Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! A gondozónéni is valami hasonlót mondott :D Olyan jót mosolyogtam a bölcsiből jövet. Édesek ezek a manók.

Évi! Persze, gondolom abban a korban már szégyenlősebbek a fiúk! De azért aranyos lehetett a kislány!
Te meg büszke lehetsz Csongira, hogy ilyen ügyes a suliban!

Nóri! Még most is kéne Vigantolt adni? :shock: Hát, én már asszem tavaly sem adtam... Mondjuk multivitamint kap a Marci. Szerintem abban is van D vitamin.

Én még középiskolában tanultam meg gépelni, nagyon hasznos dolog! Sajnos már nincsenek meg a tankönyveim, pedig jók voltak. A lényeg a rengeteg gyakorlás!!

Na, belenéztem a cikkbe is. Én se tudok elfogulatlanul véleményt mondani, úgyhogy most inkább nem is fejteném ki...
judit_79

Megjöttünk,én letudtam a fogdokit nem sok sikerrel Robit elvittük orvosoz!

Nagyon rendes alapos doki(magánban nem is vártam kevesebbet),picit piros a torka,de nem ettől van a láz,továbbra is antibogyesz ha hétvégén még miondíg lázas akkor hívjam fel mert akkor csinál nála vérkép,uh,de azt Mezőtúron,ja meg írt cataflam cseppet 4ezret kért,sem sokallottam

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Melinda Szerintem hozhatod, tedd bele légyszi valamibe, mint pl kukászsák :shock:

Elin, a te sütid volt a kakaós vaníliás csiga? Megcsináltam, de van némi kételyem.... Milyen vastagra kell szeletelni? És mennyi ideig kell sütni?

Tündi, vigyétek csak vigyétek az asztaljegyeket, aztán gyertek minél többen vásárolni!!!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Ébresztő!!

Ki, hogy aludt?
Mára nagy szelet mondanak :? Végre süt a nap, erre jön a szél....

LJudit! Vékonyra kell csinálni, és ha sokáig sütöd, keksz keménységű lesz

Másik Judit: Én úgy tudom, hogy 3 éves korig kéne adni. Első évben folyamatosan, utána csak napmentes évszakokban.
Én nem vitaminozom Lilit, úgyhogy akkor majd....

Katlina! Hogy vagytok??????
Olvastam az Efeb oldalát. Nagyon klassz dolgok vannak, kár, hogy nem hamarabb eszméltem :roll: Tudnék válogatni a tanfolyamok között. Csak ez a 3 hetenkénti szombati konzultáció....

Vali! Tényleg jöhetnél kicsit élménybeszámolni!!

Évi! A rendelő sztem a katonai ruházat mellé költözhetett, bár ez nem 100%. Csak mert ott volt már ilyen egészségcentrum, vagy mi. Meg amúgy 1 dokinő itt maradt, nem tudom az is miért? :roll:

Gépírás: Most töltök le 1 progit, aztán meglátjuk :wink:

Tündi: voltatok háznézőben Szolnokon? Találtál?
Esernyő:
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok! már 2x írtam, de mind ellszállt :evil:

Erika, igen, velünk alszik Réka, nálunk már jó ideje az a helyzet, hogy egyébként ordítás van :roll:
lehet, hogy nálatok csak átmeneti volt, és ma este már az ágyában alszik, ahogy eddig :wink:

Nóri, Lilcsinek már nem kell Vigantol, ha télen is eleget van a friss levegőn + eszik májat, tojást, tejet, sajtot STB.
a túlzott bevitel pedig veszélyes, a növekedést is lassítja a gyerkőcöknél.

Katlina, remélem leláztalanodik RObika!
Mindenesetre felháborító, hogy távoli városba + magánba kell vinnie az embernek a gyereket, ha nem akarja, hogy ott gebedjen meg :evil: már bocs a kifejezésért

Tündi, ne foglalkozz a cikkel, ez is egy nézőpont... a tapló emberek nézőpontja :evil:

úgy látszik, most mindenre ez a véleményem: :evil:
szebb napot mindenkinek
Kép

Kép
pimelinda

Réééémes éjszakánk volt. Áh.... :evil:

Katlina: Lindával egyetértek. :evil: :evil: :twisted: És akkor mivel nem volt siker?

