Új privát üzeneted érkezett!

Estrella,
Ahogy Dóri pakol! :lol: Kész vagyok tőle, nagyon édes! :D

Share,
Gratula Kornél babához! :wink:

Luki,
Jók a képek, Falat pedig továbbra is egy gyönyörű kis törékeny királylány! :D
Tényleg, hogyan vettétek észre?

Gabicsibe,
Nagyon eltűntél! Mi van veletek?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lukikám
gyönyörüüüséges :P :P :P olyan jó hogy itthon vagytok már :wink: :wink:

Estrella
Dóri szemei nem semmik :lol: :lol: nagyon cuki :lol:

Rebe
nagyon szépek a lányok :wink:

hát mi is betaknyosodtunk sajnos :cry: :cry: nem úsztuk meg :cry: Estrella,ti köhögésre mit használtatok?

Benszikém
meggyógyitom ezt a manót és randizunk :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Mátéknak utólag is Boldog Névnapot!! :)

Luukiiii Nem tudok mit mondani erre a kis tüneményre, szerintem egy kis angyal pottyant közénk. :) Oli nehéz dolgod lesz, küzdeni kell a csajodért. :)

Bibarci hogy vagytok? Taknyosan? Komoly? Az előző oldalon a Benszis talin édesek vagytok! :) Amugy Olinak annyira huncut nézése van. :) Lejön a képekről h vidám kis élete van. :)

Benszi köszi a köszöntést. :) Bírom a képeket, főleg amikor az ikrek lerohanják Olit. :) Balázs mindig töm valamit a szájába? :)
Bent alvásra két gyereket szoktatni....én előre is meghajlok előtted. :)

Share drága válaszolok ám a levélre. :)

Elan öltözködésre szerintem mindenki mást használ. :) Nekünk is olyan volt amit kétféle képpen lehetett cipzározni (ezthogya fenébekellleírni? :) ) Vagy bundzsák lett belőle, vagy overáll.
Remélem nem is lesz szükség a dévényesre, mert addig belejön magától!

Brigii mekkorák már a lányok, tejóég! :lol: 3-as ikres képek nagyon aranyosak. A lányok csodaszépek. :) Mosolygós, vidám babák. :)

Ballagyo Soma csudapofa az etetőszékben. :) Szereti is? Niki nem nagyon ült benne.

Gomba Benedek nagyon ügyes, ahogy a büszke apu felé totyog. :)

Juci a hupplés képek tök jók. :) De a legiobb: Lili és a mackó. :)

Estrella meggyógyult a kis tündér?

Agnese nálatok mi a helyzet? :) Örülök, h jók az eredmények. :)
Milo h viszonyul a pocakhoz? :) és Te h bírod? Van elég energiád Milo mellett? :)
Néha belegondolok milyen lenne pocisan most, és hát hmmmmm, amikor Niki ép akaratoskodik, vagy hisztisebb percei vannak nem tudom h viselném. :)

Zsókuciiiiii mikor leszel okleveles? :)

Rebe végre sok sok kép a lányokról. :) És tényleg más a szemük színe. :) Az alsó képen látszik is mennyire nem egyformák. Melyikük melyik? :) Azért ez nem semmi h sem a védőnő sem a doki nem megy hozzátok ki! Dühitő. Kérj időpontot, h látogasson meg titeket.

Megjöttünk! :lol: 1 hét napozás, pancsolás, aztán eső. :( Baromi mozgalmas volt, Velence, biciklizések, gulliverlandia, vidámpark, korzózások,pörgés. :) Niki a tengerből ki sem akart jönni, bár első nap nem tetszett neki, mert hangos volt, és nagy hullámok voltak.
Nade utána... ki-be rohangált, hordta a vizet, sárvár épitések megzabáltuk. :)
Hihetetlen memóriájuk van ezeknek a csöppöknek. Nagyon meg kell gondolni mit mondd az ember neki, mert nem felejt. Mint egy elefánt. :)
Még nyár elején sétáltunk látott egy cicát amint felmászik a fára, és ez itt nem messze tőlünk. Esküszöm a mai napig megáll és mondja, cica, fa, mászott.
Imádom vele a napokat, főleg mióta kommunikálunk. :) Én mindig azt hiszem ennél jobban már nem lehet szeretni, és aztán rájövök, hogy tévedtem. :)
Na most rohanok, képeket még dobok ma. :)

chesti

Bibar!

Nagyon ügyes Olivér!! Olyan jó ránézni, akár egy egészségbomba! A megfázást sajnálom, jobbulást nektek!

Juci!

A vitaminokra én is rá akarok kérdezni a jövő heti tanácsadáson. Te mit is adsz pontosan a csajoknak? Orvos ajánlotta vagy saját ötlet?

Luki!

Nagyon szépek vagytok :wink: Hol nyaraltatok? Nem rejtegetem én Somát, kivéve, ha ő bújik el, mint pl. tegnap este játék közben:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222153384.4713.jpg[/img]

Chesti!

Nagyon jó volt olvasni téged! Niki már biztosan nagyon ügyes :wink: Az etetőszékben egyelőre jól elvan Soma. Bár néha el-eltűnik benne, még nem ül biztosan :roll:

Lányok! A hétvégén babaexpo lesz a Hungexpon. Ti tervezitek, hogy jöttök? Én ott szándékozom megvenni Soma őszi-téli kollekcióját.[/img]
ballagyo

Jó reggelt csajok!

Köszönjük a minitalis dícséreteket!

Minden Máté babának boldog névnapot utólag is!

Elan!
sajnálom a nagyidat!Sokat tedd hasra Gabit,mert tényleg csak úgy fejlődik a nyak és hátizom!

