Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek ezerrel drukkolok.

Viktu: hogy vagy kismami?

Leo: én sem kaptam eddig én is penicillin érzékeny vagyok.

Angel:++++++++++++++++++++++++++++

Bols:+++++++++++++++++++++++++++++

Krisz:+++++++++++++++++++++++++++++

Banana: üdv közöttünk.

Kalkata: igen, jól jött, el is írtam magam. Őszinte és fájóan nyílt volt, de kellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella:+++++++++++++++++++++++++++++

Tobi:+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Banana: küld el az e-mail címed és és megírom neked a határokat.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon porog ez a topic& :D

Puszedli: akkor egyutt izgulunk! Mert utanad en jovok a dokibanal :) (elvileg nov. kezdodik a szurizas)

Katicam: sokat gondolok Rad… remelm jol sikerult a kirandulas, jol tettetek, hogy kicsit kimozdultatok

Till: sajnalom h nem jott meg a tsh eredmeny…de biztos rendben lesz. Hogy derult ki h van valami baj a hormonnal? Vagy mar regota tudod ?(bocsi lehet kicsit le vagyok maradva :oops: :oops: ) Nalam pl nem is neztek tsh-t, de a lombik elott azt is megnezetem onszoraglombol…biztos ami biztos…

Bols70: hajra hajra

Árnika: udv köztunk!
Banana: szinten udv! Akkor ha jol szamolom, nemsoka kiderul hogy babas vagy :)

Mo,Viktu & Leo: remelem jol vannak a kismamik ++++++++++

Bella, Lona: +++++ +++++++

Sannah: akkor szigoru dieta! A babert mindent (amugy total megertelek, nagyon nehez valtoztatni az etrenden :(

Mindenkinek szep hetveget! Es jo pihenest, mar nagyon varom az idojosok altal beigert napsutest :D .
amina09

En meg buszken leirom hogy vegre megtettem az elso lepest, es bejelentekeztem egy csomo vizsgalatra, megnezetem a prolaktinomat (hatha magatol lement 8) , tudjatok ez meg a bromocriptines story, doki is mondta hogy csinaljak kontrollt). Meg onszorgalombol progeszteront, TSH-t, APC-rezisztenciat, ACTH kortizolt. IR-t is tervezem, ugye a terhelesesnel meg kell inni valami lottyot? :oops: nem igazan vagyok kepben... :?

Ezt most csak azert irom, mert a ferjem szerint ez kidobott penz, Mert ugysincs semmi bajom. Es masok is mondtak, hogy felesleges :(....
Most ram ferne egy kis biztatas :) hogy igen is meg kell csinalni!
Annyira szeretnem hogy az elso lombik sikeruljon, mert nagyon ugy erzem, hogy lehet hogy velem is van valami gond... amiota kiderult, hogy a ferjemmel van gond, velem nem nagyon foglalkoztak...

jaaaa, es dontottem, EKG-ra meg visszamegyek a haziorvosomhoz, es ha akkor is igy fog viselkedni, valtok :roll: .
amina09

Till, most latom, hogy mar regebben irtal a TSH-rol,eleg durva tunetek voltak!!! kerdes visszavonva :)
amina09

Amina!
Kedves vagy, hogy kérded: igen, most épp alulműködik a pajzsom. A tüneteket csak azért írtam ide részletesen, hogy ha valakinek hasonló van, merjen lépni! Ne elégedjen meg azzal, hogy az orvos aszt mondja: háááát, éppen határérték, még belefér!
Nekem 2005-ben még csúnyán túlműködött a pajzsom, lefogyta, 42 kg-ra úgy, hogy rengeteget ettem. És a belgyógyász tudor-doki nem adott gyógyszert! :evil: Azt mondta, határérték, nem piszkáljuk! (Lehet, már rég babás lennék! :oops: ). Ennek az lett az eredménye, hogy most meg alulműködik, na nem nagyon, de 5 felett mozog, a babásodáshoz pedig 2 alatt kell lennie (B. dokinéni szerint az a jó, ha 0, pár tized!) Mikor jeleztem KP-nek az IR-t és a pajzsot, azt mondta, nem rossz ez az érték, hisz a tavalyi januári lombiknál is "csak 4, 2 körül volt :shock: . Rendben, nem endokrinológus, lehet más a véleménye. De én inkább a Mens-beli B. doktornőre hallgatok...

