Sziasztok!
Először is javulást kívánok a kis betegeknek.
Ma Peti is otthon maradt, délelőtt voltunk a dokinál, mert este nagyon köhögött. Az van, amit gondoltam, piros a torka, folyik le a váladék, kaptunk antibiotikum receptet, de mivel nem lázas még, nem váltottam ki, mert csak akkor kell. Orrszívás, Tantum Verde, stb., de ez már 2 napja megy. De hétfőtől megy megint a bölcsibe, igaz, ma is vihettem volna, de a doktornő mondta, hogyha megoldható, akkor ma ne menjen.
Hello, én legutóbb idén, év eleje táján voltam rákszűrésen, legközelebb jövőre megyek. Én évente el szoktam menni ez ügyben egy dokihoz. Igaz, most év végén is el kell mennem, mert amit eddig szedtem gyógyszert, azt valamiért kivonják a forgalomból, és meg kéne beszélnem valakivel, hogy hogyan tovább. Mindenképp háromfázisú tabit szeretnék, de kéne valami konkrétum.
Bénianyu, ügyesen nagytakarítottatok. Mi anyósomhoz járunk vasárnapi ebédre, de amíg csak négyen voltunk (értsd: anyukám, apukám, öcsém és én), addig nem volt divat, hogy vasárnap elmenjünk a mamámékhoz ebédelni, nem tudom, miért. Viszont, ha belegondolsz abba, hogy mi legalább 70 éves korunkig dolgozni fogunk (mert szvsz addigra lesz ennyi a nyugdíjkorhatár), addigra már a gyerekeink nem fogják igényelni a vasárnapi ebédet. Előbb meg nem lesz időd előtte 5 napot pihenni.
Peti ugye módszertani bölcsibe jár, de én nem vettem észre, hogy "szegényes" volna...mi értessz az alatt, hogy egy intézmény szegényes?
Kmammy, jövőre tényleg szólj előbb, ha lesz ilyen bazár!
Figyi, az árvaházban minden ruhának fognak örülni, tehát egyáltalán nem bunkóság, sőt nagyon jó dolog, hogy nem hagyjátok kárba veszni a "maradékot"!
Juca, jók a képek!
Wawel, hajrá sima szülés, remélem, 3,5 év múlva én is hasonlóról fogok beszámolni.
Katus, nálunk azért hat az Aloe, vagyis gondolom, hogy igen, mert ugye szept. 2. óta most hagyta ki Peti az első napját! De ahogy fent írtam, most sem lett volna muszáj.
(Munkahelyet nem cserélünk?
Jó, én sem panaszkodom a légkörre, de szerintem anyagilag te jóval előrébb jársz, mint én.)
Marcy, váratlan pénz
Nálunk most van egy kis "visszaesés", mert a bölcsiben még van Petin pelus, de ha otthon vagyunk, napközben nincs rajta pelenka. Szerintem az éjszakával mi várunk még egy kicsit, de szerintem az lesz, hogy drasztikusan lekerül majd róla. Jobb ötletem nincs.
A képek aranyosak, a másodikon már egyáltalán nem Marcis Olivér.
Meteor, sajnálom, hogy Pancsi nem eszik, nekünk ezzel nincs gondunk. Peti szépen eszik, önállóan, csak egyelőre még lassan, így próbálják ösztönözni a gyorsabb étkezésre.
Én nem is tudnám, hogy mit csinálnék, de már régebben írtam, hogy Petinek van egy társa, aki szintén nem evett, nála azt mondták, hogy hagyják rá, mert inni, iszik, ez egy "sztrájk" a részéről, majd elmúlik.
Vicky, sajnálom, hogy a múltkor a férjedre járt a rúd.
Figyi, hidd el, hogy nem kell szándékosan előre hozni az elalvást. Pedig tudjátok, hogy Peti általában kilenc után aludt el, most pedig, hogy bölcsis, már fél hétkor nyekereg, hogy ő fürdene. Nagy nehezen elhúzzuk hétig, akkor vacsi (mert addig is csendben van), fürdetés, tápi, és utána alvás. Tegnap már negyed kilenckor aludt Peti! Szerintem kb. törpekorában volt ilyen utojára.
Alziza, az elkeserítő, hogy eddig várt a szolgáltató az elszámolással. Mi havonta jelentjük be az állást, így mindig annyit fizetünk, amennyit elhasználunk.
Azta, ez a rajzolási módszer...
Na megyek.
Nem tudom, mikor jövök legközelebb. Az az igazság, hogy Feri immáron második hete itthon dolgozik (ugye előtte egy hetet itthon volt szabin), és netfüggő lett. Én komolyan nem tudom elképzelni, hogy a vidéki munka alatt hogy bírta a netnélküliséget...
Szép napot!