Bibarkám!
Gyógyítsd meg gyorsan a kis madárkát,mert randi lesz!És jók a képek,miket átküldtél!Csók!Milyen volt a mai éjszakátok?

Gomba!
Gratulálok a meneteléshez!Nagyon ügyes a fiad!Apunak üdv!

Agnese!
Nagyon szép nevet választottatok!Szép kis csúcsos pocak,de hol a fejed róla?

Estrella!
Azok a szemek!Jobban vagytok már?

Rebe!
Nagyon helyesek a csajok!

Luki!
Hát Falat csodaszép és anyukája is nagyon jól néz ki!Én észre sem vettem volna,ha nem írod!Hogy bírja?Nem piszkálja a fülét?Nem zavarják a hirtelen hangok?

Chesti!
Képek?De jó lehetett a nyaralás!Ez a korszak már jóval élvezetesebb,az bizti!Nekem a mi korszakunk is jó,mert egyre jobban megértenek mindent már,de mi lesz később,amikor már sokkal jobban tudnak kommunikálni és ráadásul egyszerre ketten!Atyaég!
Ja és már én is meghajoltam magam előtt,de nem a szoktatás miatt,hanem a derékfájástól!Balu mindig szájában valamivel közlekedik,iszonyat fogzásban vagyunk!

Juci!
Klasszak a képek!Milyen az va Montessoris könyv?Nálunk azt mondta a dokinéni,hogy egy év után adjak majd csak vitamint!Addig gyümölcsözzenek és gyümölcsös bébiételeket adjak plusszban,mert abban nyersen vannak a gyümik!

Vicuska!
Már én is gondolkodtam a kókuszmatrac letételére a földre,de az a baj,hogy ezek úgy menetelnek a kiságyban éjjel is álmukban,mint a katonatiszt.Rami csak tápszert kap estére?

Share!
Megnéztem a videót,hát nem gyenge!Fogzásra már mindent kipróbáltunk,most lydocain ecsetelés és nurofen van nappalis!Éjjelre nurofen!
Spenótos kép nagyon ütős!Még ilyet!Csinos a pocakod,de neked sincs fejed!Nagyon helyes Kornél baba!

Komoly éjszakánk volt,már fakkom kivan!
11-től fél 1-ig négyszer keltem Baluhoz,majd fél 1-től váltott az uram,mert Dóri is felkelt Balura és szegény apa jól megszívta,mert fél4-ig nem aludta a kölkök!Apa leterített a földre takarót és a két kiságy között aludt velük fél 7-ig!
Balu kegyetlen kisfiú lett!Erőszakos,agresszív,engedetlen,értetlen ,mindent elvesz a Dóritól,komoly balhék vannak már közöttük!
Viszont tanulékonyak nagyon!Megmutatják és néznek fel,hogy hol a lámpa.Megmutatják a babán vagy állatokon a szemét és az orrát, az autók kerekét!
Mehallják,hogy nyílik az ajtó és tekernek oda,hogy ki jött!
Dóri rákapott Balu kukijára!Tisztába tevésnél jön oda és elmarja!szegény mindig meglepődik!
Vendég

Ballagyó!
Mi alatt van Soma?
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Na eldugultam mostmár!!!!!!!!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!Újra itt,vagyis eddig is itt voltam csak olvasó üzemmódban,mert válaszolni már nem volt időm soha.
Olyan sokat írtatok,hogy bocsánatot kérek előre azoktól akiknek nem irok külön-külön!

Vicuska
Sajnálom,hogy le kellett állnotok a szopival4Viszont Zuzmó olyan jókat írt,ha véletlenül nélunk is sor kerülne erre hasznosítom a tanácsait.Fejbőröd hogy van?

Share
Gratulálok a formás pocakodhoz és Kornél babához!Nálam a joghurtos kép a favorit :D

Bibar
Kis kópé Oli :D

Luki
Falatka még mindig tündi bündi és a napozós kép az szupi

Elan
Sajnálom,hogy Gáborral már megint gondok vannak,de remélem nem komoly!Mióta Botit hason altatom sokkal többet emelgeti a buksiát,most már a játszószőnyegen is inkább hason szeret lenni.Nálatok is hátha segít!Sajnálom a nagyidat,jó utat és használjátok ki minden percét!nekönk van overálunk is C&a-s nagyon ari és van kantáros gatyónk kiskabáttal és persze egy jó meleg lábzsák a babakocsihoz.

Rebe
Nem tüntem el csak ki újjult a geinc sérvem, 2 hétig feküdtem és csak szopiztattam a többit a nagyik csinálták napközben.
Arik a csajok jó nagyot nőttek,mlyen érdkes hogy zsanna szeme bebarnult!Hát ha megvigasztal hozzánk sem jár ki sem az orvos,sema védőnő!Pont akkor kellett oltásra vinni Botit mikor feküdnöm kellet és felhívtam adokit hogy nem tudok elmenni nem jöne e ki.Szerinted mi volt a válasz?persze,hogy nem :evil: Másnap este vitte párom el egy másik dokihoz!

Juci
Nagyon szépségesek a csajok :D

Benszi
Sajnálom ezt a fogzást!Remélem nálunk nem ez kezdődik,mert szombat óta borzasztóan nyűgös a kicsi fiam és nem tudok vele mit kezdeni,semmi se jó!

Estrella
kedvencem az első kép Dóriról kishuncut a nézése :D

Ballagyo
Ez ari,elfáradt Soma az olvasásban? :D

LÁnyok!
Miért jobb a kendő a kengurunál?Vagy fordítva miért jobb a kenguru a kendőnél?Várom a véleményeteket!

