VICKY
Hát akkor holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ na meg
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ is!!!
Ja néha finoman szólva beleverném némelyik fejét a falba, vagy a sajátomat.
De érdekes, hogy csak akkor ennyire kibírhatatlan a párom hogy ha itt a kedves fiacskája. Nagyon ért hozzá a gyerek, hogyan szítson feszültséget.
Azt furcsállom még, hogy most is eltelt már egy hónap az iskolából és kérdezem, hogy van-e lecke, mert tök üres kézzel jött megint. suli után rögtön jön, és ma este 8 körül fog hazaérni. Mikor tanul???
Kérdezem az apját, hogy mi a stájsz, és erre az volt a válasz, hogy őt nem érdekli. Mindenre azt hiszi, hogy csak baszogatni akarom a gyereket, azért válaszol ilyeneket. Nem látja a fát az erdőtől. hogy most ment 5. osztályba, és még nem tud rendesen olvasni, sosincs lecke, és a 4. osztályt is úgy végezte, hogy tele volt kettesekkel. Hiába magyarázok, hogy ennek nem lesz jó vége, eleve a sulija baromi laza. Mi lesz ha középiskolába kerül? Sztem első hónapban kicsapják! De lehet, hogy tényleg én fújom fel az egész dolgot a gyerek körül, mert a nagypapájáék pl. nagyon szigorúak és ők sem szóltak egy büdös szót se, hogy milyen szar a bizije, és hiába volt náluk egész júliusban a gyerek 8 órán át amig dolgoztam, alig tanultak valamit.
Tudod mit engem sem érdekel. Ha az egész családját hidegen hagyja, hogy mi lesz a gyerek jövőjével akkor engem mit érdekeljen. Majd megy kukásnak!
Csak az a baj, hogy a nővéreméknél ugyanez ment évekig, és még most is mind a négy gyerek 22-25 évesig a nyakukon élősködnek, mert nincs rendes iskolája egyiknek sem, és nem veszik fel őket sehova. Ahogy a párom ismerem ő is megkönyörül majd a gyereken, hisz a vére, és majd dolgozhatok rá még felnőtt korában is! De asszem akkor adom be a válópert.
Na most jól előreszaladtam,,,,, de én már csak ilyen vagyok, egyrészt igyekszem más hibájából tanulni, másrészt nem csak a mának élek, én minden tettemet döntésemet az alapján szoktam meghozni, hogy belegondolok, hogy az milyen hatással lesz a jövőmre nézve. Anya nekem ezt tanította, és nagyon jól.
LINÁCSKA
Ez marha jól hangzik, elindult a nyálelválasztásom is!
Lili nagyon ügyi és bátor kislány!