Bikfy, én még nem üdvözöltelek, úgyhogy üdv nálunk. Én is csak egy-két hete csatlakoztam, de itt mindenki nagyon kedves, úgyhogy jó klubot választottál
tökéletesen megértem azt, hogy kicsit felemás érzés más terhes lányokra ránézni, hiszen keveredik az öröm és bizony picit az irigykedés is, de hát emberek vagyunk, szerintem ez tök természetes. hazudik, aki ebben a helyzetben nem ugyanezt éli át.
ráadásul én idősebb is vagyok, és a barátnőim 95%-a anyuka, a legtöbben mostanában szülik a másodikat. és egyrészt annyira örülök nekik, de hát nem könnyű...
viszont az jó benne, hogy annyi különbőző nevelési viselkedésmintát látok, hogy egyre inkább tudom, mi az, ahogy majd én is szeretném csinálni, és mik azok a dolgok, amit inkább nem. szóval addig próbálok tanulni ezekből a példákból.
szerintem a gravida mellé nem kell külön folsavat szedni, mert az tartalmazza a kellő mennyiséget. meg folsav egy csomó zöldségben is található, amit valószínűleg úgyis eszel.
mi ebben az első próbálkozós hónapban csak egyetlen egyszer tudtunk a férjemmel együtt lenni, ez annyira borzasztó, tudom...
úgyhogy most nem is reménykedem (túl szép lenne). viszont valahogy úgy érzem, talán az október lesz a tuti. mindketten júliusban (ráadásul egy napon!) születtünk, és vicces lenne, ha a babánk is akkorra jönne. szóval én ebben bízom, de végülis akkor sincs semmi, ha nem így alakul... csak 10 év várakozás után jó lenne, ha most, hogy a pasim is akarja, hamar sikerülne...
mindenkinek nagyon szép vasárnap estét! (én meg már megint egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik. szörnyű! - na, de nem panaszkodom, ez csak egy átmeneti állapot... remélem...)