Rólunk:kardiológián minden rendben volt,azt mondták majd kinövi!Végre eljutottunk a koponya és fej uh-ra is,ott is minden rendben van.Boti ott vette észre először a kezét olyan meglepett arcot vágott mikor meglátta, nagyon muris volt,még a doktornő is megmosolyogta.Most már kezdi próbálgatni a hasrafordulást egyedül,felfedezte hogy hangosan tud kiabálni és ezt kamatoztatja is. :D
gabicsibe

Kép Kép Kép
Kép
gabicsibe

Ballagyo mi is cebion cseppeket, na meg D vitamint kezdtünk. Soma is szeret bújkálni ahogy látom. :) Én ki hagyom az expo-t, Nikivel katasztrófa. :)

Benszi szupi lesz ahogy ketten dumálnak majd, de nem féltelek, úgyis túl beszéled őket majd. :)
Mackórucis Dóri neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee annyirraaa komoly. :lol: :lol: Husigolyó. :) Nade röhögös Balu overállban..hűűűűűűűűűűű apám azok a szemek. :)

Gabicsibe hogy lehet igy aludni? Niki is produkálta, nade Boti.... :) Édes lehetett ahogy felfedezte a kezét, az annyira cuki. :)
Én úgy tudom oltást nem adhatnak már be otthon, csak a rendelőben.

chesti

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
chesti

Kép Kép Kép Kép
chesti

Csajok!

Köszi az érdeklődést jól vagyunk. Majdnem egy hétig taknyos volt a gyerek, de más baja nem volt hála.

Chesti:
A lányod továbbra is gyönyörű.

Mot család hol van?

Fotók megint rólunk is:

Kiterülve:
Kép

Kópé a kádban:
Kép

Egy rövid időre ikreim lettek :D

Kép
Vendég

Kép testvéri szeretet

jucicuki

Chesti
de jó lehetett nektek :P :P gyönyörü képeket raktál fel,nagyon szép a kis Lencsi és ti is,szép kis család vagytok :lol: :lol: köszi érdeklődésed megvagyunk,valami virust kapott el ami ovisok körében gyakori,sajnos nagyon csúnyán köhög szegény,de majd csak túlleszünk rajta :oops: :oops:

Gabicsibe
Boti valami oltári cuki a képeken,az a vigyor,hát zabálnivaló :lol: :lol:

Benszikém
és kedvenc ikreim :lol: :lol: gyönyörüek vagytok,Dóri abban a cuccban annyira édes,no és kis szerelmem Balu.....hát zabálnivaló :lol: :lol:

Ballagyó
köszi,aranyos vagy :lol: :lol: jól elbujjt Soma baba :lol: :lol:

bibar

Benszi, nem a könyv montessori, hanem a torony :lol:

Chesti, klassz lehetett, jók a képek! Szép a családod :!:

Bibar, jobbulást!

Judit

jucicuki

Héé, mi ez a nagy mozgás? :lol: Mindenki ment ki a jóidőre, igaz? :wink: Legalábbis nálunk egész szép idő volt ma.

He-he, most csak annyit, hogy Máté eldugta apa telefonját. Éppen hívja magát a telefonomról, és figyeli, hol rezeg a készülék (a hang le volt véve :twisted: ). Imádom ezt a kölyköt! :lol: :lol: Az én telóm a fürdőkádban végezte, miközben mellette álltam. :evil: Ez már nem volt olyan vicces.

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Sikeresen túl vagyok az utolsó vizsgámon, jelesre vizsgáztam :D
Úgyhogy mától már hivatalosan kéz- és lábápoló, műkörömépítő vagyok :D:D

Ha valakit érdekel valamelyik szolgáltatás (manikűr, pedikűr, műköröm), és szeretne árlistát, írjon privit, vagy mailt, és küldök :wink: :lol:

Sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, gratulálok!!

Lányok, én ma megkaptam a levelet a lombik bébi taliról.

Ugye, jöttök?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Zsókuci

nagyon-nagy gratula!Engem a pedikűr érdekel,dobj egy árlistát :D

Chesti

szuper lehetett,hihetetlenül nagy már Lencsi :P :D

Vicuska

Én még nem kaptam levelet.Persze pont 4-én megyünk vissza Óvárra,megüt a guta :shock: Úgy mennék :(

Juci

Néha sajnálom hogy nem lettek ikreim,főleg ilyen képek láttán :D

Gabi

nem semmi kis boldog ez a baba :D :D :D

Estrella

Ezek a szemek.... :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Benszi

imádnivaló a csapat!És olyan széééépek :D

Ballagyo

hát ez a kép csúcs :lol: :lol: :lol:

Bibarkám

:P :P :P :P :P

Juci,Rebe,Vicuska

Hallókészülékünk története :?
A halláskárosodás úgy derült ki,hogy a születése után volt hallásvizsgálat,amin nem mentünk át.Aztán még 5-ször nem :( Aztán mindenféle-fajta vizsgálgatás után mondták,hogy hall,minden ok.Aztán mégsem mentünk át továbbra sem.Elküldtek minket egy objektív vizsgálatra,amit altatásban csináltak,ott kiderült hogy közepesen sérült mindkét füle.Sajna a születése után az intenzíven kapott olyan gyógyszert ami halláskárosodást okozhat. :( Még a genetikát is vizsgálják,de nem tudunk ilyet a családban-szóval nem hiszem.A készülék nélkül nem fog megtanulni beszélni,sőt így is gyógypedagógushoz kell járnunk,mert magától nem fog menni a dolog.Hát ez van röviden(vagy hosszan :wink: )igazából nem volt kedvem írni róla amíg nem tudtam mi van.Még néhány orvos be van iktatva azért.Több szem többet lát.De asszem kezdem felfogni lassan hogy ez nem csak egy rossz álom.Ez van aztán most ebből kihozzuk a maximumot. :)

Jó éjt mindenkinek

Kép
lukrécia

Zsóka,
gratulálok!!!
:lol: :lol:
Engem érdekelne - műköröm kivételével. De gyanítom, hogy akkora felárral jönnél le Szolnokra, h már nem érné meg. :wink: :?

