Új privát üzeneted érkezett!

MUSH: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!
Kép
Vendég

Gabi: remélem ízlik apának a pipi. Az enyém most lépi át a határt!!!!!! :( :( :(
Vendég

Berni, vegul a babanak nem vettunk semmit, csak Apanak ingeket, pulcsit, meg en is vettem magamnak olyan festegetot amit itthon ujabban nem lehet kapni.
Itt a szammal jelolt teruleteket mas-mas szinnel kell kifesteni es edesebbnel edesebb kepek lesznek belole.
Ezekbol a legjobbat a Ravensburger csinalja, es itthon mar nem nagyon van, de kinnt talaltam allati nagyot is :D

Nektek mi a velemenyetek az ilyen jellegu kocsirol? Praktikus lenne, mert a hordozot csak lekapja az ember..Na, nem pont ez, csak ilyesmi...
Kép

Kép
zsiraf8

sziasztok..

elmentem a kiscsaládom pecázni kora hajnalban.Hajnikám reggel 5-kor kelt és itt ugrált mint egy kenguru hogy induljanak.,elővettem neki a téli overált hogy meg ne fázzon.
Én már sajna nem fértem be a kocsiba:S
Elmentem anyoshoz,vittem párom öccseinek friss gyümit..inkább azt viszek mint édességet.Vettem több mint 1 kg babánt és 1 ora alatt megették..Pedig ha tudnátok milyen vékonyak.:D
Holnap kaorán reggel megyek az orvoshoz mert ujra le kell vetetnem a vért a HBsAG (azt hiszem igy irják)-hez..16. héten vették le az afp-vel és nem érkezett be a vérminta a központba.És gondolom ujra megmázsálnak.eddig 6kg-nál tartottam de szerintem most megugrottam.,:D :oops: Meg kapnom kell beutalot ultrahangra..

Barátnom megszült a máv-ba..én is ott fogok szülni és csupa jo dolgot mondott.:Dannyira örülök.1 ágyasak a szülőszobák,megszületik a pici nem vágják el egyből a köldök zsinort hanem oda rakják a mellünkre..utána lehet elvágni.állitolag mindenki nagyon rendes bent,,a kortermek 3 ágyasak saját fürdővel..csak pelust meg törlőkendőt kell a picinek vinni...
Annyira jo szivvel gondol vissza,.megvolt elégedve és a pici születésétől számitott 72 ora mulva lehet haza menni ha nem sárgul be...

hű jo sokat irtam most eldugulok.:Dpussz

Kép

Kép
nikianya21

utolag látom milyen jol irok helyesen:D

Kép

Kép
nikianya21

Enikő!
[quote]E írta:z egy újfajta, nem olyan, mnt a régi gumilepedő.

A régi gumi és a mai gumi is gumi, és semmi levegőt nem ereszt át!
[quote]A írta: kókuszmatrac meg nemcsak a szellőzésért jó,
ha ráteszed a matracvédőt akkor nem is. A habszivacs sokkal jobban levegőzik, mint a matracvédős kókusz. És hogy megfelelően kemény legyen, ezért én 5 centiset vettem.
Hát, hogy a gerincnek jobb-e, arról is megoszlanak a vélemények...mint ahogy a vízszintesre dönthető babakocsi feleslegességéről is, kontra hordozókendőben magzatpózt felvevő bébi...
Mush! Szerintem a 15 cm-s rugós alá már nem nagyon tudsz használni légzésfogyelőt (:

Zsiráf! Neked is boldog öregedést! :lol:
[quote]I írta:tt a szammal jelolt teruleteket mas-mas szinnel kell kifesteni
...hát, kellett pár hosszúra nyúlt pillanat, míg megértettem, hogy nem a száddal akatod kijelölni a festendő részeket... :lol:
Nekem tetszik a kocsi, terepre mindenképpen praktikus, magasabban van a gyerek - nem szív be annyi trutyit -, jó magas a tolókarja, az meg ugye vitatott, hogy jobb-e így a gerincnek, mint kinyújtva. A kézifék is nagyon jó szolgálatot tesz majd, amikor együtt görkorizunk velük a szigeten :wink:

Niki! Akkor ez most egy tök jó vasárnap!

Én 3-ig filmeket néztem, Hancsi jókat szórakozott, tapogatózott mindenfelé. Pedig nem is tudta, hogy anyukája közben épp neki kötögetett egy kisruhát. Fele készen is van! ... ennek megfelelően dél körül keltem.
Csoda szép az idő, asszem sétálok egy nagyot, aztán kiülök a parkba olvasni.

