Sziasztok Csajszik
Remélem mindenkinek boldog volt a karácsonya (még Tündééké is, az igen rossz kezdet ellenére)
Mi is sikeresen vidáman sok sok rokonlátogatással egybekötve ünnepelgettünk, én EGYSZER SEM főztem vagy sütöttem
Nem győztünk hol egyik hol másik anyukához mászkálni.
Sajna én még csak a temetőbe vittem baba-ajándékot, egy angyalkás ezüst gyertyatartót (de aztán nem mertem otthangyni). De képzeljétek már nem vagyok szomorú! Tudom hogy a kisfiam nem ott van a földben, az csak egy pic beteg test. A kisfiam máshol van... Remélem mihamarabb visszajön hozzám (vagy elküldi a testvérkéjét- hadilábon állok ezekkel a lélek-dolgokkal). Na mindegy, még nem jött meg de ma negatív volt a teszt, 12. napon lehet hogy korai volt? Azért jó lenne ha szilveszterig kiderülne, hogy akkor ihatok vagy nem??
A kis aranyos babókáitok nagyon édesek! Linda, én úgy irigyellek hogy van egy motoros rosszcsontod aki nem hagy aludni meg egy picike fiókád aki nem hagy enni
Nehogy panaszkodni merj
!!!
Na de azért szeretettel irigyellek, nem olyan sárga-gonosz-irigységgel, azt ugye tudod.
Tündi, nem, az OEP nem támogat (gondolj bele akik műtétre gyűjtenek
) DE! Már talán írtam hogy a debreceni klinikáról javasoltak egy grazi klinikát. Őket megkerestem emilben, majd ők továbbküldték a levelemet a heidelbergi egyetemi gyerekklinikára (24 órán belül). És újabb 24 órán blül jött a válasz, ők már 30 esetben szűrtek magzatból SLO szindrómát és egyszer sem tévedtek, nem gén hanem vegyi szűrés, (a dehidrokoleszterin enzim eltérésének szűrése lepényboholyból vagy magzatvízből) előzetes diagnózis (szülők, vagy első testvér) nélkül is igenis vállalják, és CSAK 18000 FORINT!!!!!! ÉN TALÁLTAM! Megírtam mindezt a SOTE-s dokinak 22-én, aki még azóta sem válaszolt. Őneki talán az antverpeni klinika nem válaszolt? A Bolgárkerék utcai genetikai tanácsadóból sem hívtak (október 16. óta) hogy tudnak-e szűrési lehetőséget! A külföldi orvosok meg 24 órán belül segítettek!!!!! Megköszöntem, erre azt válaszolta a grazi prof hogy "nincs mit megköszönnie, ez az én munkám".
Úgyhogy ez volt az én szuper karácsonyi ajándékom, hogy van remény, minden szuper!
Mennyire igaz hogy minden relatív!Más kétségbeesik ha ilyen szűrést írnak elő neki, én meg tök boldog vagyok és még egy csomó pénzt fizetek is érte
csak meglegyen a biztosíték.
Mondtam babó szellemének, csak akkor jöjjön ha egészséges papa+mama sejtek találkoznak. Addig várjon szépen
Apropó. Nincsnek errefelé frissen szült anyukák? Vagy elszámoltam? Egykét társunk már eléggé előrehaladott lehet!
Mindenkinek vidám szilvesztert (bárcsak én is otthon tévézhetnék egy kisebb - nagyobb babával)
és nagyon nagyon boldog új évet kívánok!
Moncsika