Ne haragudjatok, hogy eddig nem jöttem, de itthon kicsit nagyon felfordult az életem. Gondok vannak a férjemmel. A héten beadom a válást, már nem akarok ilyen életet élni. Ezért nem jöttem. Sajnálom, hogy már nem tartozom közétek. Remélem, hogy mindenki mihamarabb babásodik, de én egy darabig sajna biztos nem foglalkozom ezzel a kérdéssel. Ha nálam is aktuális lesz a babóca téma, akkor majd újra jövök, s remélem arra már ti a 2. vagy 3. gyerkőcnél tartotok. Naggggggggggyon-nagggggggggggggyon drukkolok nektek.
A pocaklakósoknak pedig jó egészséget és sok örömet kívánok a babátokban.
Kiriki: sajnálom, hogy igy alakult az életed. De mi azért mert éppen nem vagy bababprojecten várunk téged. Igy ha jössz tudjuk majd , hoyg alakul az életed. Na meg nem csak a babáról beszélünk. Tudod minden rossz után a jó jön. Bármi is most a gond biztos a lehető legjobb döntést hozod meg. És még az is lehet, hogy a férjed észhez tér most, hoyg a válópert beadtad. Ha szeretnél beszélni róla akkorird ki magadból a rosszat.
Nagy ölelés neked.
Sok puszi: Era
zsu már nem nagyon emlékszem de elmondom nekem hogy volt...
bementem reggel vettek vért éhgyomora majd ennem kellet zsömit és én tejberizst ehetem majd 1-2 ora mulva megint vettek vért..aztán máshol lehet nem így van.nekem így történt..
Zus: nekem vettek éhgoymorra vért majd ennem kellet egy zsömlét 2dl tejjel. Aztán utána megint vérvétel volt.
De valahol cukros vizet adnak. Legalábbis régen azt adtak néhol.
zsu: itt cukros vizet kellett inni nem tudom nálatok mi lesz bár úgy hallottam mostmár majdnem mindenhol ez van mindenesetre vigyél citromlét magaddal azt tehetsz bele :):):)
Én is vagyok, csak mindig van itthon mit csinálni.
Nekem is cukros viz volt, én vihettem citromlevet, sőt azt hiszem inkább teát is vihettem, de cukor nélkül!!!
Jol citromozd be!!!
Túlvagyok a havi nőgyógyász viziten! Minden rendben, teljesen zárt a méhszájam! És megkaptam a cukorterheléses beutalót is! A 24. héten kell megcsináltatnom! 75g glükózt kell vennem a gyógyszertárba, és majd ezt kell feloldani 2-3 dl vízbe! És keverhetek hozzá sima citromot!
Encike: Most nézem, hogy már a 12. hétbe vagy! De jóóóóóóóóóó!
sziasztok...tegnap voltam dokinál hogy van e pé-m.nos..sajnos nagyon kicsik a peték nem fognak megérni..tehát nincs pé-m..holnap megyek a gyógyszerkért..kapok clostit meg asszem utrogestant is.. kicsit el vagyok keseredve.így sikerűlni fog a baba?mk az esélyeim vajon?
Én is voltam ma vérvételen és UH-on. Nekem az Uh okés volt minden rendben biztos a véreredményem nem lesz normális azaz a prolaktin. De ezt is mondta a doki. Én majd arra kapok gyóygszert.
Datolya: Van ráutaló tünet. A tehresség után nem fogytam vissza. És nem eszek anynit, hoyg hiznom kellet volna. Aztán a mellemben ha megnyomom van 1-1csepp tej. Hullik a hajam. A mellem körül néha apro pöttyök lesznek és olyan mintha szoptatnék. Eres a cicicm. Ezek alapján a dokim azt mondta ze prolaktin. csak nem tudjuk milyen adag gyógyszert kell szednem. Igy a vérképet meg kell várni.
Ezek a tünetek mint a prolaktin gondra utal. Illetve ezért nem leszek terhes mert a szervezetem úgy érzékeli én még szoptatok. Mert szoptatáskor van ez a hormon jelen. AMi akkor normális de most nem.
Persze szoptatás alatt is teherbe lehet esni tudom de ritkábban. Na és nekem is sikerült csak méhen kivüli lett. Egy biztos ez nem jó ezért orvosolni kell.
Zsu, köszönöm jól, legalábbis testileg (lelkileg még javulnom kell). Ákos ezen a héten itthon volt "szabin", ugyanis vasárnap éjjel belázasodott (szerencsére más baja nem volt), ennek kedden már nyoma sem volt így szerdán oviba ment, majd éjjel hányt. Ezek után úgy döntöttem, hogy most már nem megy a héten.
Igaz nem jelentkeztem, de azért olvani olvaslak benneteket, örülök, hogy jól vagytok és nagyon csinos a pocakod is. Remélem a cukros lötyi is benned marad.