Luki,
megoldjátok!!! Falatka csodaszép, jól fejlődő kislány. :lol: Menni fog ez is.
Viszont elgondolkodtató, hogy olyan gyógyszert kap egy újszülött, h attól károsodása lesz! Kiábrándító, h 2008-ban nem tudnak más megoldást. :evil:

Lombikbébi tali: mi akartunk menni, de apa szolgálatban lesz. :cry:

TOPIK-TALI LESZ?
Chesti,
megpróbáljuk megszervezni. Ha intézed a helyet, vállalom, h minden nap feldobom a táblát, nehogy valaki lemaradjon.

Légyszííí, legyen! Egy ideig mi nem tudunk majd menni.

Kép
Kép
share

Chesti,
megpróbáljuk megszervezni??? :oops: :oops: Kérdés akart lenni.

Kép
Kép
share

Luki, tudod, mi a durva, hogy Dorka nagyon komoly gyógyszereket kapott, viszont hallásvizsgálatot nálunk nem csinálnak :shock:

Mondjuk a nem szón kívül szerintem mindent hall :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Vicuska, Luki, Share,
Nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok. Ígérem, megpróbálok most már kicsit sűrűbben jönni... :)

Rólam még annyit, hogy sajnos a héten voltam ismét vérvételen, hogy fennáll-e a titokzatos gyulladásom, és még mindig nem jó a vérképem, tehát igen... :roll: Már fogalmam sincs hová menjek, mit csináljak... szóval ha van még valakinek valami javaslata, hogy miként tudnám kideríteni, hogy hol a baj, akkor várom az ötleteket :) (nagyjából úgyis tudjátok, hogy milyen vizsgálatokon vagyok túl :D ) Kár, hogy nincs Mo.-on olyan diagnoszta, mint dr. House :lol: :lol:
Tavasszal szeretnénk visszamenni a BMC-be, így addig jó lenne kitalálni - kikezelni, már tényleg nagyon tanácstalan vagyok...

Bibarci,
Hát, most már nem vagyok annyira elhavazva :D De elvoltam eléggé… (a 09.15.-i kérdésedre most válaszolok, úgyhogy ez jelenthet valamit :lol: :lol: ) Nagyon sokat tanultam, és most teljesen fura, hogy nincs kötelezően megtanulandó dolgom… Hát munka mellett szeretném most beindítani ezt a szolgáltatást, így nem hiszem, hogy unatkozni fogok, de remélhetően meglesz a gyümölcse, és akkor már a magam ura lehetek. Nem lesz még ez sem túl egyszerű időszak, de hát ezt akartam :wink:

Fiona,

Írok privit a kérdésedre a tanfolyammal kapcsolatosan. Bocsi, h csak most :oops:
Nagyon aranyos a kép, amin a kisfiad rajtad alszik :D

Benszi,
Nagyon jó minden fotó! :D A Bibaros-Olis és a macis is, úúú, mennyire édes Dóri a maci szerkóban, megzabálom :D:D

Judit,
Milyen nagyok már a csajok :D Jók a képek nagyon, főleg a „Dorka alszik” kép tetszik :D

Elan,

Meglátod, minden jól fog alakulni majd, és Gábor mire mentek a tornára, már rég belejön a dolgokba :)
Sajnálom a nagymamádat… :cry: jól döntöttetek, hogy lementek hozzá.

Brigii,
Olyan szépek vagytok :D Tündériek a csajok :) na meg persze az unokaöcsi is :D

Ballagyo,
Nagyon édes Soma az etetőszékben :D

Agnese,
Hogy vagytok? Szép nevet választottatok a kisfiatoknak :) Szép nagy már a pocid :D

Share,
Nagyon jók a képek Mátéról is! És már mekkora pocakod van… :shock: Kornél baba nagyon ari a képeken :)

Rebe,
Jaj, milyen szép nagyok már a lánykáid :D Édesek nagyon :D

Estrella,

Dóri is cukor nagyon! :D Gondolom „örülsz”, amikor pakol :lol:

Luki drága,
Ment ám e-mail :wink:
Nagyon-nagyon jók a képek :D Szépek vagytok! :)

Chesti,
Nagyon szépek vagytok a képeken :D

Gabicsibe,

Milyen cuki Botond :D:D Igazi kis mosoly-album :D

Most megyek, mert főznöm kell :wink: Jó hétvégét mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszik!!

Hát idáig jutottam!! :roll: Jó ha egy héten egyszer ide jutok a gép elé!!! :oops: :oops:
Mármint írni! Mert olvasni azért vagyok ám!! Csak mire ráérnék addigra olyan fáradt vagyok hogy nincs energiám irni!!!
VAGY!!!!A drága jó nagyfiam ül a gép előtt! Már a multkor mondtam neki hogy szerintem pill ragasztó van a fenekére kenve és azért nem tud innen felállni! :lol: :lol: :lol:

Zsókuci!!

Gratula a sikeres vizsgához!!
Én jelentkeztem is a tanfolyamra csak akkor per pillanat nem indult Kalocsán és megbeszéltük a csajjal hogy mihelyst összejön a kellő számú jelentkező kiértesítenek. Csak közben beszélgettem a fodrászommal' hogy nagyon sok műkörmös van már Kalocsán és mire szóltak hogy akkor indul a tanfolyam meggondoltam magam.
Úgy gondoltam hohgy ez egy kisváros és a boltban látom, tapasztalom hogy milyen gyors tempoban szegényednek el az emberek. És talán a műköröm az elsők között van amiről adott esetben az ember le tud mondani. Most nem elijeszteni szándékozlak de Kalocsa itt a dél-alföldön rohamosan szegényedik.
Szemmel láthatóan! Meg amúgy is egy műkörmös nem árt ha kedves ha van kedve és tud az emberekkel bánni!! Ezt meg a boltban belőlem már majdnem sikerült kiölniük. De te egy kedves, közvetlen, nyitott és cserfes vagány csaj vagy ugyhogy menni fog!!!! :lol: :lol:

Benszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baluka gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!abban a cuki overálban!!!!!
Na de a kismacika se semmi ám!!!!! Jaj annyira zabálni valók!!!!!!!!! :lol: :lol:
Tudom hogy nehéz de olyan jó hogy ikreid vannak!!!!!