Lányok,
jót chateltünk tegnap! :P
Skrisz, Alle, Katica, Puszedli, Leo, Mo, jól esett beszélni Veletek! :P
Péntekenként este rendszeresíthetjük, ki-ki kedve szerint ugorjon be!

Szép hétvégét! :P

tillidian

(bocsánat: azt mondja :P - pedig szoktam helyesen írni :) )
Amina,
csináltass meg minden vizsgálatot!!!!! Én is önszorgalomból mentem el a Mensbe, a Lányoknak köszönhetem a biztatást! (38 ezerért szűrettem pajzsot, 3 pontos cukorterhelést és leiden mutációt - ez utóbbi kiv. mindkettő problémás, tehát megérte elmenni!!!)

tillidian

(Mi az ACTH kortizol? :roll: )

tillidian

Amina: jól teszed, hogy megcsináltatod a vizsgálatokat!!!! Ha nincs baj, akkor is jó, mert megnyugszol!!!!

Sannah: ha kapsz étrendet IR-re, elküldenéd mélben nekem? :oops: Köszönöm.

Till: szuper volt a tegnapi chat!

Leo: köszi előre is!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Igen, még 2 nap és kiderül, hogy mizu... most kitartok, és nem tesztelek össze-vissza, mert a férjem szerint a tesztgyártók lassan már rajtunk gazdagodtak meg... :D
Az orvosom, Dr. Sajgó, nekem nagyon szimpi, és teljesen megbízom benne.
A nőgyógyászom irányított a Kaáliba, azt mondta, hogy ott vannak a legjobb, erre a témára specializált szakértők, és bár ő is el tud ide-oda küldözgetni, de szerinte inkább menjünk oda. Nem nevezett meg egy orvost sem, így aztán mikor bejelentkeztem, akkor Dr. Sajgóhoz kerültem.
IR: insulin 0 perc: 6,89; 120 perc:38,97; glucose: 0perc:4,25; 120 perc:4,51. A cikor azt látom, h ok, az insulinnal nem boldogulok.
Mondjuk egyáltalán nem vagyok egy szálfa vékony alkat... :oops: szóval nem csodálnám, ha lenne vmi geb... az insulinnal.
Mindenesetre most sasolom ezerrel a CH-kat a kajákban, meg a fehérkenyeret mellőzöm. De az édességet úúúúúúúúúúúúúgy szeretem sajnos.....innen van a nicknevem is. :lol:
Mindenkinek drukkolok!
Csajok! Végre süt a nap!!!!! Megyek "nyüstölöm" a kertet.
banana
banana_split

Kedves Till!
Koszonom a megerositest :wink: szuksegem van erre :)
Dokikkal kapcsolatban, meg ahanyhoz megy az ember, annyi felet mondanak. ..

Adenokortikotrop hormont (ACTH) az agyalapi mirigy termeli, es feladata a mellekvesek serkentese, a kortizol és mas hormonok elvalasztasanak stimulalasa...(huh ugy erzem magam mint egy endokrinologus, fel evvel ezelott azt sem tudtam, mi az hogy FSH...)
Szamunkra talan annyi a lenyeg, hogy ha alacsony a szint, akkor menstruacios zavarok fellephetnek, kozvetve kihat a teherbeesesre (persze az sem jo ha magas).
Rengeteget oldalt ad ki ha rakeresel. Sok helyen olvastam, hogy javasolt megnezetni, ha minden latszolag OK es megsem jon a baba... :roll:
amina09

Banana: huh, akkor nagyon izgulunk! mennek a drukkok!
ha edessegrol van szo, akkor en nem ismerek trefat, egyszeruen imadom! a legujabb kedvencem a francia csokitorta , nagyon fincsi(http://desszert.eu/francia_csokoladetorta)

Puszedli: koszike :wink: majd megmutatom a ferjecskemnek amit irtatok, csak jojjon haza :)

Nalunk miert nem sut a nap? :(
amina09

Most már nálunk sem süt.... :(
banana_split

Nálunk most sütött ki. Füvet kéne nyírnom... :?
ÚÚÚÚÚTÁLOM

Mindenkinek szép hétvégét!

