Új privát üzeneted érkezett!

Annyira péntek van, és annyira dolgoznom kéne, és annyira nincs kedvem :roll:

alkohol: apa szokott néha, nyáron főleg sört, télen meg borozik (borokból eléggé ki van gyúrva, nagy ínyenc, nem vesz meg akármit). Rövidből szinte kizárólag házipálinka, a Zemplénből szerzi be egy cimborájától, boltiból meg a Becherovkát szereti, vagy ha néha elmentünk barátokkal, akkor unicum, de mióta jön a baba kb. 1-2x volt el. Amikor nem várok babát, akkor kb. nálam is a helyzet (a berúgáshoz már öreg vagyok, nem ér annyit a másnap :lol: , egyetem alatt elég volt). Most a babával meg hetente 2-3x (vagy ritkábban) kb. 1 deci száraz vörösbor, kizárólag orvosi javallatra (több nem is esik jól) 8)

Kép

Kép
gabilany79

Mush, ja akkor oké. Páromnak mondtam meghökölt, hogy "Pénzt postán?" úgyhogy szerintem biztosan elviszi majd személyesen. :)

Gesztenyepürét vmelyikőtök szokott csinálni?
A fagyasztott gesztenyepürét ki kell először engedni és aztán reszelni?? Vagy hogy működik ez?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: én csak egy picit szoktam hagyni hogy kiengedjen, mert úgy könnyebb reszelni, vagy ha van olyan kinyomós krumplipaszírozod akkor azon. Ha már nagyon kienged én nem tudok vele bánni.
Vendég

Zölddike!Egy bnőm kérdi s.os.:mi van akkor ha A fehérvérsejtek és az ún.: Epithelialis sejtek megnőttek a vizeletben???

Aida ha kienged a gesztenye püré,nyomd át egyszerően krumplinyomón,ami marad benne a nyomóban arra segits rá evőkanállal.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi Boci! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi, nincs krumplinyomóm :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Gabilány: nagyon pofás kis kocsi!
Mush! Te ma este mész? Ha igen, akkor jó szórakozást...
Ivászat: apa nálunk csak sört iszik, kb 3-4 üveg egy évben, akkor is szüretlen búzát. A rövidet egyáltalán nem bírja, a borra allergiás, és egyébként sme szereti az alkoholt. Még egyetemen sem ivott, még akkor sem, ha bulizni mentünk...

Lányok szerintetek a füstölt kolbit le lehet fagyasztani? Férjem anyukája küldött egy nagy halommal, és ennyit nem eszünk meg annyi idő alatt, hogy ne romoljon meg... és nagyon sajnálnám...

A postáról meg annyit, hogy ha én küldök innen valamit haza, akkor az mindig az esztergomi postán tűnik el, ha eltűnik... ezért ha otthonról küldenek valamit, azt automatice pesten adják fel. Azzal még nem volt gond.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

na lányok. Majdnem csináltam egy hülyeséget. :lol: :lol: :lol:

mondom most magamba hogy rendelek finom pizzácskát onnan ahova holnap megyünk. Felhívom őket és akkor ugrott be hogy meg kéne kérdezzem hogy kell e egy 10 fős társaságnak foglaltatnom asztalt?? Na még jó hogy megtettem mert mondták hogy hétvége plusz délután nem ártana lefoglaltani. így lefoglaltam ott és nemdohányzót ha nem baj.

harivera
Budapest XXI. kerület

Rendelnék magamnak kismami melltartót (szoptatósat) csak eléggé bajban vagyok. Azt mondják hogy eggyel nagyobb kosárméret kell mint amilyen előtte volt. Én mindig is 70B vagy 75B-t hordtam. Már rengeteget nőtt a mellem a terhesség alatt, de még mindig ezeket hordom. Valamelyik fazon nem kényelmes, de van amelyik tökéletes még mindig. A 80-as melltartók már leesnek rólam. Ahol rendelnék ott 75-öst csak B-s melltartóhoz lehet rendelni, ha C-s kosarút vennék akkor min. 80as körmérettel kéne. Hát azt nem merem bevállalni, mell alatti körméretben nem fogok nőni. Nagyon merész szoptatós melltartóból is 75B-et venni? Én azt mondanám, hogy szinte biztos jó lenne, de lehet tévedek. Amúgy ez ilyen merevítős nélküli egyszerű fazon.. Ebből még lehet furán nagy is lenne a C-s. Lehet hogy most még az A-s lenne jó ebből a fazonból és később a B-s.. Hú fogalmam sincs. :? HELP ME!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Katalin, fogalmam sincs lehet-e vagy sem, de hogy én már régóta azt csinálom az biztos. :? Mármint füstölt kolbit is fagyasztok. Én mindent fagyasztok, hogy ne kelljen mindig nagybevásárolni. :D Nálunk kenyér is van a fagyasztóban. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bkatalin
Én simán fagyasztom a füstölt kolbit, és més füstölt cuccot is.
Szerintem semmi baja nem lesz.

