Új privát üzeneted érkezett!

Lona, sokat gondoltam rád! :lol:
Vendég

Hunci!
De jó! Köszi!

Puszedli!
Azt már tudom, hogy neked is az elsô lesz, de pontosan hol tartasz?

Ismerôseim elárasztottak "jótanácsokkal". Például, hogy szigorúan csak feküdjek, vízszintesen jöjjek haza... Mégis hogyan? Teleportáljak?
Ha kell a férjem ölben vigyen :roll:
Nos egyiket sem szándékozom megfogadni, de ha kérdezik, hogy ugye így megy úgy csináltad? Majd bôszen helyeselek, fene se akar vitatkozni.

Ti nyugodtan eláraszthattok tanácsokkal, szívesen veszem tôletek :D
lona1

Lona! Vigyázz a két kis magoncra, kívánom, érezzék magukat jól a pocidban még kb. 8,5 hónapig. :wink:

Angel, Tobi, Skrisz! Drukk!

Nekem KP. mindig írt fel Metypredet. (Szedtem is becsülettel, az előírt 3 napon át)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bella! Helyzet???

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lona!
Gratulálok a két prücsökhöz!! Sínen vagy :)

Bella????? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lona: én még sehol nem tartok, 1 hét múlva megyek csak konzultációra, majd ott kiderül, mi-hogy-mikor lesz! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lona! Drukkolok ezerrel!! ++++++++ Mindenkinek más a véleménye a beülti utáni részekről, én azt gondolom, kell annyi vérkeringés a babák körül is, amennyi mondjuk egy lightos sétával jár. Mi egy pénteki napon kaptuk őket vissza, akkor (kocsiban normál módon ülve) jöttem haza, aznap már nem nagyon csináltam semmit, másnap és harmadnap viszont már voltunk a Rómain (bár másnap még kocsival mentünk, harmadnap már lakástól sétáltunk - ez kb. háromnegyed óra csak oda) Ott ettünk, aztán haza. Hétfőtől én már dolgoztam (irodai munka), bár akkor nem volt ilyen megfázásos időszak, mint most.

Puszedli! dehogyneeeem! :) Majd meglátod, mennyire gyorsan telik az idő :)

Kép

Sziasztok!!!
Holnap este 9-től chat!!! :P Minden babást, épp babásodót és hamarosan kismamit (tehát Mindenkit) várok, akinek kedve van egy gyorsabb lefolyású fórumozásra! :P Gyertek!!!

tillidian

(természetesen a blogon!!! "Újak" kedvéért: gyerebaba.blog.hu )

tillidian

Szép estét mindenkinek!

Lona, +++++++++ Szmatona azt mondta nekem, nem kell ágynak esni :wink: Sétálni, élni az életed lehet, csak ne emelgess és ne erőltesd magad. Nincs recept, van, aki fekszik 2 hétig és semmi, van, aki semmit nem változtat az életén és mégis babás lesz...szóval nem ezen múlik.

Harcika,
Szmatona sem ad szteroidot. Januárban legalábbis én csak az Utrotr kaptam, meg a punkció után antibiotikumot, Doxicíylint, ha jól emlékszem :roll:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Till!
Bocsi én most ezt passzolom... :(
(pókerezni megyek :oops: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till,
nem ígérem, de ha magamnál leszek :oops: , benézek

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lányok,
nehogy szabadkozzatok má', ez csak fakultatív foglalkozás! :wink: :lol:

tillidian

Sziasztok!

Hunci: nagyon le lettem szidva :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
1 hónap múlva ismétlés....... havonta kéri a doki véremet.....

Lona: mega drukk. Szerintem sincs recept a fekvés nem fekvésre, van aki fekszik és van aki dolgozik és mégis sikerül, ahogy érzed....

Bella?????

Én sem kaptam olyan bogyót, és a aspirinről engem is lebeszéltek.