Kép
zölddisznó

Kép

Kérek "újaktól" hiányzó adatokat. (Kép - IWIW? - tel., név)

Kép
zölddisznó

én is megyek az örsi talira is.

na itt hozom a fiam álltal készült képeket. Csak sajna aida hiánycikk róla mert későn kaptunk észbe.
Zöldi
Kép

Gabi
Kép

ibernuska
Kép

Kép

a társaság.
Kép

jahh és itt a tescos szerzeményem.
Kép
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Zöldi: Én nem szeretek magamról semmi konkrétumot kirakni a netre (ld. név, fénykép stb.) így nem is fogok (plusz ugye ha rólam kép készülne azt se szeretném ha kikerülne a netre). Ez van. Egyszerűen úgy érzem, hogy senkinek semmi köze a dolgaimhoz pl. az ismerőseim közül (ami ugye adatok, képek mellett könnyen megeshetne mert úgy már elég könnyen menne), hacsak nem pont én osztom meg velük, hogy ácsi, ez én vagyok...

Máshol ezt pont ezért úgy szokták megoldani, hogy van pl. egy jelszóval levédett Tar-os képtár ahová mindenki feltöltheti a képeket, oda kerülnek a taliképek is stb. viszont azokhoz kizárólag azok férhetnek hozzá akik aktív topiktagok... (én pl. pucérbabás képet se szoktam publikus helyre felpakolni... sőt, még félmeztelen képet se a gyerkőcről... gondolom nem szorul külön magyarázatra, hogy miért... sajna)
Vendég

Csaki! Rólad tudtam, azért az "újaknak" címeztem csak.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Amilyen gyorsan jöttem, olyan gyorsan el is tűntem,napok óta pakolunk, laminálunk, költözünk, mindent egyszerre. Időm sincs végigolvasni,de azt tudom,hogy van szülinapos!
Boldog szülinapot kívánok Mush-nak én is! :D
Voltunk a börzén,de csak a 4D-n...megpróbálom a képet feltenni. Édes volt Mesi nagyon, van már haja, 1238 g és mindene rendben van, csak a köldökzsinór ott volt az orra előtt,nem nagyon lehetett jó képet csinálni,de nagyon jó volt babamozizni. :wink:

Mindenkinek további szép napot! Mennem kell csomagolni.
Kép Hercegnőnk [/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bumburka
Budapest IX. kerület

sziasztok.Először is:
Mushi boldog születésnapot Kívánok neked!!!

Nagyon fáradt vagyok egész nap talpaltam a konyhában,mert itt vol a sógorom,meg apukám az egyik szoba le lett betonozva,anyukám is itt volt de ő a virágoskertet tette rendbe,az is jó mert én már nem tudtam volna megcsinálni.A keresztcsontom nagyon fáj,meg a köldököm környéke is szúrkál.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. A találkozó isremélem nagyon jól sikerült, kár, hogy Pesten van, oda már nem szívesen megyek fel, gondolom Fehérvárra meg nem szerveztek, ha a többség pesti. :cry:

Megsütöttem a szőlős sütit, de ezt nem fogom feltenni, mert borzasztó rossz íze van. Nagyon nem sikerült, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a receptben le van írva, de valahogy mégsem lett jó. Azon kívül, hogy a méz lecsurgott és leégett a sütő aljára, semmi nincs benne.

Most megyek sikálhatom a sütőt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mush nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!
mindekinek koszi szepen a jo kivanagokat.
fel11 korul keltunk,hn12 lett mire osszeszedtuk magunkat. elmentunk ebedelni, majd pedig vasarolni.
o lett a szerencses matrac, nem talaltunk vekonyabbat rugosban. ez elmeltileg jol is szellozik, es lehet a huzatot mosni. de sajnos legzesfigyelot nem lehet betenni ala (azt mondtak, hogy egyik rugos ala sem).
http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 1&mcb=core

ha majd javasoljak a legzesfigyelot, akkor veszunk egy szivacsot. de ugy sem a kisagyban fog aludni egy darabig, mert nem fer el, hanem mozesban mellettunk. azokba is lehet legzesfigyelot tenni?

aztan elmentunk egy nagyot setalni a sarki erdobe, majd pedig ajandek bontas volt. kaptam egy rahedli habfurdot, de nem tudom, hogy miert, mert zuhanyozni szoktam. :roll:
meg kaptam CSI dvd-t. jeee!!! lesz mit neznem mikor mar nem dolgozom! :lol:
tony egyik nagymamajatol viszont kaptam egy 100 fontos csekket. csak lestem. az nagy reszben fedezi majd az uj fenykepezogepet. :lol: :lol:

zsiraf neked is: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.28 20:07-kor.

