linacska, dita: Pedig én annyira szorítottam. A doki bácsi alig tudott megultrahangozni annyira csuriban volt a kezem-lábam.
Akkor hajrá, előre a lombikra.
linacska:1997. évi CLIV. törvény IX. Fejezet AZ EMBERI REPRODUKCIÓRA IRÁNYULÓ KÜLÖNLEGES ELJÁRÁSOK, AZ EMBRIÓKKAL ÉS IVARSEJTEKKEL VÉGZETT KUTATÁSOK, A MÛVI MEDDÔVÉ TÉTEL
dita: A doki úgy tudom, hogy javasolhatja a lombikot 3 sikertelen inszem után. De nem tudom, hogy kinél. A BMC-sben is van egy csajszi, akivel személyesen is megismerkedtem és ők is 3 inszem után mehetnek lombikra (bár ő már benne van a korban, lehet, hogy ezért). Melyik dokit írta Nemone? W-t? Mert nekünk ő a dokink. Egyébként az 1. konzinál megkérdezték a recepción, hogy melyik dokihoz szeretnék menni, ha már van ötlet. Nekem Z. is bevált. Ő csinálta az 1. inszemet, mert az én dokim szabin volt. Ha gondolod gyere át a BMC-sbe is, hátha a többiek többet tudnak neked mondani. Ez a "rábukhatok a kolbászodra" ez tetszett.
Amúgy én csak azért akarok még inszemezni (ha meg is csinálják őket), mert rettenetesen félek az altatástól! És ugye a leszíváshoz altatnak. Úgyhogy amíg lehet inszemezni, addig én megyek.
pgsuska: Nekem is megjött az utro mellett. Én nem nagyon hallottam, hogy más valakinél gondot okozott volna. A sógornőm is kapta és neki se volt baja, legalábbis nem mondta. A felfújódás mondjuk volt mind a kettőnknél, de más nem.Te akkor most nem is kaptál progipótlást?
czinkeb.: Jó volna, ha egy ölnyi kerülete volna?
(szégyelem, de már nem tudom, melyik versben volt)
Nekem ma jó napom van, bejöttek a drukkjaitok és köszönöm őket. HÉTFŐN INSZEM! Annyira örülök, mert azt hittem, hogy ez a hónapunk is elúszott. A 23.cn-en! Szóval maradjanak még azok a drukkok.