Angel:++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ezerrel drukkolok. Ügyesek legyetek tüszikék növögessetek , babácskák kapaszkodjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bella, jelentkezz!Ugye nincs baj, csak nem vagy a gép előtt....?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Bocsánat tegnap kissé el voltam havazva, ma újból kell telefonálnom 9-kor, ma tudnak már valamit mondani. Tegnap még mindenki együtt haladt!:)
Vendég

Lona
++++++++++

Angel, Tobi, Krisz
+++++++++++++

Harcika,
nagyon szépen köszönjük az információt :D
Vendég

Bella,
XXXXXXXXXXXXXXX drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Angel, Krisz
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lona,
babatapi+++++++++++++++++++++++++++

pusszantás mindenkinek!!!!

KépKép
tobi

Lona!
Én kipróbáltam a két hét fekvést, az otthon pihenést, de nem fekvéssel. Eddig még nem tudok eredményről beszámolni. Asszem nem ezen múlik. Egyébként doki bácsim mindig azt mondta, amit az előttem szólok is megerősítettek, az a lényeg, hogy olyasmit nem szabad, ami a pocit erőlteti: hajolgatni, nehezet emelni, ugra-bugrálni... Millió szurok! :)

Sannah!
Az alapján, amit meséltél ez sejthető volt. Fogjuk fel úgy, hogy neked most épp egy szidásra volt szükség. És legközelebb már sokkal jobb lesz az eredményed. :wink:

Bella!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Lona,
csak így tovább+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Tilli,
szivesen részt vettem volna a chat-elésen, de munka után vidékre utazunk hétvégi családlátogatásra :(
(szüret, almaszedés stb.)
kalkata

Lányok,
Kérdésem lenne, én most kapok először progiszurit, milyen tűvel érdemes beadatni, mármint milyen színűvel. Emlékszem, hogy volt már ilyenről szó, csak arra nem, hogy mit ajánlottatok. :?: :roll:
Vendég

Bella, Harcikát kérdezd, ő tutit tud erre, azt hiszem sárgát ajánl.

babaimádó
Kép
babaimado

Bella és Lona ++++++++++

Sannah mert szar lett valami?Vagy "csak" elmondtad, hogy lustiztál???
Vendég

Úgy néz ki, hogy vasárnap kell mennem reggel, eddig szépen fejlődnek!
Vendég

Sziasztok!

Már elég régen jelentkeztem, de elmúlt az álomkórom és a munka is kevesebb.

Van 2 doboz szerencsét hozó Utrogestánom, ha valakinek szüksége van rá szívesen átadom.

Nagyon drukkolok minden akciózónak!!!!!+++++++++++++

Lona – én az 1. beültetés után hazamentem és egész nap feküdtem a 3. után szépen megebédeltünk valahol és utána mentem haza, de nem volt fekvés. Mindkét alkalommal megtapadtak. Szerintem azt csináld amit jónak érzel, ha fáradtnak érzed magad feküdj le, ha nem egy light-os séta tényleg nem árthat.

Harcika,

Én sem kaptam semmilyen antibiotikumot, mondjuk lehet, h azért, mert én penicillin érzékeny vagyok.

Bella – progiszurit sárga tűvel érdemes beadatni, nekem van egy csomó maradék, kell?

Velem minden OK, tegnap voltam genetikai UH-n.

Kép
leo50

Lányok, Bols, Lois, Mó, Alle, Sannah, Bella, Tobi, Katerina, Kalkata köszi :D

Mó! Húú, a séta a Rómain nagyon jól hangzik!

Puszedli! Értem. Akkor kíváncsian várom a jövôheti eseményeket.

Alle! Rendben, nem esek ágynak. Bár a nátha és köhögés próbál kifogni rajtam, de nem olyan családból származom én, hogy holmi orrfújástól kidöljek.

Bella! Összetartó csapat. +++++++++++

Katerina! Mikor derül ki az eredmény?

Most ennyi tellett tôlem.
lona1

Leo,
köszönöm az infót.
Vendég

Leo! Köszönöm, neked is! Jó ilyen sikerekrôl olvasni.
Kelllemes babavárást!

Bella! Ha sárga tü(nincs hosszú ü-m) kell, nekem van 12db. Szívesen elküldöm.
lona1

Hahó!