KépKép
KépKép
mush589

http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 8&mcb=core

ez elmeletileg nem gumi. azt irjak non pvc matracvedo.

KépKép
KépKép
mush589

Kép Kép Kép
kepek pentekrol. az utso kepen a kolleganoimmel vagyok.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, Zsiráf - boldog szülinapot Nektek!

Pénteki uh-ról, mosoly a decemberi kismamiknak (is):

Kép

Itt meg kicsi Panka jógázik:

Kép

Tegnap voltunk mi is börzén, és beszereztük a babakocsit, íme:

Kép

Kép

Tali szupi volt, az ikeásra is benevezek!

Kép
trombibébi

Trombi:
Tejóég!! Dejó ez a 3D-s kép! Olyan szívesen elmenteném a "híres" babák közé, annyira sajnálom, hogy már betelt a keret.. :( Ez a mosoly, ez a minőség!!!

A babakocsi is szupi, mennyi volt a börzén?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Trombi: nagyon tetszik a kocsi :)

Boci: apának nagyon bejött a husi (hát még nekem!), mondta, hogy jöhet bármikor. Annak is örülök, hogy baromi egyszerű :)

Apa elment meccsre, a TV-ben nincs semmi, betoltam fél liter tejbegrízt, úgyhogy most a levegőt keresve unatkozom...
Ma este végre felavatom a szopi párnát, remélem beválik, mert a múlt éjjel is főleg forgolódással telt, és már nagyon unom...

Kép

Kép
gabilany79

Mush, Zsiráf! Boldog szülinapot nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A szülinaposoknak (Mush, Zsiraf) Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A kocsihoz rendeltem még pelenkázó táskát, szúnyoghálót meg esővédőt, ezekkel együtt volt 59e. Ez nem kimondottan börze ár, mert ez egy webáruház egyébként, és ott is ugyanennyiért lehet rendelni, ill postaköltség jön ott még rá.

Kép
trombibébi

trombi. nagyon szuperek a kepek Pankarol! ugyesen tud jogazni is!
a babakocsi is kiraly!!

KépKép
KépKép
mush589

Ja Vera, én is vettem ugyanilyen nemtudommit a tescoban:)

Kép
trombibébi

Sziasztok,

Trombi, nagyon edes kepek, hogy mosolyog :D
Nagyon szep kep... Hatso fali lepenyed van? Akkor szoktak ilyen jol sikerulni a kepek..
Nekem sosem ilyen, met a kis arcat mindig belefurja a lepenybe, mert mellso falon van...

Es a kocsi is szuper, gratula hozza :D

koszi mindenkinek a jokivansagokat, szuper ebed volt apaval, a desszert elott volt meglepi, mert elhallgatott a zene, es volt Happy Birthday zene helyette es a desszertet tuzijatekkal hoztak ki :D :D
Nagyon edes volt, ott bogtem az etterem kozepen :)

Musi aranyosak vagytok a kepeken...
Ja, es a regi kedvenc zenekarom Sheffieldben is ad koncertet nemsoka...jajj, de ott lennek (New Kids On the Block) :)

Zoldi, klassz a Tescos szerzemenyed, egesz jo kis cuccok vannak ott, ezt en sem lattam ott, de lattam egy csomo szupr aranyos dolgot, es mindig jonnek ujak, kb heti 2x. Szerintem erdemes benezni mindenkinek.

Berni, en is sajnalom, hogy nem voltam ott, legkozelebb mindenkeppen megyek, mar beirtam a naptaramba, legutobb is nagyon jol ereztem magamat.
Ha esetleg jarsz itt bennt a varosban, ihatunk egy kavet vagy felest valahol :D
Legalabb valaki beszamol mi volt reszletesen a talin...

Kép
zsiraf8

Hú, vmi gond van itt a vízvezetékekkel és majdnem elöntött minket valamelyik szomszéd fürdővize.. :? Eléggé megijedtem.. Szaladás, meregetés és most sem akar lefele menni. A konyhánk még egy ilyen áradattól teljesen el fog ázni.. Dehát most mit tehet az ember így este fél 10-kor..?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Friss Coca:

Kép Kép

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Az Vera volt és Trombi!

Engem is hívjál teázni, vazze! :wink:

Aida! Én tuti felmennék, ha áztatnak! Még éjfélkor is! Lehet, hogy nem is tud róla.