Luki!!!!!!!

Hát Falatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon édes!!Az ártatlan szentem!! Ne ugy fogd fel hogy rossz álom!4 Ez van és kész! Na és akkor mi van??? Van egy hallókészüléke és slusz!! Majd hosszú haja lesz.
A lányom pszihológiát hallgat és aztmondta hogy a gyereknek minden áldott nap el kell mondani hogy te vagy a legszebb a legjobb a leg.......stb. És akkor olyan éntudata lesz hogy azt semmi nem törheti le!!!
Különben meg kell ennél szebb mint Falatka????????????? :lol: :lol: :lol: :wink:

Juci!!!!!

Hát csak ugyanazt tudom mondani mint b
Benszinek hogy olyan jo hogy ikreid vannak!!! Az a puszi!!!!!!!!!!!!!Minden pénzt megér :lol: :lol: :lol:

Share!!!

Máté az a szeme sem áll jól kategória!!! :lol: :lol: :lol:
Még jó ha megtaláljátok azt a telcsit Ha Ha... Jól meg kell dögönyözni a kis drágát!! :wink:

Estrella!!!!

Hát Dóri nagyon ügyes kiscsaj!!! Irigy vagyok 8)
Jön megy pakol............. Te meg utána........ Na de azok a szemek!!!!Gyönyörű :lol: :lol:

Chesti!!!!

Hát Lencsilány!! Csak egyre szebb lesz!!!
Nem sokára apuka beszerezheti a puskát :lol: :lol: Szépek vagytok igy együtt nagyon!!

Gabi!!!

Az a mosoly ott a játszószőnyeg alatt!!!! :lol: :lol:
Olyan jo kis husi-musi dögönyözni való!!!
egyébként szereti a játszószőnyeget???? Elvan alatta???
A Bence max 1o percet ha csendben volt alatta. De lehet hogy sokat mondtam!!! :lol:

Ballagyó!!

Soma ugy volt vele hogy " ne zavarjatok " ?????
A kis huncut!!

Bibar!!!

Képet Somárol de gyorsan!!! :lol: :lol: :lol:

Elan!!!

Hogy megy a buksiemelés??? Lusti még Gábor baba???

Kicsit magunkról: hát én már nagyon vártam hogy vége legyen a harminc hat foknak na de azért ez???????????????
Ráadásul Bencével minden nap meg kell küzdeni Mert annyira utál öltözni hogy az már fáj!!!!
A harisnya!!!! Hát csajok az egy rémálom!! Képzeljétek el mintha egy motollára kéne gombot varni. :lol: Esküszöm beleizzadok!!
A sapkát különösen utáljuk! Már majdnem Mászunk!!
A lábacskáival már halad de még arra nem jött rá hogy a kezeit és pakolni kéne ezért általában orra esés a vége! :lol:
De mindenhova eljut a szobába!! Leteszem a földre körülrakom játékokkal és................. Spurizik a dvd tartóhoz és kipakolja amig eléri! :lol: :lol: :lol:
Kapott egy zenélő vonatot ami még villog is az most nagyon bejön :lol: :lol:
Olyan jo lenne ha igazán mászna már!!
Vagy ha felülne!!
De a gyógytornász aztmondta nincs vele semmi baj!! Most kinek higgyek??? Itt a környezetemben már "mindenkinek 1 évesen szaladt a gyereke ".
Már lassan meg sem merem mondani hogy elmúlt 8 honapos!
Jaj olyan édesen eszik az etetőszékbe !! Dobok róla egy két fotót.
Szisztok puszi mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Gyönyörűségeim:

Kép Dorka

Kép Lili

jucicuki

Luki
Nagyon sajnálom,hogy Falatkával ilyen gond van,DE ezt legalább lehet orvosolni!Ne keseredj el nagyon,így is teljesértékű emberke!A szépsége pedig mindenkivel feledtetni fogja ezt az apró hibát :D
Tényleg felháborító,hogy ilyen megtörténhet a mai világban :twisted:

Zsókuci
Nagy-nagy gratula :D

Fiona
Ne keseredj,mert van ismerősöm ahol az egyik fiú 15 hónaposan kezdett menni!Döbrögi kényelmes és igaza is van hova siessen :wink:
Boti és a csend :D két külön fogalom!Annyit kiabál,hogy az embermár néha megsüketül tőle!Még a porszívóz is képes túl kiabálni :D Most csak a szönyegen van el,de még rajta a játékok nem igazán érdeklik még.
gabicsibe

Sziasztok!