Aida!
Általában én is 75B melltartót hordok. Még van ami jó és van ami nem.
Fazonfüggő.
De szerintem azt nem jó rendelni. Fel kell próbálni, hogy jó -e és szépen áll -e.
Vendég

De jó, Vera, hogy eszembe juttattad!

Szóval szombaton (vagyis holnap) ott leszek én is 16.30-ra a hévnél! :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
Nálunk a párom nem nagyon akar házaséletet élni, a BÉBI miatt.Mert a kollegái piszkutálják, hogy neki jó esik- e ha "csapkodják,ütögetik" a homlokát, fejét. :roll: :oops:
Igy nem is erőltetem, mert csak rosszabb lenne ha végig aggódná. :wink:
Még jó h a barátnőm férje dettó!!!! :shock:

Tegnap voltunk UHo-on:
BPD:74,5mm
HC:262mm
AC:256mm
FL:60mm
RI umb:0,55?
RI aort:0,72?
Súly:1800g

A súlyán totál ki vagyok akadva.3 hete 925g volt :shock: Most a duplája.Óriás bébim lesz?

Másik kérdés:
Köldökzsinór vér?Van aki levetette?És aki le akarja?

Kép

Kép
bellanitta

Hát az a baj, hogy máshol nem találtam ilyen jó árban, apa ragaszkodik a dolgok jóárban történő beszerzéshez. Bármilyen kismami fehérnemű üzletben vagy bhol néztem ezek a melltartók 5000/db áron vannak. Na annyit apa soha nem ad ki rá. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anitta: szép nagy méretei vannak a gyerkőcnek. A súllyal nem ne foglalkkoz az csak kb. Nekem is 1825grammot adott ki a kalkulátor, de a doki szerint 0,5kg-ot is csalhat. A barátnőmnek az utolsó héten 4100grammos gyereket számoltak, aztán 3150grammal született. :lol:
Vendég

Aida: melltartót próbálj. Én múltkor a TESCO-ban is láttam és jó minőségüek voltak. Ott vettem kettő kismamis bugyit és imádom őket. Igaz akkor akciós volt 500Ft/db! Tök jó anyaga van és nagyon kényelmes!
Vendég

Sziasztok!

Aida! Nem jártok Auchanban? Én ott vettem a szoptatós melltartókat, 100% pamut, nagyon kényelmes és könnyű benne szoptatni és még C, D nagyságban is van minden méretben. 2500Ft körül volt és fel lehetett próbálni mindeniket. Én nem javaslom, hogy interneten rendeld, mert nem egyformák a méretezések és ennél nagyon fontos, hogy sehol se szorítson, de ne is lógjon rajtad.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Én is decemberi kismama vagyok. Bejelentkeztem a börzés uh-ra, viszont sajna fekvésre lettem ítélve, így nem merem bevállalni a kocsikázást.
Érdekli valamelyikőtöket? Szombat, 13.15-re van az időpont, az 1-es helységben.

Mindenkinek kellemes babavárást!

Juc
jucis

anitta
Gratulálok!
Szép babuci méretek!

Nekem mindig kisebbet mérnek!
De csak csatlakozni tudok bocihoz a dokim mindig azt mondja, hogy a súly az csak egy tájékoztató hozzávetőleges adat.
Vendég

Sziasztok!

Uh lelethez...