Amina, menj csak el a vizsgálatokra. Legalább te is megnyugszol, és úgy még könnyebben leszel babás.

Hű Banánka, nagyon kíváncsi vagyok, várom, hogy írj valami jó hírt! Már csak kettőt kell aludnod. :lol:

skrisz72

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi: drukk++++

bols: hajrá! drukk++++

lona: drukk+++++

fanni: nagyon szépek a kisfiaid.

banana: üdv köztünk.

amina: hajrá vizsgálatok!

rólam: szeretnénk elmenni a Fülöp dokihoz, így elkezdtem megcsináltatni azokat a vizsgálatokat, amelyeket az első találkozás előtt javasol.

mindjárt rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Kati :P
Köszönöm!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!

Háát én nem is tudom, de tegnap már jó korán lefeküdtem, mert nagyon görcsölt a hasam. Tisztára olyan volt, mintha meg akarna jönni ! Lehet ilyen az utro mellett??? Nagyon izgulok.

Amina! Fúúúúúúúúúúúú de jól hangzik a recept!!!! Jövő héten kipróbálom!
Lányok, mindenkinek kitartás!!!!
banana_split

Szia Banánka, igen lehet utro mellett is. Sőt lehet barnázgatás is, de ez nem jelent semmit addig míg meg nem jön piri nénje, vagy nem produkálsz kétcsíkos tesztet. :wink: Amíg vér nincs, addig baba van. De ez sem feltétlenül igaz, mert Hanna pl. elég sokat vérzett, barnázgatott és most Zsebi majd szétrúgja a pociját.

skrisz72

Banana! Ebből még lehet baba!!! :wink: Drukk!+++++++++++++++++++

Bella! Szorítok Neked mára, amikor tudsz jelentkezz a hírekkel!

Lona! Mai babaragacsok indítva! ++++++++++++++++++++++++

Angel, Skrisz, Tobi! Csak ügyesen továbbra is!

Leó, Mó, Viktu! Kellemes babavárást, remélem jól vagytok! Az akciózóknak Ti vagytok most a példakép. :D

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a Marvelon ampullásüveg alján mindig marad egy kis mennyiség. Tegnap nagyon sokat bosszankodtam miatta :evil: , remélem ez nem nagy gond. Két ampullát vegyítek az előírtak szerint, de mindkettőben maradt. :? Valaki tud segíteni?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bella,
babaragitapi++++++++++++++++++++++++++

Bols,
én most fogom először használni a Marvelont, szóval ilyennel is kell számolnom..........
Tüszőnövesztő++++++++++++++++++++++++

Lona,
babaragi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel,
holnapi UH-hoz++++++++++++sok-sok szép tüszőket :wink:

Banana,
üdv itt! drukk+++++++++++++++++++++++++

Árnika,
üdv itt!!!

Mindenkinek drukk mindenhez!!!!+++++++++++++++++
Vizsgáltassatok ki mindent! nagyon megéri!!!

KépKép
tobi

Sziasztok!

Mindenkinek drukkolok!

Bols! A Marvelon a fogigátló. A Meroinalt szúrod. :wink:
1 oldószerben old fel a 2 adag port. Nem marad az ampullában semmi szinte, ha a tűt úgy fordítod a felszívásnál.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bols!
Ahogy Hanna írta (épp ezen agyaltam, bár rég volt már a januári lombik, de), nekem is úgy rémlik, a Marvelon az biza tabletta :P
Merional - sőt, nálam a Gonal is kétkomponensű volt, amígy KP meg nem sajnált, hogy annyit bénázom a "komponálással", és fel nem írt előre töltött tűt :P

Banánka,
reménykedés, bizakodás!!! :wink:

tillidian

Katica!