Tündi: Lindával egyetértek.

Nóri: Helyes az ernyő. Muppet show szerű-

Na megyek, mert ébren van a lyány és nem tűri, hogy ne vele foglalkozzam. Még mindig ez van. :roll: :lol: Előbb engedett kiteregetni. Hát nem rendi? :D
jaimee1

Sziasztok!

Mi már 6 óta fent vagyunk,csak kicsit dógoztam,emrt tegnap már nem volt hangulatom hozzá :wink:

Nóri,mi elég türhetően aludtunk,vagyis Luca én nem annyira,mert velem aludt,és mindig rettegek,hogy leesik a franciágyról :?
Tegnap bejelentekeztt piri,így a háznézés elmaradt,de voltunk annak ellenére bent,mert apa küldött levélkét haza :) :) de vásárolni már nem volt kedvem.A tortát is megrendeltem a zagyvából,málnás lesz,és micimacis formájú.Apa haverja is bejött velünk,és azt hitte a nőci ő Luca apukája :D Kint nevettünk egy jót,mert a nő végig neki magyarázott,és közbe meg én válaszoltam :D elég vicces volt :P Apa is jót mosolygott a teló végén sztem :)
Klassz az ernyő :) :)

Linda,majd lesz olyan nap amikor :twisted: :D ilyeneket fogsz tenni sokat sokat :) :) Tegnap esti pancsi,hogy sikerült?

Katlina,remélem minden okés Robikával!És ez nagyon szomorú,hogy más városba,magán dokihoz kell vinni a gyerkőcöt ha beteg :(

Szilbee,ti hogy vagytok?

JJudit,én csak közvetítettem asztal ügyben,én nem megyek,csak majd nézelődni :)

Judit,lehet én is elfogult vagyok,sőt biztos...de hát ez sztem érthető is. :shock:
Ma volt vmi jó kis sztori a bölcsiben?

Vali,hogy telt az első nap tegnap?

A szél eléggé fújdogál :(

Kép
Kép
tundi24

Erika,mostanság Luca is hozza a játékait,hogy játszak vele :wink:

Én olyan hüle vagyok,kicseréltem Luca pesusát és nem adtam rá másikat :shock: :roll: persze bepisilt,de még jó hogy hamar észrevettem :wink:

Kép
Kép
tundi24

Kép

Dobok egy képet!

Tündi: :lol: :lol: Ezt hogy csináltad? :lol: :lol: :lol:
Torta málnás, micimackós nyamiiiiii.....Lassan én is nyitva tartom a szemem torta ügyben. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Erika,hát hogy hogy csináltam passz... :oops: :oops:
egy kis tündérke Réka :) A cipője meg nagyon klassz :)Falconos?

Nincs vmi fincsi,és gyors almás sütis receptetek?

Kép
Kép
tundi24

No akkor én picire összehúzom magam... Nekünk ma jó éjszakánk volt. Ha apjuk nem készülődött volna melóhelyre, akkor valszeg 8-9 körül ébredtünk volna. Éjjel 2x kelt (Dávid), de egyik alkalommal Levente császkálására... :roll:

Köszi! Kérdéstek! Alakulunk... Én már jól vok, Levente még javulóban, Dávidról még nem tudok nyilatkozni, mert ritkán ugyan de csak szörcsög.

Erika! Tündér ez a csajszi! :lol: Hát ha Levente nem lenne itthon Dávid engem se hagyna magamra... (teregetés, mosás... stb.)

Teszek ide is képeket.... Tegnap akartam, de már nem futotta erőmből. :oops:

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Még kicsit méllyebben vissza kell olvasnom...