Jó mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton volt a Fehérvári Vigasságok és a Lecsófesztivál a városban, mindennel ami kell és kulisszajárás volt a színházunkba, ahová nagy bátran bejelentkeztem törpéstől. Jók voltak és viszonylag csöndesek (be lehetett lesni a főpróbára is), ebben mondjuk szerepe volt némi megvesztegetés szerű bulátának is :lol:
Jól el is fáradtak.
Vasárnap a PIC-en egyszerre "raboskodó" társaság tartott egy szolid bulit.
Hoztam pár képet:

Kép felfedezik a színházat

Kép Lili anyával

Kép Dorka apával

Kép hazafelé Lili

Kép hazafelé Dorka

Kép koratali csoportkép

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci

szuperek a képek,jó kis csapat lehet ez,kár hogy a PIC lett a kapcsolat :roll:

Zsókuci

mától hozzá sem nyúlok a lábamhoz,kivárom a profit :wink:

Fiona

nem úgy tűnik hogy Döbrögi élvezi az evést :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Nagyon köszi mindenkinek a dévényes hozzászólásokat! Bizonytalan vagyok

azzal kapcsolatban, hogy megússzuk-e, mert Gabi mondjuk két napon át

gyönyörűen kiemeli a fejét, hogy aztán újabb 2 napon át egyáltalán ne legyen

hajlandó. Szórakozik velünk, tiszta sor :)

Rebe, a mi védőnőnk extra rendes, nekem nagyon nagy mázlim van vele. Meg a

gyerekorvosunkkal is, de őt mondjuk mi választottuk.

Agnese, akik vékonyak, többet híznak a terhesség során :) Persze, hogy

lemegy majd, emiatt nem aggódnék ;)

Lukrécia, Kiscicád az új barátjával együtt is tüneményes :) Megszokta már? Nem akarja folyton kivenni?

Bibar, jobbulást nektek!

Chesti, nagyon édes lehetett Niki és a tenger! :)

Ballagyó, vettem két könyvet Gabinak :D Az egyik Szutyejevtől A három

kiscica leporelló (gyerekkoromban imádtam, és most is!), a másik egy

kisvakondos. Egyelőre a kiscicást kezdtük el, már a 3. oldalnál tartunk :D

Benszi, miért ébrednek ennyiszer a skacok? Fogzanak?

Gabicsibe, sajnos Gabit nem lehet hason altatni, mert elaludni sem hajlandó úgy... annyira utálja, hogy az nem igaz. Így, jobb hijján, naponta többször hasrateszem, és ameddig rá nem zendít, próbálom motiválni, hogy emelgesse a buksiját... Néha jobb, néha rosszabb. Majd meglátjuk. (Szerintem csak lusta)
Vajon Boti miért nyűgösködik? Lehet, hogy a frontot érzi?

Zsókuci, gratulálok a vizsgádhoz, és sok vendéget kívánok! Sajnos nincs tippem, hova fordulhatnál a gyulával...:(

Fiona, édes lehet az orrabukós Döbrögi :) Öltözni Gabi is utál, a body-t még elviseli, de utána indul a cirkusz, és az egészet a sapkafeladás fejeli meg, na, az aztán baromi hangos műsorral jár. De utána úgy elalszik kint, mint akit agyonvágtak, biztos kifárad a sirásban :)

Továbbra is nagyon szépségeges a gyerkőcök, egytől egyig :)

Rólunk: szóval most itt vagyunk a világvégén a szüleimnél+a nagyimnál, eléggé szomorú a helyzet, de igyekezzük kihozni belőle a legjobbat. Gabi 1 pillanat alatt megszokta az új helyet, már az első éjszakát átaludta az utazóágyban, nem zavarja a kutyaugatás sem, és a szomszédos katolikus templom harangja sem. Sokat sétálunk, jókat alszik a friss levegőn. A buksiját, mint ahogyan azt fentebb már írtam, hol emeli, hol nem, szerintem csak kedv kérdése, mert nem igaz, hogy két napig bírja, aztán 2 napig nem. Lusta malac. Azért valószínüleg megmutatjuk Dévényéknek. A legujabb trükkjei: felfedezte a lábát, és megpróbálja azt is olyan közel húzni, hogy az arcába tömhesse, ilyenkor persze eldől oldalra, mint egy kidőlt fa :D A mancsait már eléggé régóta nézegetni, megfogja az egyikkel a másikat, és megy az arcába a zsákmány. A lábát egyelőre még nem tömte be, de szerintem csak idő kérdése. Szoktam neki fütyülni, hát azért teljesen odavan, próbál utánozni, rettentően grimaszol, és hörög hozzá :) Óriási műsort vág le, dőlünk a röhögéstől. A nagyszüleiért persze odavan, de ők is érte: a komoly úriember apukám átmegy bohócba, ha csak meglátja, a multkor a kis hattyúk táncát adta elő neki a Hattyúk tavából, hogy röhögjön a kölyök. Szóval ki van nyalva a segedelme :D
Tegnap előtt begyulladt az egyik szeme, belekaphatott a kis ujjával, és elfertőződhetett, vagy csak huzatot kapott, nem tudom... tegnap óta borogatom neki kamillával, már sokkal kevésbé piros.
Jó hosszú voltam, de most egy darabig sajnos megint nem jövök... a gép a nagyim szobájában van, és nem szeretem zavarni. Sokat alszik.

Kép
elan

Sziasztok!
Tudom, hogy korai még, de a régi motorosok miatt gondoltam megírom: Ma voltam hcg vérvételen az 5. (fagyis) transzferem után. Sz doki egy szép 141-es eredménnyel bocsátott utamra :D
süni76

Éljen, éljen, éljen!

Sünike, már tegnap is nézegettem miattad a másik topikot. Annyira örülök nektek :lol: :lol: :lol:
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Judit

Vicuska!

Mi is megkaptuk a levelet, de Ati nem annyira bírja az ilyen megmozdulásokat :cry:

jucicuki

Süni, még halkan de nagyon-nagyon gratulálok!!

Lányok, ki jön szombaton a talira?

Kép

vicuska2007

Süni!