(kerestem Bolst a táblában, nem találtam, meg ha jól tudom, Katerina december-januárra halasztott...Banánka, ha szeretnél "tábla-tag" lenni, írj privit Katicának)

tillidian

sziasztok!

angel, krisz, bella, tobi, bols, lona, banana: drukk++++

till: köszi az észrevételt. bols nem küldte el nekem az adatait, azt hiszem. :oops:

bols: ha elküldted, bocsi. elküldenéd újra? köszi.

kati
katica30

Hanna! Teljesen igazad van! :wink: Merionalt akartam írni! Köszönöm a segítséget, eddig is 1 oldószerben oldottam, de az elsőben és a másodikban is maradt (nem túl sok), hiába forgattam a tűt. Ezek szerint nagyon béna vagyok!

Till! Köszi Neked is a helyesbítést :D !

Katica! Utoljára Fanninak adtam adatokat, szerintem megkaptad tőle, a táblából átmenetileg kivetteket is. Vagy tévedek?

Dalmácia, merre vagy???

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok

Tilli úúúúúgy sajnáltom, hogy pénteken nem tudtam veletek chatelni :( de Apának versenye van olyankor.
De örülök hogy jól sikerült. :)

A ˝kutyulós˝gyógyikat Én sem szeretem, sokat bénázok vele :twisted:

Amina, Tobi köszi.

Mindenkinek drukkolok, kinek mihez szükséges.

Ui.: Fanni kispasijaidnak puszi, még a gyártási folyamattól olvastalak Benneteket, és drukkoltam.

szép estét

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Bols! Gondoltam, hogy elírtad. Nem tudom, mi lehet a baj. :(

Kép
hanna30

Hanna! Én sem! :( :? Majd ma ügyesebb leszek!!! Mégegyszer köszi!

Árnika! Milyen versenyre jár Apa (ha lehet tudni :oops: )?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Árnika,
sebaj, minden pénteken kinyitom a chatet, bármikor jöhetsz, ha Apa épp nem versenyez! (Tényleg, sport? :P Te pedig szurkolsz?)
Hol tartsz a kezelésekkel?

IR-es Csajok,
nem bírok tornáááázni! :oops: :cry: - feketepont Tillnek!!!!! Eccerűen nem esik jól! Sokat jelentene a javulásban??? :roll:

tillidian

Bols! Gondoltam, hogy elírtad. Nem tudom, mi lehet a baj. :(

Kép
hanna30

Na, ezt hogy csináltam. :oops:

Bols! Ügyes vagy te!!! :)

Kép
hanna30

Hanna! Te is! :lol:

Jelentem ügyes voltam, ma már nem bénáztam annyit!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

KAtica, Babaimádó most vette észre, hogy nem jó a kora (több hónapja), már 33.

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Árnika,
üdv., valószínű, mindenki olvasgatással, ismerkedéssel kezd (többek között énis). Egy idő után bátorságot kapunk hozzá...
kalkata

Banana,
drukk ++++++++++++++++++++++++
kalkata

Sanah,
akkor sajnos diéta ezerrel :(
Nagyon nehéz, de ki kell tartani a csodálatos ügy érdekébe. Nemigaz???
Adjon ez erőt mindenkinek!
kalkata

Sajnálom, hogy elmulasztottam pénteki jó chat-t (de önhibámon kívül). :oops:
Sajnos a szüretelés és almaszedés lett helyette
kalkata

Angel, Bols, Krisz, Tobi, Bella
továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Banana, Árnika! Üdvözlet közöttünk!

Till! Hát minden nap én sem tornázok, de szerdán jógázom pénteken teniszezem (bár ezt csak most tanulom, hihetetlen béna vagyok, de izzadni azt tudok rendesen :D ). Nekem nagyon bejött a rég nem használt kis stepperem. 15-20perc alatt folyik rajtam a víz. És csak az első öt perc nehéz.