Kép
zölddisznó

Zöldi, felmentünk, de a felettünk lévő nem nyitott ajtó az a felett lévő meg azt mondja nem zuhanyzott most.. Hát vajon most akkor honnan és mi?? El fogunk ázni!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! Szép nagy pocakod van! :D Eddig azt hittem nekem van a legnagyobb. :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush, Zsiráf Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!
Jelentem megtörtént a reggeli vércukorszint beállításom: 3 alma és egy fürt szőlő formájában megreggeliztem. :-D

Enikő!
Matrac-témával kapcsolatban: Elhiszem, hogy sok minden landolhat az ágyon, de ha gumilepedőt teszel rá, akkor a szellőzésnek lőttek.

Mush! Zsiráf!
De bunkó vagyok! Tegnap elfelejtettelek benneteket felköszönteni! Hát egy kicsit megkésve, de azért nagyon boldog születésnapot kívánok mindkettőtöknek! :-D :-D

Zsiráf!
Ennek a babakocsinak van mélykocsis része is? Babakocsit hol fogod használni? Állítólag a 3 kerekűvel elég nehéz felszállni buszra, meg a pocsolyákat is nehéz vele kerülgetni, de terepre baromi jó!

Sarmi!
Üdv a köldök körül szurkálósok táborában! Pihenj, amennyit tudsz!

Trombi!
Ez a mosolygós kép Pankáról szerintem a legjobb az eddigi 3D-s képek közül itt a topikon!!! :-D Babakocsi is szuper!!! Mire jó az a bigyó, amit a Tesco-ban vettél?

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bekukkra jöttem, megyek a táppénzes papíromért. Ma reggel voltunk ultrahangon. A férjem azt mondta, addig nem adunk nevet a babának, amíg nem látja még egyszer tutira, hogy fiú. Hát most látta.
Mivel nem CD-n van a kép, nem túl jó minőségben tudom feltenni, de azt hiszem, a lényeg látható.
Kép
Méreteink 29 hét 5 naposan:
BPD: 75 mm
AC: 280 mm
FL: 56 mm
Súlybecslés: 1690 g

Nálunk a súlybecslés jónak tűnik, Zalánt szülés előtt 4 nappal 3260 grammra becsülték és 3400-zal született. Az ultrahangot ugyanaz a hölgy készítette - nem mellesleg jó ismerősünk -, úgyhogy hiszek neki. Zalán pont ennyi idősen 1657 gr volt.
Már nem farfekvéses, ügyesen megfordult. Szóval minden rendben, nagyon boldog vagyok!
Én máglyrakást készítettem a hétvégén. Mire eszembe jutott, hogy lefotózzam, már nem volt mit, de ezek szerint jól sikerült!
Délután még benézek, addig is szép napot mindenkinek!

Laura

Kép
Kép
szeles4

szeles
akkor nekem tényleg pöttöm lánykám lesz amit nem is bánok. Hiszen nekem 31+5 naposan mértek pont ennyit :lol: :lol:

Boldog szülinapot zsiráf és mush

trombi
nagyon szuper a babakocsi. akkor egyforma kocsitakarónk lesz :lol: :lol: :lol: te mennyiért vetted?? mert ennek az eredeti ára 4600ft körül volt de én 2990-ért vettem a leltár után itt csepelen. és nagyon jó az anyaga plüss puha.

kimostam mindent amit vettem a börzén. Pár dolgot itt vasalnom kell és kész is vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Zsiráf: neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Sarmi: remélem már kipihented magad. Csak óvatosan a sok takarítással.

Trombi: aztaaaaaaa!!! Nagyon király képek Pankáról! A kocsi is király. A miénk a héten jön meg,már várom.

Aida: remélem nem áztatok el nagyon.

Gai: örülök, hogy ízlett a kaja. Nálunk is nagy kedvenc, és a gyorsasága/egyszerűsége miatt én is szeretem.

Coca: szép nagy pocid van.

Szeles: na akkor már tuti a fiú. Múltkor nekünk is 100%-ot mondott a doki, mert mindkét heréjét és a kukacát is láttuk! :lol:

Mostanában sokat leszek itt, mert elkezdődtek a magányos napjaim! :cry:
Vendég

Zsiráf bocsi,neked is nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is.
Trombi tök szuper a babakocsi!És a babamosoly hát az valami fantasztikus!!! :lol:

Zölddi kicsit sötétek a képeid,de a hasad már lassan túlszárnyalja Veránkét!!! :lol:

Én ilyen vagyok ma reggel betöltött 29 hetesen:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A :lol: fejem jobb is h nem látszik... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zsiráf és Mush!
Boldog szülinapot!

