Sziasztok, életjej, Egcsinek dedikálva
Megvagyunk,most már úgy néz ki egészségesen. Valami nyavalya virus vonult át a családon, a legnagyobb meglepetésünkre apával kezdte
, hányás és fáradtság, ágynak döntötte...Nem is emlékszem mikor taccsolt utoljára apa, tizenéve már.
UTána jöttek a fiúk, természetesen egyszerre, napi 1-2 teljes kitaccsolás, kis sikerrel a wc-be. Bár mind a kettő tudja, hogy oda kell rókázni, csak nem sikerült odaérni, úgyhogy a ház minden csücske kapott..
Én amióta gyerekem van, az elmúlt 5 évben nem takaritottam ennyi hányást,mint ezen az egy héten.
Rendszeresen az ágyban dobtak ki mindent, már kifutottam a tiszta ágynemüböl...
Aztán átváltottak hasmenésre, azzal is elszórakoztunk egy fél hetet, most már csak orrfolyás van, de ez valami más már.
Én kezdtem, hapci, orrfújás, torokkaparás, szépen minden sorban.
Amúgy jól vagyunk
Apáék gőzerővel dolgoznak a saját új műhelyükben, 7 nap éjjel-nappal megy a gép, hogy készlegyenek az első határidős munkájukkal. Holnap jön a második eszterga gépük, talán akkor még jobban fog menni a meló.
Nekem is van arcfestéses képem, kettő is. Szintén nem saját munka, belefutottunk a nyáron egy apáknapi fesztiválba,és ott csinálták aki kérte, ingyen bérmentve, azaz egy mosoly volt az ára
Szeretnék én ilyen kézügyességet,mint ennek a csajnak volt...Hihetetlen milyen rövid idő alatt összedobta..Én még mindig ott lennék, ha nekem ilyesmit kellene alkotnom...
Na megyek,ma vasárnap van, magyar ovi a templomban,megkisérlem megközeliteni a belvárost (kb 40 km-re lakunk tőle,kis város,mi??)
Barbi