Amina! Nekem is azt mondta eddig mindenki, hogy makk egészséges vagyok (ránézésre!!!) és meg el is hittem annak ellenére, hogy voltak rosszulléteim. És aztán csak elmentem a terheléses várcukor vizsgálatra, én párom is úgy volt vele, hogy pénzkidobás. Aztán meg nem akarta elhinni, hogy rossz lett az eredményem. Szóval az az igazi megnyugvás, ha megcsináltatod, amit szükséges. Egyébként hormont és is csak az előző lombikok előtt ( lassanegy éve) csináltattam, a közeljövőben újra kell nézetni. Bízom benne, hogy rendben van.

Till! Köszi a Katicának szánt helyesbítést is!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

SZiasztok én csak érdeklődnék hogy Budapesten a Stadionoktól hogy lehet eljutni a Kaáliig mert sajna nem tudom :? köszi előre is a segítséget!

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok,
üdv az újaknak!

Jucus, piros metróval menj a Déliig (végállomás), ott átsétálsz a túloldalra, és a 21-es, 90-es buszok bármelyike jó, a Kaáli előtt áll meg.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Angel,
mi volt au UH-n? ++++++++++++++++++++

Bella,
babatapi++++++++++++++++++++++++++

Krisz, Bols
++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukk!!!++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok

Aranyosak vagytok, köszönöm, de Én már régi fórumos tag vagyok, csak mivel debreceni vagyok, ezért az ottani kaális topikban szoktam jobban írogatni.
Olvasni rendszeresen olvaslak Benneteket :wink: , és néha meg is lepődöm, hogy intézetek kezelési módjai között is milyen különbség van.

Tilli úgy tudom, hogy a metet diéta+tornával javasolják, kivéve a Te eseted, amikor fogyás egyáltalán nem szükséges.
Nekem napi 1/2 óra van előírva, de lusta vagyok nagyon. :oops:

Októberben lesz mindenféle kontrollom, remélem javultam.

Bols nem titok :) , Apa (és Én is) online pókerezni szoktunk. Péntek esténként van magyar verseny, ezért nem tudok chatelni sajnos.

drukk mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Bella, hajrá babácskák!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Kismamáknak pocaksimi!

Szurkásoknak fájdalommentes szurit kívánok!!!! Jó tüszőnövelést!

skrisz72

Sziasztok!

Bella, Bols, Tobi, Krisz,
drukkok nektek! :)

Banana, Árnika
üdv itt! :)

Jucus,
annyi kiegészítés a közlekedéshez, hogy a remek bkv-s változások óta 21-es busz már nincs, csak 90-es, a piros 21-es 190-es lett (asszem)... csak hogy ne várd hiába a 21-est, mint én! :roll:

Köszönöm a drukkokat, 5-re megyek ma!
angel37

Angel, kicsit lemaradtam. Már punkció van? Még az UH-nál tartottam... :oops: :oops:

skrisz72

Sziasztok!

Köszönöm a sok ++++ üzenetet!

Azért nem jelentkeztem eddig, mert nem voltam túl acélos.
Pénteken olyan jól voltam, hogy elmentem a városba találkozni a barátnômmel, na estére már rendesen fájt a derekam meg a hasam. Reggelre már egészen türhetetlen lett. Telefon a Kaáliba, mondták, ha tudok enni, inni, pisilni ne aggódjak. Így meg is nyugodtam, éjjel úgy 15-18 szor voltam pisilni (nem számoltam, mert a végén már félálomban járkáltam). Már sokkal jobban vagyok.

Angel!
Drukkolok!

Bella!
Már biztos a helyükön vannak :wink:

Till!
Nagyon jó a blogod! Csomó hasznos információ egy helyen.
lona1

Till! Árnika azt írja neked nem kell diétázni. Így van ez? Tudod én a te példádat vettem alapul. De akkor lehet nekem sem kell a diéta, csak egy kis odafigyelés. Jól megzavarodtam. Ugye nekem KP. doki bácsi írta fel az Adimetet és nem mondta konkrétan, hogy nekem is kéne diétázni, csak azt hogy általában ez a kezelés része.

Lona! Vigyázz magadra!

Mindenkinek a legjobbakat!
Kat

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?