Elképsztően nehéz követni benneteket, rengeteget írtok!
Ami persze tök jó!
Lys,
én nem ismerem a Klinikás dokikat, most választasz újat?
Vonalzót több helyen is lehet csinálni, ha rákattintasz valakinek az egyik vonalzójára, rögtön be is jön az oldal, ott meg eligazít a szöveg. Utána be kell illeszteni a megfelelő linket a profilodnál az aláírásba, elmenteni, és már meg is jelenik minden hozzászólásod után. Remélem, elég érthetően írtam le, ha nem, a többiek biztos okosabban megmagyarázzák.
Vicces, hogy ennyiünket néznek fiatalabbnak, engem is.
A falubeli nénik gyakran mondogatják, hogy "ilyen fiatalon három gyerek", hihi.
Meg volt, hogy kérdezték régebben (25 éves voltam), hogy hányadikba járok, mondtam, hogy idén végzek, mire totál elcsodálkoztak, hogy már érettségizek, nem létezik, mire én mondtam, hogy nem, az egyetemet fejezem be.
Judi,
sajnos fogigátló ügyben nem tudok segíteni, de szerintem simán lehet átmeneti hormonzavar, a testednek meg kell tanulnia fogigátló nélkül élni.
Kutyafüle,
dokiügyben szerintem hallgass a szívedre, akiben jobban bízol, azt válasszad!
A védőnővel meg nagyon jól csinálod, egyik fülön be, másikon ki. Olyan furcsák tudnak lenni ezzel a hízás dologgal, elképesztő. Szerintem kifejezetten karcsú vagy, ilyenkor általában többet szed fel az ember (én speciel 14, 17, 17 kilót, de a normális védőnőm egyáltalán semmit sem mondott rá, csak azt, hogy táplálkozzam változatosan, sok gyümölcs és zöldség, amit amúgy is kéne, meg hogy amúgy is vékony vagyok). Ja, és a ruha simán 1 kiló, plusz a mérlegek sem egyformák. (Amikor meglesz a baba, akkor meg az ő súlyával fognak szívózni, ha keveset hízik (szerintük), azért, ha sokat, azért, sosem jó semmi, ha nem pontosan a tankönyvi adatokat hozza.)
Én a középsőmnél folyton kolbászt és töpörtyűt ettem, annyira kívántam, muszáj volt.
Szerintem okos azért a testünk, nem véletlenül kívánnak fura dolgokat a várandós nők, lehet, hogy pont abban van meg az a plusz, amire szükség van (akár éppen zsír).
Nekünk nincs még kutyánk (szeretnénk, 1,5 éve költöztünk kertes házba), de van két cicánk. Tartok is egy kicsit tőlük, mert még nem voltam toxoplazmás, de majd megyek nézetni, és nemigen simogatom őket, és sokszor mosok kezet.
Luli,
köszi a táblába berakást!
Helyzetjelentés: teljesen lebetegedtem, egész nap lázas voltam. Emiatt kicsit örülök is, hogy nem sikerült a baba a múlt hónapban, nem hiszem, hogy tetszett volna neki...
Most megyek is lefeküdni, hátha holnapra sikerül kialudnom a lázat.
Jó éjt!
E.