Megjötten a Mensből, TSH kontroll-eredmény délutánra meglesz!!! (huh, de kíváncsi vok!!!)

Sannah,
miért szidott le és melyik doki (endós vagy kaális?) ? Lemaradtam... :oops:

Minden érintettnek tüszőnövelő, babatapi és lelkesítő energiák mennek!!! :P

Babikám,
Te hol tartasz? Mikor kezdesz? (Téged is beveszünk a "babásodjunk együtt" téli csapatba, igaz, Lányok? :P - persze, ha télre szeretnéd!!!)

Őszi szupercsapatnak megahajrá!!!!!

tillidian

SZiasztok!

Lona,
:) :)
Szerintem mindegy, mit csinálsz beülti után, nagyon megerőltető dolgot azért ne. Ha meg akar(nak) maradni, megmarad(nak)!

Bella,
++++++++++
Sárga! :wink:

Tobi,
+++++++++++

Krisz,
++++++++++

Harci,
köszi! :)

Tilli,
drukk a TSH-hoz!
angel37

Sziasztok!

Lona! Tényleg teljesen mindegy mit csinálsz(-én kipróbáltam minden variációt, két hét tényleges fekvés; 3 nap fekvés;1hét szigorú pihi+utána munka;vizsgaidőszak;és most az utolsónál, csak péntek délután feküdtem, aztán mindent, de tényleg mindent csináltam -beleértve a 10 kg-os Kisrokon cipelését is- :wink: )
Drukkolok!+++++++++++

Bella!Nagyon-nagyon szorítok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
(Sárga tű)
Maradt 16 ampulla progim, ha valaki kéri, szóljon!!!(+1 ampulla Suprefact)

Tobi!Angel!Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Till!Drukk, hogy rendben legyen a TSH!

Mindenkinek Cupp!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Lányok!
Valaki tudja mennyi szén-hidrát van a mangóban?
Előre is köszi!
Kat

Kép
katerina

Bella: :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, Tobi, Krissz: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Till, még biztosat nem tudok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

Elnézést a belekottyért,..... igaz szinte Mindenkit ismerek, mert sunyiba olvaslak benneteket :oops: :wink:

Tilli sajnos nekem sem jó az este (hasonló okokból mint Lois)pedig szivesen ˝beszélgettem˝ volna veletek, de azért írd meg az eredményed.
Remélem helyrejött a TSH.

Drukk Mindenkinek, kinek mihez szükséges.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Katerina, ezt találtam:

Mangó (Mangifera indica)

Kelet-Indiában őshonos. Gyümölcse tojás alakú, zöld vagy sárgásvörös, húsa édes, az őszibarackéra emlékeztető.
100 g friss mangó 72 kcal energiát, 17 g szénhidrátot és 1,8 g rostot tartalmaz. Jó B-, C-, E-vitamin és káliumforrás. Karotin tartalma kiemelkedően magas, 3 mg/100 g.
lona1

Katerina: 12,8 g van 100 g mangóban
lsd:http://www.kcal.hu/kcal.php

babaimádó
Kép
babaimado

Lona, Baba!
Köszi

Kép
katerina

Bella, Tobi, Lona, Angel, Krisz
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hétvégi útravaló) :)
kalkata

Kedves Lányok!

Új vagyok itt, remélem befogadtok! Ti számomra nem vagytok idegenek, mert olvasni szoktalak Titeket. (...ugye nem baj.... :D )
Magamról röviden: 32 éves vagyok, és úgy kb 2,5 éve szeretnénk babát, és idén február óta járunk a Kaáliba (Bp).
Különösebb okot nem találtak sem nálam, sem a férjemnél, így pár hónapos ciklusfigyelés után, most szeptember 15-én estem át az első inszemen.
Üdv.:
banana_split
banana_split

Lona :P
Én minden alkalommal szedtem Metypredet. Nekem duplán jó volt, mert a gerincemet -rom gerincem van sajna- is helyrehozta. De én azt hittem azért adják, mert a punkciónál megsérthetnek ezt-azt és hogy helyrejöjjön a beültiig. Szerintem az én dokim ezt mondta, hogy ezért kell. Így emlékszem. De van, aki az antibiotikumot sem szedi be, én mindig azt szedtem be, amit a dokim mondott. Mégiscsak ő a szakember :lol:
Hajrá embrikék!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kicsit eltűntem, bocsi, rengeteg volt a meló. :oops:

Lona, nagyon-nagyon drukkolok neked. Sikerülnie kell!!

