Vuki!
Igen, itthon vagyok táppénzen és szerintem már nem megyek vissza dolgozni. Kell a pihenés, néha iszonyat álomkóros tudok lenni és idegeskedni se akarok. Te dolgozol még?
Igen, ma beadattm az utolsó Agolutint, a doki azt mondta hogy ha barnáznék -de remélem nem fogok, kopp-kopp-kopp- akkor menjek vissza és folytatjuk a szurizást. Az utrot használom, remélem most már az is elég lesz. Jaj, az én fenekem is a szivávány színeiben játszik, meg néha fájt is, de tulajdonképpen nem bántam. egyszer hagyta el a számat hogy jaj már megint szuri, aztán vissza is szívtam. Ez talán a legkisebb áldozat amit hozhatok a várva várt babáimért.
Vannak tüneteid? Rám mostanában még mindig a fáradság, 2 óránkénti farkaséhség és a szoruiás jellemző -néha egy enyhe hányinger.
Milyen vérvételre kell menned?
Én jövőhét hétfőre kaptam időpontot a nőgyógyászomtől, akkora megyek megbeszélni a dolgokat. össze is kell írni a kérdéseimet.
Most látom hogy a hasam is már kezd gömbölyödni.
Neked hogy van a hasad?
Masut!
Nem kérdezett rá, sőt még írt is fel Utrót.
Tubikriszta!
Őszinte részvétem a mamád miatt.
Juzsika, Smile!
Veletek mi újság?
Kira!
Hogy szalad az idő. Nemrég még ott dumcsiztunk Zeke doki rendelője előtt és most meg hipp-hopp szülni fogsz.
Hogy vagy?
Sokat pihensz?
Az állatokkal még kell foglalkoznod?
Nemone!
Hogy vagy?
Mész magzatvízvételre?
Amikor beszéltem a nőgyógyászommal akkor rögtön nekem is megemlítette hogy szerinte lehet hogy nekem is el kellene majd mennem -mivel ICSI módszert alkalmaztak-, de most utána olvastam a neten hogy már többféle teszt is létezik amikkel akár 95%-os pontossággal is meg lehet állapítani hogy beteg-e a baba. Én majd ezeket mindenképpen megcsináltatnám mielőtt megszúrnák a hasam, akár több helyen is ha kell.
Lányok!
Az Utrót a betöltött 12. héten kell abbahagyni, vagy előtte?
Még egy kérdés -lehet hogy ostibaság, de megkérdezem-: szerintetek a szalámi, kolbász, szalonna nyers húsnak számít? Ti azt esztek? Én eszek, mondjuk melegszendvicsbe vagy rakott krumpliba, szóval egy kicsit átsül.