Szép Napot!
szilbee

A fogammal nem jártam sikerrel,jó megpiszkálta azt hittem be....ok,azt mondta ha fáj hétfőn kihúzza,na ettől rettegek ezt közöltem is vele,de más választásom nincs,szerintem azért mondta a hétfőt mert látta rajtam hogy nagyon félek a foghúzástól nameg közöltem is,úgy van vele fájni fog és más választás már nem lesz :cry:

Hát igen felháborító hogy más városba kell vini a gyereket!
Ma reggel megint belázasodott :cry:

Réka nagyon tündi-bündi!!!

Nóri!
Tényleg jók vannak csak némelyik még 50%-kal is nagyon drága

Kép

Kép
katlina

Szilbee! De édi Dávid ebben a rugiban meg a harisnyában is :)

Katlina! Szegény Robika :( :( Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!! Sajnálom, hogy ki kell húzni a fogad, de ha már túl leszel rajta, biztos jobb lesz! Én is nagyon félnék, az tuti...

Erika! Aranyos ez a kép :) Bizony, a torta nálunk is nemsokára aktuális lesz! Marci már bejelentette, hogy ő Micimackós tortát szeretne, és naponta közli, hogy milyen kamiont, terepjárót, stb stb (tetszőlegesen behelyettesíthető) kér majd a szülinapjára. :D

Tündi! Honnan rendeltél tortát? Illetve hol van ez a cukrászda?
Ágy szélét esetleg körbe lehet bástyázni párnákkal + takarókkal, és akkor nem esik le a bébi... Én is alkalmaztam ezt régebben...
Ma nem volt különösebb sztori a bölcsiben, meg rohantam is h. nem késsek el...
Almáspite receptem van otthon, majd elküldöm ha kell!

Tegnap végre sikerült vennünk cipőket Marcinak! :D Bementünk a Ficánkába végülis ott vettünk váltócipőt + utcai cipőt is. nagyon csinik. Ezekért + 1 sapiért otthagytunk egy kissebb vagyont... Ja és Marci persze hozta a szokásos formáját, szaladgálás az üzletben, ki az üzletből, utána leülés a földre, autó formájú bilin történő csúszkálás, stb.
Mikor lesz már olyan, hogy normálisan el lehet menni vele vásárolni és nem gondolja azt, hogy játszóházban vagyunk? :roll:
Pdig be volt ígérve neki mcdonalds, ha jól viselkedik, de hát egyelőre nem rá hatással, így aztán nem mentünk mcdonaldsba (pedig szívesen ittam volna 1 shake-et, de hát legyünk következetesek...)
judit_79

Szilbee,Szép szál legény Dévid :) Tud menni a vizilóval?Mert Luca a babytaxit még nem tudja hajtani :(

Katlina,szegény Robika..meg szegény te is!De jobb átesni a foghúzáson és nem olyan vészes az :wink: Jobbulást nektek!

Judit,hát a cipőknek igen borsos áruk van :( A következetesség tényleg fontos..és egy shake nekem is jöhet bármikor :)

Kép
Kép
tundi24

Robi kipersegett az Amoxicilintől,holnap hívom a dokit ogy akkor most mi legyen :(

Bocs lányok ha nem reagálok semmire de már kész vagyok,túl lehetnénk már ezen az egészen

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Egy pill, mert holnap megyünk a csajokkal börzézni Pestre. BabyMarktos.

Elin, szerintem ropi lett, nem keksz. Ettől még a csajok eszik, de be a munkahelyemre nem vittem belőle. Elég volt a mákos, túrós, sajtos amit eszegettek tőlem, a muffint megették a mininőcik, ez pedig ropi.

Tündi, gyertek, találjatok sok szép dolgot, és hozzatok magatokkal másokat is!

Szilbee, voltatok oviban nyársalni? Hogy én ezt mekkora baromságnak tartom. Már bocs, és nem is kell velem egyetérteni.

