.
Szilvi, szuper, h igy bejon a munka, remelem igy is marad! Az is nagyon jo, h Aki birja a bolcsit
Lilla, sajnalom a hasfajast. Rita es Cseragi talan tudnak tanacsokat adni. Nalunk volt egy kicsit, 2-3 hetig nyugosebb volt estenkent aztan elmult.
En is olvasnam szivesen a blogotokat, ha lehet
Dina, bizom benned, fogsz talalni frappans valaszt a kedves kollegaknak.
Vince mai aranykopese: Vigyazni kell, ha lejovok a csuszdan, kulonben leesek, mint az OLAJ TO
Amit imadok meg, h beszol, amikor vezetek......
Foleg, amikor kiallok a kocsival (nagyon szuk a lejaronk), tegnap morogtam indulaskor: Majd jon Apa es megmutatja hogyan kell kiallni.
Koszi dragam
Megnyugodtam, h sokan irtatok, nehezen tudtatok belakni az uj hazat/lakast. Nem erzem magam teljesen hulyenek
Prucsok, jo, h neked egybol bejott az uj haz!
Es Boga, talalt, a gyerekszoba a leghangulatosabb szerintem
Moni, ne izgulj, menni fog minden! Emlekszel en is mennyi tfarasztattalak titeket? Aztan mindent megoldottam, Te is igy leszel ezzel.
Brik, remelem azert jol vagytok!
Tucsi, jo volt olvasni soraidat, lyanyod edi!
Kinga, hat Vince sem maradna ott vegig az asztalnal, az biztos...
Pironak sorozatban jonnek a fogai, most epp 6-nal tartunk.
Na menek, mert mar igy is sok nagyon.