Gratulálok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sünike
annyira örülök,kukkoltam a másikban is,nagyon szoritottam,és tudtam hogy most sikerül :P :P :P :P gyönyörüüü hcg,drukkolok a továbbiakhoz :P :P :P

Zsókuci
én is voltam 1 hónapja a láz ambulancián/látom azt ajánlották neked/,nagyon magas az én sűlyedésem is,nekem az epekőtöl van :cry: :cry: holnapután megyek a sebészhez,mehmondja mikor kapja ki a 2 cuki kövem :oops: :oops:
gratula a vizsgához,és én is igényt tartok majd rád,ha lehet Lukiéknál majd egyszer :lol: :lol: nagyon szeretnék szép körmöt,de ahhoz kellene Olivér mentes idö ugye? :lol: na puszillak

köszönöm Olivérnek a jókivánságokat,jobban van,bár még mindig taknyos,de most azt mondták hogy valszinű jön a rágófoga és akkor is szoktak taknyosak lenni :oops: :oops: hááát lehet mert csodálkoztam hogy nem múlik :shock: a nyála is patakokba ömlik,és már 8 foga kinnt van,lehetne már egy kis pihi :oops: egyébként elindult tegnap kapaszkodva az én kis manóm :lol: :lol:

a babák gyönyörüek mint mindig :wink:

Lukikám
Olivérnek nem számit a kis barát,a szerelem az szerelem,semmi nem állhat közéjük :lol:

Benszikém
csütörtökön csörgök,remélem jobban vannak a picúrok :wink: :wink:

bibar

SÜNI! Hurrááááá! :D

Kép
elan

Süni :) Én is veled örülök, a 141 jó nagy szám :)

Vicuska hát boldog szülinapot Raminak! :lol:

chesti

Köszi lányok, nagyon aranyosak vagytok :D
süni76

Sziasztok csajok!

Vagyok én is csak Balu taknyos,Dóri is elkapta,de ő már jól van.Apa is szarul volt,levegőt nem kapott!Gondolhatjátok 3 beteggel itthon,majd én is kicsit betaknyosodtam,de hát egy anyának nem lehet betegnek lenni,mint tudjuk,úgyhogy én már jól vagyok!Szegény Balu alig kap levegőt,álllandóan szívom az orrát,mert sterimare orrsprayzünk.Evés az elég mókás neki!Ja és ez a jó kis tapadós cucc van az orrában,ami alig akar kijönni!Remélem a talira jobban lesz és akkor megyünk mi is 4-én.

Sünikém!
Hát megkönnyeztelek rendesen amikor olvastam!Gratulálok!Csak halkan súgom,hogy 147-es volt a hcg-m és mi lett belőle???ha-ha-ha

Bibarkám!
Csütin megyek,de beszélünk reggel még!Puszika a kis taknyosomnak!

Luki!
Szóval én nem akarok itt banális dolgokat írni,hogy fel a fejjel stb,de nem is jut eszembe semmi!Erre mit lehet mondani?Sajnálom?Az olyan idétlen!Fel kell dolgozni sajna,ami nem könnyű.Az a legrosszabb,hogy egy idióta gyógyszer miatt lett ez,mert ha úgy születik a kis drága azt könnyebben elfogadja az ember,de így nehezebb!
Azért kérünk fotókat erről a csodaszép Falatkáról!

Gabicsibe!
Örülök,hogy minden ok volt a kardiológián.Gerincsérv?Az fasza!Operálni kell?Boti nagyon kis virgonc és szép!

Elan!
Kitartást a nagyidhoz!Sajnálom!Az enyém is még láthatta a két dédunokáját igaz nem sokáig,sőt etette is őket és ez megnyugtatott!Gabival nincs semmi baj csak lusta és ha van kedve megcsinálja a fejkiemelést,ha nincs akkor nem!A gyerekek ilyenek!
Hogy miért nyugtalanok éjjel a gyerekeim?Nem tudom!A dokinéni szerint a fogzás+a napközbeni élmények!Iszonyat mennyit mozognak!Felpörögve élnek!No meg a fránya cumi,ami kiesik éjjel és erre felkelnek sajna!

Chesti!
Anyut túlbeszélni hidd el ezeknek a rosszcsontoknak sikerülni fog!Egésznap járatják a lepcsest!
Lencsi gyönyörű a fürtös hajával!Szép család vagytok!

Vicuska!
Boldog szülinapot Raminak!

Juci!
Nagyon helyesek vagytok!Olyan nagyok már a csajok!Jó lehetett a PIC buli is!

Fiona!
Cseréld le Döbrögi nevét,mert már nem is Döbrögi?Mit evett,ami miatt így fintorog?Ne foglalkozz más gyerekével,hogy ki mikor mit csinált ennyi idős korban.Dóri korán csinált mindent és még mindig nem jár!Halkan súgom nekem addig van nyugalmam!:))

Zsókuci!
Gratulálok a vizsgádhoz!Ügyes vagy.Sajnálom,hogy még mindig rossza vérképed!
Vendég

Sziasztok!

Köszi Lányok, igazából holnap lesz, de nagyon jól esik a köszöntés!!

Benszike, jobbulást az egész családnak!! Remélem találkozunk szombaton!!

Fiona, tök jók a képek!! És a kisfiad már tényleg nem Döbrögi. Mozgás: Rami is lusta volt de teljesen behozta, szerintem kár ezen ennyit agyalnod!!

Kép

vicuska2007

Vicuska

sztem én holnap nem tudok jönni,így megelőlegeznék annak a szépségnek egy BOLDOG SZÜLINAPOt :P :P :P Hihetetlen!!!

Benszike

ari vagy,sajnálatot neeee :lol: :lol: A világ legszerencsésebb embere vagyok hogy van nekem Falat :D Amúgy akkor sem lenne könnyebb ha vele született volna,tök mindegy,hidd el.Nem sírok a párnámba,csináljuk amit kell,a lényeg hogy megtanuljon beszélni,nagyon ügyesen figyel a kis készülékkel,remélem minden rendben lesz.

