Mami
Én sem tudok éjjel 1 előtt elaludni, hiába megyek fel lefeküdni.
Szerintem maradhatnak kutyik. Majd fokozatosan be kell nekik mutatni a gyerkőcöket. De én is hallottam, hogy féltékenyek is tudnak lenni.
Mikor szeretnék? Hát, még maradt 2 tervezett időpontom: 09.28. és 10.04. Viszont tegnap megint „kaptam egy jelet” (nómális vagyok ám amúgy
), mert találkoztam dokibánál egy volt osztálytársnőmmel, és kiderült, hogy okt. 4-én van a szülinapja, úgyhogy utóbbira szavazok.
De lehet tippelni! Kivi vagyok, ki találja el.
Ticsi
Anno én Balázst akartam, ha fiú lesz, de uncsitesóm (nem a közös ismerős
) lenyúlta. Ja, és én nem azért nem adnám neki, mert már van a családban, csak nem akarnám, hogy ugyanúgy hívják. Meg már a Zsombi jobban tecc. Mondjuk már felhasználni nem fogom.
Az nómális, hogy a 35. héttől nem híztam semmit?? Mondjuk nem baj, csak a gyerök hízzon!! Én meg fogyok.
Babcsi
De azt tudod, hogy a Gergő az külön név? Mármint máskor van a névnapja. Uis húgom fia Gergő, nem Gergely. Szegény nov. 18-án született és 17-én van a névnapja.
Na, én meg fekszem/ülök az NST-n, erre jön egy csaj, mert be volt írva. Mondja, elfolyt a magzatvíze. Nőci rögtön küldte a szülőszobára. A mázlista.
Bár lehet, hogy jobb fájásokkal indítani.
Én is pont azon agyaltam, hogy végül is okt. 7-re vagyok kiírva, minek akarom, hogy előbb jöjjön.
Én is késtem 6 napot. Na, azért túlhordani nem szeretném. Indítást meg főleg nem!!
Krisz
Azért már lassan tesztelhetnél. Ilyen hővel!! Legalább duplán ünnepelnétek!
Dike
Ha a neten olvasgatsz, azért nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!! Ha a gyogyi hat, akkor nem lesz MR. Viszont elmondom az én esetem: nekem is magas volt, kaptam bromot (én nem éreztem semmi rossz mellékhatást, de akkor szedd be este), szépen levitte, gyogyit abbahagytuk. Baba mégsem jött. Aztán eccer mondja Anyum, hogy meg kőne mégeccer nézetni, ne magas-e megint. Hát persze, hogy az volt. Így megint elkezdtem szedni, levitte, DE nem hagytam abba. Sikerült is Réka, és a terhesség 12. hetéig szépen csökkentve hagytam csak abba. Úgyhogy szerintem, ha le is megy az érték, későbbi időpontban érdemes megint megnézetni. Ja, és nekem is azt mondta a doki, hogy a stressztől is lehet magas.
PCO-ra meg ne kezdj el kombinálni!!! Görcsűzőket küldtem!!
Gaby
Affene! Ez bosszantó! De milyen őskori hely ez, hogy Apa nem mehet be?? Na, de hétfő mindjárt itt van.
Vicus
Csak nem!!
Különben is, van még 11 napom. És Babcsi csak 4 nappal van ám mögöttem, Ticsi meg 6-tal. Nem olyan nagy a különbség.
Kolibri
Én azért abban reménykedtem, hogy kicsit már azért rövidült, meg talán nyíltam is.
Jó lenne fájdalom nélkül vmeddig eljutni, nem szűk egyujjnyiról indulni brutál fájásokkal.
Clostit szerintem se szedd magadtól. Kell az UH-s követés!! Nehogy ciszta legyen.
Szemednek jobbulást!!
Vicky
Nekem a terheléses cukrom magasabb lett, mint a határérték. Se a doki, se a védőnő nem mondott rá semmit.
Az itteni védőnőm annyit mondott, hogy ha egy kicsit magasabb, el szokták küldeni a pácienst szakrendelésre, ott meg nem értik, mit akar. Jó, mi?? Mindenesetre, én nem nagyon diétáztam.
De pl. a vizesedésem is elmúlt. Tuti a melegtől volt.
Fenci
Hát, én tudom értesíteni Ticsit és Babcsit sms-ben.
Pont a két szülőtársam. Milyen poén lenne, ha mind3-an eccerre szülnénk.
De úgyis megkérem majd Apát, iwiw-re rakja fel majd a hírt. Ide meg úgyis megírják a lányok, ha éppen nem szülnek ők is, ugye?!? Vagy nem babáznak éppen. Jut eszembe, Bogáncs is meg tudja írni. Szóval, vki tuti jelezni fog Nektek!
Minnyá' dobok egy táblát is.