Jó éjt!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit!
Voltunk. Nagyon jó volt. :D Levente imádja az ilyen "mulatságokat". Élőben még nem látott szőlőpréselést, csak a képeskönyvében... és hát ott csüngött az elejétől a végéig. Arról nem is beszélve mennyi mustot benyakalt. :lol: Szerencsére nem lett fofos tőle... A tűzgyújtás meg külön nagy élmény volt a kölköknek. Némelyik jobban tudta hogy kell tüzet rakni, mint a felnőttek. Nagyon ügyesek voltak. És hát szemmel láthatóan iszonyat jól érezték magukat. :D

Szerintem egyébként egyáltalán nem "marhaság". A szülőin túl ezzek a rendezvények, ahol egyáltalán össze tudunk ismerkedni... és hát az óvónőket se árt szerintem megismerni, a dadust sem ja és a többi gyereket se!!! Én még mai napig csak egy pár csop. társát ismerem... :oops:
szilbee

Jó reggelt!

Még van egy kis időm bekukkantani,mert megyünk úszni,utána meg anyósékhoz.Holnap du. jövünk haza.

Katlina...hát ez már nem semmi!!!Szegény Robika,remélem hamar helyrejön!!!!Nem lehet,hogy az oltás még most jön ki rajta??Jobbulást és kitartás!

JJudit,jó börzézést!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Még nem tud menni vele.

Katlina! Kitartást... okosat most nem tudok mondani. :( :(
szilbee

Szép napot!

Tündi, már bizti nem olvasod, de jó anyósozást :wink:

Katlina, hát ez már több a sokkkkknál! Még allergiás is szegény Robi az antibigyóra?
Dokit hívtad már? Mit mondott?
....kitartást nektek!

Judit....hát, így jártál......

Mi meg délután megyünk valami szüreti micsodára ide a Jubileum térre. Ami a múlthéten elmaradt. Remélem, most azért jobb idő lesz, bár ahogy most kinéz :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Mikortól lesz pontosan?
szilbee

Háromtól

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Halihó!
Utána rájöttem hogy valószínű a cataflam csepp,mert ezt az antibogyót már kapta és nem volt tőle semmi baja,viszont cataflam cseppet most kapott elősször,DE a védőnő ma meg azt mondta ha nem múlik akkor van egy ilyen vírus ami így jön ki most várok ha nem múlik vagy jön még ki akkor hívom a dokit és beviszem újra

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!

Köszönöm,hogy kérdeztek felőlem olyan jól esik :) Hát szóval elkezdődött a suli csütörtökön....../nagyon nagyon nehéz/ nem tudom,hogy fogom megcsinálni tanulni kell 1000-rel minden napra mert ha kimarad 1 nap is akkor nem fogom utólérni magam. Az egész tanfolyam 5 részre van bontva 5x kell majd vizsgázni szóban és írásban egyaránt :( Ez azt mondták csak azért,hogy "öztönözve" legyünk a tanulásra :) Szóval suliról egyelőre ennyi.....majd beszámolok még,hogy milyen is valójában. Ja eddig 1 könyvet kaptunk ami min.3kg őrült vastag és erre lesz összesen 3 hónapunk tanulni. Ami még fontos tegnap derült ki a szerződést mikor aláírtuk,hogy emeltszintű lesz a tanfolyam :)
Jaaaaaaaa és ,hogy kicsit sem legyek ideges....képzeljétek tegnap 2 állásra is amire már jó régen jelentkeztem kaptam időpontot interjúra na szerintetek??? Csak kicsit vagyok ideges :twisted:

Ennyi volt a jó most kicsit rosszabb.... Dia tegnap délelőtt úgy elesett az oviban,hogy a homloka felrepedt és még be is dagadt. De,hogy kerek legyen a nap éjjel 2-3 ig voltunk fenn mert összehányt mindent...most csak abban reménykedem,hogy "csak" elrontotta a gyomrát és nem vírus. :cry: Ma diéta volt még eddig...igaz nem kért kaját .

Minden babóca gyönyörű a képeken!! :)

Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Nem lehet hogy az eséstől hányt??
szilbee

Levente még alszik... így nem megyünk be a Jubileum térre.... :?
szilbee

Szilvi!
Nem tudom....ha attól hányt akkor miért olyan sokkal az esés után??? Nem értek hozzá sajna.....egyébként Móni is azt kérdezte......tanácstalan vagyok :(

KépKép
diÁcska

Szerintem ha nincs betegségre utaló tünet (nátha.. stb.) akkor jobb megnézetni. A hányás nem csak közvetlen utána jelentkezhet... szerintem. Bár ezt Linda bizti jobban tudja mint én... Szédül e esetleg? Aluszékony e?
Nem vagyon hozzáértő, csak nekem kapásból ez jutott eszembe, mert mikor Levente kicsi korában esett, azt olvastam, hogy 24 órán keresztül min. figyelni kell... mert bármikor jelentkezhetnek tünetek.
szilbee

Vali.