Fiona

Én nem akartam Neked okoskodni hogy mit foglalkozol már mindig a másikéval hogy ki mit csinál.Falat az elmúlt egy hónapban kezdett el mindent csinálni,addig semmit.Most nem azt mondom hogy ne figyelj másra de akkora különbségek vannak,kár stresszelni.És ezt pont azért írom mert ugyanez volt velünk is :D

Sünike

itt is nagyon ÖRÜLÖK!!!!!! :lol: :lol: :lol: Minden fejleményről várjuk itt is az infót mert én pl nem nagyon szoktam átnézni!!!!

Kép
lukrécia

Süni:

De szuper, örülök. :D
Vendég

Sziasztok Csajszik!!

Először is

Bibar!!

Ezer bocsika! Olivért akartam ám irni! Csak pont előtte irtam a Somát és az maradt bennem. Szóval nekifutok mégegyszer : Tehát tegyyél fel képeket Oliról!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska!!!

Millió és ezer puszi a kis szülinaposnak!!!
Hű emlékszel amikor a Meddőségiben beszélgettünk a folyosón???Tök nagy pocid volt!! Hogy elment az idő te atya úristen!!!Akkor kérdeztem hogy mi lesz a neve! Emlékszel?Csak úgy repül az idő! Még jó hogy nem mi öregszünk :lol: :lol:

Elan!!!

Szerintem is csak lusti Gabi. Mert olyan nincs hogy egyszer tudja egyszer meg nem tudja. Olyan van hogy egyszer akarja egyszer viszont meg nem akarja!!Szerintem csak kicsit huncut a drága.De nem baj ám!! A Dévény tornával mindenképp jol jártok szerintem. Nekem is olyan jo kis fejlesztő gyakorlatokat mutatott a gyógytornász amit otthon tudtunk gyakorolni játékosan.

Benszi, Luki, Vicuska!!

Tudom hogy nem kéne azzal foglalkozni hogy másé mit csinál csak az a baj hogy mindig megtalálnak a kérdéseikkel!!!!Már lassan ott tartok hogy meg sem merem mondani hogy elmúlt 8 hónapos mert akkor rögtön rákezdik hogy akkor már körbejárja a kiságyat ugye?????Hát nem . Nem???? Ó a fiam vagy a lányomn /Ugye kinek mi van / Ilyenkor már ugy mászott mint a nyúl!! Na erre meg mit mondjak???
Már ezért vittem el megmutatni a gyógytornásznak!
De ott tartok hogy NEM Érdekel!!! Ha sosem fog mászni vagy ülni az sem érdekel! Akkor is az enyém és igy imádom ahogy van!!!! És az egyik legjobb dolog ami történt velem az életemben az hogy ő itt van!!!!!!!

Süni!!!

Nagy-nagy gratula!!! Vigyázz magatokra!! Lehet hogy ikrek lesznek???

Juci!!!

Nagyon gyönyöerűek a csajok!!! Főleg Dorka!!!Nekem a sötétebb tónus jobban bejön!! Bocsika! De Lili is igazi gyönyörűség :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
fiona66

Sziasztok Lányok!

Hát el sem hiszem, hogy a kis Drágám már 1 éves!!
Íme egy akkor és most kép:
Kép Kép

Kép

vicuska2007

Drága Vicuska,

Raminak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :)

Kép

Gyönyörű kiscsajszi! :D

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Csak egy gyors bekukk, most nincs több időm. :wink:

Benszi,
Olyan szépek az ikrek! Azok a szemek! :wink:

Gabi,
Örülök, hogy rendben volt minden a kardiológián. Zsani is hangosan kiabál, meg rikácsol, annyira édi. Bármilyen boltba megyünk be, mindig rákezdi :lol: , persze nem is tudunk így sehova úgy elmenni, hogy többen ne jöjjenek oda. Cuki nagyon Boti!

Chesti,
Nagyon jók a képek, jaj már én is úgy várom hogy menjünk velük jövőre! Niki már kész kis hölgy!

Estrella,
Annyira édes a lánykád! Látszik mekkora kópé!

Zsókuci,
Gratulálok!
A fene egye meg ezt a fránya vérképet. Mi lehet ez? Most már tényleg kiderülhetne.

Vicuska,
Mi ezt a talit most még kihagyjuk. Amúgy sem kaptuk meg a meghívót, pedig Irénke mondta hogy majd küldenek.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK RAMINAK!
Kép

Luki,
Hát nem lehet könnyű nektek. És egyet értek veled, akkor sem lenne semmivel könnyebb, ha vele születik. De kitartással szerintem megoldjátok, szépen meg fog tanulni beszélni.

Elan,
Az tényleg fura, hogy 2 napig emeli, utána meg nem. Valószínűbb ez a lustaság dolog ,mint hogy lenne valami gond nála.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ramóna!

Boldog 1 éves szülinapot! :D

Én meg tegnap nosztalgiáztam, a héten lesz 8 hónapos Dóri, és nézegettem a 2 napos képeit, hihetetlen hogy mennyit változott azóta.
Ilyen volt:
Kép

És ilyen lett:
Kép
Vendég

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Raminak!

Kép

Meiszter család

Moték???

Nagyon eltűntetek....

jucicuki

Ramika
nagyon boldog szülinapot kivánok neked!!!!!!!!!!!!
annyira aranyos vagy most is és a születésed képe valami oltári cuki :P :P :P

bibar

Engedjetek meg nekem is egy kis nosztalgiát :D
Tavaly október 2-án volt a leszívásom, akkor kezdődött az én kis tündérbogaraim élete! :D :D :D
Hogy miből lesz a cserebogár :D (ezek a beülti napján, 5-én készültek)
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?