Szeles!
Na most megnyugodtam kicsit mert a méreteink kb. ugyanazok.A kisfiúknak erősnek és bátornak kell lenniük. :)

De jó ma és holnap nem fog esni az eső!! :lol: Ma megint pakolászok.A barátnőm már csak holnap dolgozik és azután indul a kismama party,shopping.Tegnap kinéztem egy nagyon jó szállást a Balatonon (bababarát).

Cumi és cumisüveg?Tommee Tippee szerintetek?Vagy avent?

Kép

Kép
bellanitta

Zsiráf: én is nagy New Kids-os voltam!!! 8) 8) 8) Láttam hogy ismét turnéznak, meg van új CD-jük!!!! :shock:
Vendég

Mush, Zsiráf:
Boldog Születésnapot !

Szép jó napot mindenkinek!

Visszament dolgozóba apa. :cry: Háááát vmiért most nagyon rosszul viselem. pedig nem szokott gondot okozni. Alíg aludtam vmit éccaka.

Aida!
Én sem láttammég ilyen átkötös bodyt. De nekeünk tuti nincs ilyen abban a pakkban amit a barátosnéméktől kaptunk és eddig vettem.
Lehet beszerzek 1-2 -t. Nem is tudom, mert annyi bodynk van már minden méretben. :roll:

zsiráf; trombi
Nagyon tuti a kocsi!

Pociképek is nőnek szépen!

Trombi: nagyon aranyos a mosolygós, jógázós Panka.

Aida!
Remélem sikerült kideriteni a hiba okát, és nem öntött el benneteket a víz.
De javasolnám ilyenkor a közös képviselőt is. kötelező nekik éjjel- nappali ügyeletet tartani a a társasházi rendszeben történne vmi gubanc. (vizes kérdésekben nyugodtan kérdezz nyugodtan, ilyesmi ügyfélszolgálaton dolgozok(tam)) :roll:
Vendég

Tegnap a H&M-ben vettünk 4 darab átkötős body-t meg megvettem Noli cicám "hazahozós" édes plüss együttesét is. :D Ilyen boci mintás, majd mutizok róla képet.
Orsi, átkötős body azért nem kötelező darab :D csak én szerettem volna nagyon, mert unokahúgomat sem szeretettem átpréselni a bebújós bodykon amikor még nagyon csepp volt. Ő pici babának született, voltak 46-os mérető ruhái is, azokból áldás volt az átkötős. De ugyanúgy hálás lehet 50-56-62-es méretekben is. A baba is szeretni fogja. :D

Voltunk lent a közös képviselőnél tegnap este 10-kor, ezt mondta:
"Már többen panaszkodtak, ez a ház ilyen.. Az egymás alatt lakókhoz néha átfolyik a másik vize. Nálatok azért van ilyen ritkán mert a felettetek lakó srác ritkán van itt. De majd beszélek a ház építőfőnökével és meglátjuk." - magyarul nem fog történni semmi, éljen. :D A többi lakóval sem mentünk semmire. Majd próbálunk még vmit intézni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszönjük a dícséreteket!

Zöldi, tényleg jó nagy pocakod van, így még feltűnőbb, mint mikor élőben látlak! (Mármint főleg a ruha nélküli pocira gondolok)

Zsiráf - igen, hátsó fali a lepény. Annyi gubanc van vele, hogy elkezdett meszesedni, II-es fokozatú - úgyhogy még inkább vigyáznom kell a cukorral :(

Berni, az a tescos valamit pólya néven árulták, de igazából nem az, egy jó vastag plüss-bélelt takaró, amit össze lehet cipzárazni "zsákká", és kapucnit is lehet kapcsozni a tetejére (Vera képén jól látszik), hűvösebb időben való babakocsikázáshoz szántam - aztán majd meglátjuk.
És Vera, akkor ügyesebb voltál, mert én 4e körül vettem még nyáron.

Kép
trombibébi

Aida!

Irtam neked privit!
fogalmam sincs elment -e! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Orsi, egyelőre nem látok privit. Azt hiszem nem jött át. :)

Noelka játszik szépen odabent. Az ilyet szeretem, amikor nem rúg, mar, csíp, tombol, csak úgy szépen zizeg. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Azt hiszem most már nem bénáztam el a privi küldést! :roll:
Vendég

Bellanita! Én aventot használtam, nekem bejött. A másikat sajnos nem ismerem.

Tegnap este óta fáj a hasam teljesen lent, keresztbe. Volt már valakinek ilyen? Szerintetek mitől lehet?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush megjött a csomagod,írtam privit!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Eggggész eddig aludtam. Szuper horror álmaim voltak, három is, amire emlékszem.
Összekapom magam, és kihasználom szeptember utolsó napsugarait!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?