Én is először erre gondoltam mint Szilvi.egy nagyon enyhe agyrázkódás okozhat ilyesmit :?
Nagyon drukk tudod a sulihoz :) segítek ha tudok,szólj majd.

többieknek is:nagyon jó hétvégét

Katlina...ja még neked: nálun is volt olyan már még kisebbek voltak,hogy 5napig lázasak voltak...előfordul az ilyen.és mástól is hallottam,hogy allergiás a cataflamra.adj neki fenistil cseppet+pici calciumot.+gyógypuszimat
:D

Szilvi,ERika.nagyon tündériek a gyerkőcök

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát csajok most már tiszta para vagyok :( Utánna olvastam és tényleg nem törvényszerű,hogy közvetlen ütés után hánnyon.....nem tudom mit csináljak végül is nem aluszékony igaz néha mondja,hogy fáj a feje :( Aludni nem aludt többet du. mint szokott sőt inkább kevesebbet. Felhívom a körzetist ha feltudom :( Nem mindig veszi fel hétvégén a telót. Vagy hívjam a Mórán az ügyeletet???

KépKép
diÁcska

Vali! Én is csak azt tudom írni, hogy gyanús az a homlokbeütés :cry: Vagy evett valóban sokat, vagy olyat, amitől lehet neki gyomorrontása? Amúgy mit csinál? Nincsen fekhetnékje?
Köszi a cuccost!!! :wink:

Andi! Neked is köszke! Küldöm a másikat is :wink:

Szilvi! Nem sokat veszítettetek :roll: . Bár Lili nagyon jól érezte magát, alig bírtam hazacibálni, de hát a végére kezdte nagyon elveszíteni az önkontrollját. Én meg a türelmemet...Ingyen ugrálóvár volt, na, azon kitombolta magát. Most volt még először ilyenen, nem is nagyon akarta elengedni a kezem, utána meg nem akart lejönni, mikor már a nagyokat eresztették volna fel. Úgy kellett onnan is leüvölteni (a kompresszor mellett voltunk amúgy is :? )
Volt kézműves foglalkoztatás, népi játékok, pónilovaglás, valahol arcfestés is volt, bár azt nem láttuk, csak a nyomát :lol:
Meg nyugdíjasklubok tartottak előadásokat. Ősz nénikék rózsaszínű szalmakalapban, vagy esernyőt pörgetve táncoltak, meg apácáknak beöltözve discoztak (a la apácashow). Volt a végén 1 nótaénekes, na, Lili ott táncolt végig előtte a színpad előtt :shock: Talált magának partnert is :wink:
Miután eljöttünk volt még tombolahúzás meg valaki Terjéki Kata.
Ja, meg osztogatták a zsíroskenyeret is. Meg bort, de az valahogy sosem ért el mihozzánk :roll: :lol:

Mikor jöttünk haza, meg szóltak, hogy megint nem lesz víz, vegyünk :? De most legalább tudunk róla, nek úgy, mint a múltkor :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

NA, most látom, hogy közben írtál...majd mondd meg, mit mondtak az okosak!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Azért ez egész jó lehetett! :) Levente 5-kor kelt. :roll: :( (Mondjuk 13:30-kor fektettük...)

Hjjja!!! Most látom! Pont ma 2 és fél éves Lilcsi! Gratula neki! :D

Vali! Szerintem hívd a Mórát!
szilbee

Jéééé, tényleg :lol: :lol: Nem is figyeltem :roll: Köszke.

3,5 órát aludt :shock: Atyaég! De jó lenne Lilinek még a fele is :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali.majd írj,hogy mit mondtak.én a mórát hívnám ha a körzetis nem veszi fel.