Till, én beszéltem Szmatival az aspirinről. Nem is támogatja, de nem is ellenzi. Igazából szerintem nincs meggyőződve róla, hogy segít. Ráadásul aki szedni szeretné, az tájékoztassa az orvosát, mert a pici vérerek miatt, ami a hatására keletkezik, vérzékenyebb lesz az ember. Nem szabad punkciókor és beültikor szedni. Előtte és utána is kell valamennyi nap szünetet tartani. Szerintem a vérzés miatt nem szeretik nálunk a pesti kaáliban a dokik. Én is átgondoltam, nem fogom szedni.

Egyébként Szmati sem adott szteroidot, csak Doxiciclint.

Bella, hajrá vasárnap!

Többieknek szép estét, babaragit, pocaksimit, tüszőnövelő drukkokat küldök!

skrisz72

Banana, üdv közöttünk, érezd jól magad! És mihamarabb babásodj!

skrisz72

Szia Skrisz!

Köszönöm, azon vagyok! Látom, hogy Ti már nagyon-nagyon képben vagytok a kezelések menetével.
Azért az nagyon meglepett, amikor először léptem be a Kaáliba, hogy mennyi de mennyien járnak ide. Kicsit azért torokszorító volt látni....de ez van.
IR-es kérdésem lenne. Mivel nálatok olvastam, hogy tanácsos elmenni egy ilyen vizsgálatra, így a "bíztatásotokra" elmentem én is (mensmentis), de csak mint külsős, ezért igazán nem boldogulok az eredmény értékelésével.
Persze, ha legközelebb megyek a Kaáliba, megmutatom az orvosomnak, csak érdekelne, hogy az inzulin 120 perces határértéke az tulajdonképpen mennyi?
Mert a papíron határértéket csak a 0 percesnél látok, és a 120 percesnél pedig semmmit.
banana_split

Banana! Üdv. itt!

Lona!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel, Tobi, Skrisz! Megadrukk!!!!

Bella! Hajrá vasárnap! Mennyi picurt kértek vissza?

Ma szúrtam az 1. Suprefactot.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Banana,
üdv a Csapatban! :P
A 120-as inzulinnál nekem sem írtak ref.tartományt, de én úgy tudom, 30-alatt jó! (nekem 60 körül volt, sajna :oops: )
Ha gondolod, írd meg ide az értékeket, kianalizáljuk Neked! :wink: -bár ebben Hunci a szakértő! :P

Árnika,
gyere gyakrabban! :) Hol tartasz?

Nem kaptam meg a TSH eredményt a Mensből, így várhatok hétfőig :(

Mindenkinek szép hétvégét! (Aki jön chatelni, 9-től várom! :P )

tillidian

Banana: üdv. és mielőbbi babásodást!!!!! Melyik dokihoz jársz a Kaáliban?

Till: én elvileg megyek! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Állandóan vacakol a net, megírom az üzit majd elszáll...

Hunci: rosszabb lett, mint egy éve, a doki szerint ügyes vagyok, mert így sosem lesz babám, nagyon megijesztett és havonta kell mennem kontrollra. Nagyon leszidott, kezdte a biológiai órával, majd komplikációkkal stb..... szóval elmentem bevásárolni és most már tuti szigorú diéta, mert babát szeretnék. Nem mondott eredményt, azt mondta 3 hónap múlva elém teszi a z egész paksamétát és elmagyaráz mindent. megyek dietetikushoz holnap étrendet ír nekem, ezt ő beszélte meg a csajjal nagyon rendi dokim van.

Till: nem, a háziorvos, de ő belgyógyász és konyít a cukorbetegséghez is elég sokat.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?