Sziasztok,
Nagyon köszi mindenkinek a dévényes hozzászólásokat! Bizonytalan vagyok
azzal kapcsolatban, hogy megússzuk-e, mert Gabi mondjuk két napon át
gyönyörűen kiemeli a fejét, hogy aztán újabb 2 napon át egyáltalán ne legyen
hajlandó. Szórakozik velünk, tiszta sor
Rebe, a mi védőnőnk extra rendes, nekem nagyon nagy mázlim van vele. Meg a
gyerekorvosunkkal is, de őt mondjuk mi választottuk.
Agnese, akik vékonyak, többet híznak a terhesség során
Persze, hogy
lemegy majd, emiatt nem aggódnék
Lukrécia, Kiscicád az új barátjával együtt is tüneményes
Megszokta már? Nem akarja folyton kivenni?
Bibar, jobbulást nektek!
Chesti, nagyon édes lehetett Niki és a tenger!
Ballagyó, vettem két könyvet Gabinak
Az egyik Szutyejevtől A három
kiscica leporelló (gyerekkoromban imádtam, és most is!), a másik egy
kisvakondos. Egyelőre a kiscicást kezdtük el, már a 3. oldalnál tartunk
Benszi, miért ébrednek ennyiszer a skacok? Fogzanak?
Gabicsibe, sajnos Gabit nem lehet hason altatni, mert elaludni sem hajlandó úgy... annyira utálja, hogy az nem igaz. Így, jobb hijján, naponta többször hasrateszem, és ameddig rá nem zendít, próbálom motiválni, hogy emelgesse a buksiját... Néha jobb, néha rosszabb. Majd meglátjuk. (Szerintem csak lusta)
Vajon Boti miért nyűgösködik? Lehet, hogy a frontot érzi?
Zsókuci, gratulálok a vizsgádhoz, és sok vendéget kívánok! Sajnos nincs tippem, hova fordulhatnál a gyulával...
Fiona, édes lehet az orrabukós Döbrögi
Öltözni Gabi is utál, a body-t még elviseli, de utána indul a cirkusz, és az egészet a sapkafeladás fejeli meg, na, az aztán baromi hangos műsorral jár. De utána úgy elalszik kint, mint akit agyonvágtak, biztos kifárad a sirásban
Továbbra is nagyon szépségeges a gyerkőcök, egytől egyig
Rólunk: szóval most itt vagyunk a világvégén a szüleimnél+a nagyimnál, eléggé szomorú a helyzet, de igyekezzük kihozni belőle a legjobbat. Gabi 1 pillanat alatt megszokta az új helyet, már az első éjszakát átaludta az utazóágyban, nem zavarja a kutyaugatás sem, és a szomszédos katolikus templom harangja sem. Sokat sétálunk, jókat alszik a friss levegőn. A buksiját, mint ahogyan azt fentebb már írtam, hol emeli, hol nem, szerintem csak kedv kérdése, mert nem igaz, hogy két napig bírja, aztán 2 napig nem. Lusta malac. Azért valószínüleg megmutatjuk Dévényéknek. A legujabb trükkjei: felfedezte a lábát, és megpróbálja azt is olyan közel húzni, hogy az arcába tömhesse, ilyenkor persze eldől oldalra, mint egy kidőlt fa
A mancsait már eléggé régóta nézegetni, megfogja az egyikkel a másikat, és megy az arcába a zsákmány. A lábát egyelőre még nem tömte be, de szerintem csak idő kérdése. Szoktam neki fütyülni, hát azért teljesen odavan, próbál utánozni, rettentően grimaszol, és hörög hozzá
Óriási műsort vág le, dőlünk a röhögéstől. A nagyszüleiért persze odavan, de ők is érte: a komoly úriember apukám átmegy bohócba, ha csak meglátja, a multkor a kis hattyúk táncát adta elő neki a Hattyúk tavából, hogy röhögjön a kölyök. Szóval ki van nyalva a segedelme
Tegnap előtt begyulladt az egyik szeme, belekaphatott a kis ujjával, és elfertőződhetett, vagy csak huzatot kapott, nem tudom... tegnap óta borogatom neki kamillával, már sokkal kevésbé piros.
Jó hosszú voltam, de most egy darabig sajnos megint nem jövök... a gép a nagyim szobájában van, és nem szeretem zavarni. Sokat alszik.