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/viz ... egi-lelete

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Bár ebben nincs benne az a 2 érték, ami mellé kérdőjelet tettél, Anita, de tudomásom szerint azok a köldökzsinór működésével (áramlás, vagy ilyesmi...)kapcsolatos értékek....
sinaszi

Azokat szerintem ilyenkor még nem is nagyon szokták nézni, de lehet, hogy tévedek...
sinaszi

Gabilány! Szép a verda! Amúgy az utsó előtti képen, a "csupasz vázason"... Nem lehet, hogy még azt a műanyag keretet is le lehet szedni? Csak mert a mienk is hasonló elven működik és arról ez a rész is leszedhető...
sinaszi

Pájinkás verőfényes delet!

Enikő! Nálam egyszer a bejárati ajtó elé lefeküdt egy részeg szomszéd házbeli. Hívtam a rendőrséget, mert éjfélkor már nem tudtam senkit megkérni a házból, hogy segítsen bejutni a lakásomba. Azt mondták, legközelebb csak akkor telefonáljak, ha vér folyik. Addig ők nem intézkedhetnek.

...nálunk én vagyok a piás! :wink:

[quote]m írta:ennem kell oviba.
Sarmi! Melyik csoportba vettek fel? :lol:

Sarmi! Attól függ, mennyi van benne. Ha babát vár, akkor mindenképpen kezelni kell, és nem árt tenyészteni. Az én urológusom általános (széles spektrumu) antibigyót adna rá, aztán a tenyésztés eredmélnyének függvényében célzott kezelést. (Az epith. sejtek, azok levált gyulladt hámsejtek)
Én elmennék urológiára a helyében.

Kati! A füstölt kolbit NEM SZABAD lefagyasztani!!! Címem: 1136 Bp, Hegedűs Gy. u. ........... :wink:

Vera! Köszönjük a foglalást!

Aida! Van a teszveszen, vadi új 990.- ért minden méretben!
Itt a Visegrádiban 1900.- és szintén van minden méret 100 E-ig.

Anita! Ne aggódj, máskogy van kalibrálva a súlyszámító program a gépben. Nekem mindegyik adat nagyobb, és "csak" 1650 g a becsült súly.

Kép
zölddisznó

Sarmon! Látom új az avatar! Levágattad a hajad? Aranyos!
Egyébként nem Te írtad a napokban, hogy majd kiszakad a méhszáj, méh vagy hüvely... már nem is tudom, hogy hogyan írtad? Csak mert most én is ilyet érzek, és kíváncsi lennék, hogy mit csináltál, hogy elmúljon. Gondolom (és remélem), hogy ez annak köszönhető, hogy Mesike tegnap este megint megtalálta a méhszájat és azóta azon szteppel... :roll:
sinaszi

aida. a skalaban is lehet kapni szoptatos melltartot. en 790ftert vettem. a juniusi kismamiknal nagyon sokan ajanlottak. egyenlore ketto van. aztan meg majd szerintem valami ilyesmit veszek:
http://www.marksandspencer.com/gp/produ ... &rh=&page=
aztan remenykedem, hogy 4db eleg lesz. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Nekem jobban bejön az a típus, amelyiknek - ha legombolod - marad egy "kerete" és csak a cicid közepe van kint.

...jajj, mennem kéne piacra, de lusta vagyok!

Kép
zölddisznó

a skalas olyan.
de itt olyat meg nem lattam :?

hajra zoldi!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: gratula a betöltött 30. héthez. Aztán szedd össze magad és irány a piac. :lol:
Vendég

Nem kéri senki a 13.00-ás időpontomat holnap?
Ha nem, akkor megtenné valaki, aki délelőtt megy, hogy szól a néniknek, hogy átadnám a lehetőséget egy arra tévedőnek, akinek nem sikerült már időpontot foglalnia?
Cupp!

Kép
zölddisznó

Sinaszi: a dolgok jelenlegi állása szerint ennél széjjelebb nem lehet már szedni a kocsit, de soha nem mondom, hogy soha :lol: viszont így már minden tökéletesen rögzíthető rá, már csak a másfél napos szintidőkön kéne javítani (amíg egyféle funkcióba tudom tenni a kocsit...)

Kép

Kép
gabilany79

Aida!