Nóra.gratula a 2,5évhet Lilcsinek!!!! oks..küldd nyugodtan

Szilvi.aztaaa 3,5óra nem semmi.éjszaka is ilyen jól alszik??

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Valiékkal találkozutnk a hetényibe a sürgőségin,de mire mi végeztünk addigra őket elkülték valahová

Mint kiderült nem gyógyszerérzékenység,vírusos,DE a mult heti oltásnak köszönhetjük-van hozzá köze
Csodálkozott a dokinő(orosz hölgy volt)hogy nem közölték velem hogy ezután az oltás után rá egy hétre lehet lázas,minden gyógyszert abba kell agynunk azt mondta felesleges,már nem piros a torka sem,Fenistil cseppet kell adnunk,pár nap és elmúlik

Kép

Kép
katlina

Ja Diust ismertem meg elősször Valit nem-Val neharagudj! :oops:
És persze besélgetni sem tudtam velük,mert Robikám elemében volt,talán jobban is mint ahogy szokott lenni :wink:

Kép

Kép
katlina

Na de jó már, hogy végre megoldódott ez az X-aktás láz! :D Nagy megkönnyebbülés, hogy megvan mi okozza!

Levente van hogy 4 órát is alszik du-án (volt hogy pont emiatt már 11:30-kor ágyba dugtam), de nem okoz alapvetően gondot. Mondjuk elég következetesen fektetjük este. Szóval ha fellőtték a pizsamát, akkor spuri az ágy egy kis lazítós meseolvasás után... már ha nem balhézik fürdéskor és öltözéskor, mert olyankor nuku mese...

No jóccakát!

Vali! Remélem minden oké!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
szilbee

Szép jó estét!

Nóri! azért jó lehetett ez a program!

Katlina! Hát, legalább kiderült, mi okozhatta a lázat... Most már csak rendbejön Robika, szegénykét jól megviselte az oltás.

Vali! szegény Dius :( Mit mondtak a kórházban?
Amúgy pedig jó tanulást! Biztos menni fog az, és lehet hogy valamelyik állás is összejön! Drukkolok neked! Diusnak pedig mielőbbi jobbulást!!

Tündi! Mindjárt bányászok neked almáspite receptet :wink:

Üdv,
judit_79

Hali!
Csak egy gyors bejelentkezés még most végeztünk.... 2 doki is megnézte Diust mivel akihez kerültünk mire elküldött a röngenbe addigra gyorsan el is hívták a műtőbe...aztán vártunk 2 órát...de mindegy nem ez a lényeg. A doki szerint nem utal semmi arra,hogy agyrázkódása lenne Diusnak a hányás éppen lehetett az ütés következménye de hál'istennek más tünetet nem látott ...mindenesetre 48 órára beakarta fektetni :? Nagyon nem szerettem volna így saját felelőségemre haza hoztam. Ha valami gond van akkor azonnal vinnem kell éjjel.....remélem nem lesz semmi gond,aludni nem sokat fogok az biztos :(
Katlina én rögtön megismertelek :) Robika olyan édi babóca és milyen eleven :D de nem is baj az inkább ilyen legyen mint beteg.

sziasztok!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Hali.

Szia Vali.már izgultam értetek.nem lesz semmi gond,ha lett volna..már előjött volna más is :) .aludjatok jól és ne izgulj.azért drukkolok+++++++++

Katlina.ez jó hír!!!! de ezek a dokik hamarabb is "kitalálhatták " volna..és persze tényleg szólni kellett volna a mellékhatásokról :(.de a lényeg,hogy megnyugodhattok.

Nóri.tőltögetek,töltögetek

jó éccakát mindenkinek.

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Vali, most olvasom csak, milyen mozgalmas napotok volt :(
éjszaka minden rendben volt?
az esés miatt én is egyből arra gondoltam, agyrázkódása lehet,
ilyenkor nem szabad hezitálni, orvoshoz kell fordulni + min. röntgen legyen, meg esetleg szemészet sem árt...
örülök, h nem lett nagyobb baj :) pihenjen sokat Dius!
Kép
a suli elég keményen hangzik, de ha van, ami motivál, biztos menni fog a tanulás!