Megy a 3D-s kép! Kép

Köszi GAbi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

kismama melltartót én a Quelle-ben vettem. Azthiszem 2 db 5000 Ft-ért van jelenleg. Én nagyon szeretem és most is ezt fogom használni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bkati a kolbászt nyugodtan fagyaszd le mi is leszoktuk a szalonnát sonkát is,de tedd legalább 3 zacsiba,mert a füst szagot átveszi a többi cucc is ami a fagyóban van.
Aida sztem melltartót látatlanban ne rendelj,ez olyan mint a cipő,fel kell próbálni.
Én Auchanban vettem 2800 ért Donna kismami melltartót és ott fel is lehet próbálni,de a Tescóban is tudom hogy vnan kb ilyen árban csak más a márkája.

Zöldi köszi a választ tolmácsolni fogom!Egyébként én visszamennék még oviba,én nagyon szerettem,tök jó kaják,sok játék,meleg stb... :lol:

Sina,nem vágattam le a hajam csak ezt találtam legnormálisabb képnek amin még nem olyan dagadt a fejem mint most... :lol: Bármi bajom van a hasam hüvelyem méhem tájékán én rögtön bekapok 3 db. Magne B 6-ot!Eddig még hatott!

Én már kb a 12 hét óta szoptatós melltartót hordok mert az anyaga nagyon jó,és vastag a pántja... és olyan hogy lepattintható amilyet Zöldi irt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A tesóm és a jógaoktatós csajszi is azt tanácsolja, hogy aki csak teheti - pl. otthon, meg ha nem fáj, cpriccel..... - melltartó lélkül flangáljon, mert a tejmirigyeknek jót tesz, ha még az a kicsi nyomás sincs , amit a melltartó okoz.

Kép
zölddisznó

gabrielldaniell, no én is a Quelléből akartam rendelni!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és köszönöm a képet! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. aruld mar el hogy mire kellettek neked a kepek! kocci :lol:

KépKép
KépKép
mush589

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: szokás szerint istencsászárnődémonasszony vagy, végre "szakmai megerősítés", hogy ne csak alváshoz vegyem le a cicifixet. Hát, ezentúl én tehetem, az lesz mindig az első, ha hazaérek, hogy lehajigálom magamról :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Aida! Az Örsön a sugárba van egy Quelle üzlet, ahol bármit meg lehet rendelni (ha épp nincs készleten), ha megjött az árú írnak SMS-t és meg tudod próbálni. Ha nem jó, akkor meg nem kötelező megvenni. De lehet, hogy hozzátok közelebb is van ilyen üzlet.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="mush589"]a írta:mush589ida. aruld mar el hogy mire kellettek neked a kepek! kocci :lol:

Remélem hamarosan megláthatjátok. Nagyon igyekszem! Remélem legkésőbb jövőhéten már meg tudom mutizni. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush, nagyon cukika az a She loves you body! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

fodraszhoz mentem. csak beszaritjak. en nem tudom normalisan megcsinalni, es azert a sajat szulinapomra csak ki kene nezzek mar valahogyan.

KépKép
KépKép
mush589

Gaby! Ezentúl apának is kötelezővé teszem ezt a megszólítást! :lol: Köszi a tippet!

Kép
zölddisznó

Bocika! Köszi! Átsiklottam felette, azért csak most. :oops:

Kép
zölddisznó

Enikő, köszi a tippet, megtaláltam, már írtam is nekik! :D Akkor így rendelek és megnézem mire jutok, nagyon tetszenek ezek a szopis melltartók, örülnék ha jó lenne rám.

Ezt néztem ki amúgy:
http://www.quelle.hu/hu/q4r/meinbabyund ... zdW1tYXJ5/

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

húúú... elmentem főzni egyet, aztán tessék... ennyit írni

Anita: Nagyon jó uh eredményeid vannak, de csatlakozom a többiekhez! A súly nem pontos, ezt a saját bőrömön tapasztaltam... nekem a kisfiamra a születése reggelén azt mondták, hogy kissúlyú lesz, olyan 2200 gramm, aztán hajszálra 4000 gramm lett!

Lányok! Beraktam a fagyasztóba a füstölt kolbit! Legalább elrágogatjuk később is! Kenyér az nekünk is van benn... én is sok mindent fagyasztottam, de füstölt szárazkolbit még nem...

bkatalin

Mush: ha angolhonban akarsz lekapcsolós melltartót, 2 éve még láttam olyat a MotherCare-ben. Nem tudom, most van-e nekik,d e feltételezem, hogy igen.

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?