Katlina, nekem sem jutott eszembe az oltás, mintha az jóval régebben lett volna :oops:
de mindenképpen jó, hogy illyen kis eleven, mert akkor bizti nem nagy beteg :D

Nóri, ti mindig olyan jó programokat találtok, kezdek irigy lenni :P nem mintha mi nem találnánk fel magunkat, csak most még nem mehetek Rékával ilyen helyekre :(

Szilbee, jó alvókája van Leventének :D és ezek után este simán le tudod fektetni időben?

Rólunk:: Réka már péntek óta sztrájkol, nem akar szopizni, úgy kell erőltetnem a dolgot, és akkor szopik valamennyit :( :( :(
egyébként jól van......

Kép
pimelinda

Szép napot!!!

De jó, milyen jó hírekre jövök! És milyen isteni éjszaka után....behoztuk az elmúlt napok lemaradását :wink:

Katlina! Hát igen...oltások mellékhatása :?

Vali! Milyen éjszakátok volt? Remélem, csendes és nyugalmas.

Szilvi! És mikor alszik el Levente este? Meg kell mondanom, nagy on irígy vagyok :lol: :wink:
És az oviban? Ott gondolom nincs annyi szundi. Vagyis biztos vagyok benne :P

Andi :oops:

Lányok! Van valakinek iwiwi meghívója? Kénenékem

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Reggelt!

Vali! Örülök, hogy minden rendben! :D

Linda! Nóri! 8-kor van fekvés, akármikor is kelt du-án. LEgkésőbb 8:30-kor. Ja és átaludta az éjszakát és 7 után kelt... Oviba is alszik rendesen. Bár ott sajna fel kell kelnie 3-kor legkésőbb... :? :roll: pedig tudna még aludni. :lol:
Nem volt ám mindig ilyen jó alvókája! Nagyon sokat küzdöttük vele... volt hogy napközben egyáltalán nem is aludt (1 éves kora előtt), meg ilyenek. Éjjel volt hogy fél óránként kelt hetekig... meg ilyenek. Szóval kijárt már nekünk nagyon, hogy ilyen jól és jót aludjon. ;) :lol: Megdógoztunk érte... ő is, mi is.

Linda! Hát ha ilyen ütemben szopizna tovább az lenne a csoda... vmikor neki is le kell csökkentenie a gyarapodási ütemet. Szerintem ez normális. Dávid 3 hónaposan szopizott kevesebbet, majd 6 hónaposan... de hát Réka mennyivel nagyobb mint Ő. Szóval ne aggódj! Megeszi Réka azt a mennyiséget, amennyi neki kell. :)
szilbee

Lányok! Mikor lesz Advent 1. vasárnapja? Nov. 30? vagy Dec. 7.?
szilbee

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nov. 30-án kezdődik advent

Kép
pimelinda

Köszi! :D (Akkor én nyertem a fogadást! Apjuk vesztett.. :lol: )
szilbee

Sziasztok!!!
Köszönöm az aggódást mindenkitől. Hál ' istennek nem volt semmi gond az éjjel...igaz Dia aludt én meg figyeltem. Olyan érdekes nyelt néha ,hogy jobbnak láttam ha nem alszom el.........most átmentem zoombiba :wink: Majd benézek még most éppen 2 tészta főzés között írok. Ja és Dia elment apával buszozni most ez a legújabb heppje :)

Pusszantás mindenkinek!!!!!

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól,már a füvet is levágtam ebben a jó időben! :)

Vali,örülök,hogy nincs semmi komolyabb baja Diusnak!!Kitartás a sulihoz!A meghallgatásokra nem tudsz elkéredzkedni a suliból?

Judit,köszike a receptet,meg is fogom csinálni jöv héten :) :)

Katlina,hogy van ma Robika?Azért tudathatták volna veled,hogy ez lehet az oltás mellékhatása :? Fogad?Holnap kihúzzák akkor?

Beszéltem ma Hajnival,jönnek a talira ők is úgy néz ki! :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?