Szia Panka!
A ruháról csak annyit, hogy nálunk volt aki a szobában vitt be sajátot, rá is adta, nem volt belőle baj, csak a fürdetésnél szólni kell, hogy a sajátod a ruha, nehogy a közösbe rakják a tied is
Amugy, rendesen öltöztetik manót, első nap, mármint születéskor pólyában van, utána simán rugdalódzóban kapjuk meg. Ha császárral szülsz, akkor az örzőbe naponta kétszer hozták fel őket, délelött 11kor, és délután kettőkor. Ha már feltudtál kelni akkor le is mehetsz hozzá. Attól függően hány szabad ágy van lent ugy kerülhetsz le, elméletileg egy napot vagyunk az örzőben. Amikor szültem Danit, akkor spec egy szabad ágy sem volt a gyerekágyon, igy kemény két napot kellett az örzőben szenvednem, de már az első nap végén mentem le manóhoz, hogy többet lehessek vele.
A pelusra én is csak azt tudom mondani, hogy amit adnak az még nagy a kicsiknek, legalábbis Dani 3440nel született és eléggé majdhogynem a nyakáig ért a pelus
Ha megszületik pocaklakód a méretétől függően inkább hozass be new born méretűt, 2-4 kg, vagy 5 attól függ milyen márka, jobban jársz vele. A babacsomagban amit fogsz majd kapni lesz is egy adag pampers ilyen méretben. Amit meg naponta kapsz liberot, tedd el otthonra. Szintén lesz a csomagokban, mert kettőt fogtok kapni, egy zacskósat és egy kék dobozosat, a zacskós tartalmaz több használható termékmintát, egy nagyon jó popsi krém :sudocrem a neve, nekem Dani allergiás lett az ajnározott és sokat reklámozott johnsosn popsitörlőkkendőre, amit bent adtak és azzal pillanatok alatt elmúlt. Azt a pici tégelyt még mindig használom, pedig kedden leszünk hat hetesek.
Apával én hozattam be pampers törlőt, az sokkal jobban bejött, de ez is babafüggő. Amikor elkezded bent használni akkor úgy is megtapasztalod.
Ha gondolod cumit vigyél be, nekem jól jött, mint aktiv "kikapcsológomb"
Fényképezőgépet ha van nehagyd otthon, csodás pillanatokat tudsz vele elkapni
Jut eszembe, kissapkát vigyél be, mert a szobákban közel negyven fok volt, de kint a folyosón meg csak 20 és igy könnyen megfázhat manócska a nagy hőmérséklet ingadozás miatt. Esetleg még kiskesztyű is ajánlott, ha túl nagy a körme, ne karmolássza magát
A textil pelust is érdemes, de arra is vigyázz, hogy ne add be manóval, mert arra kereszthet vethetsz, a korháziakon lesz pecsét, igy meg fogod tudni különböztetni a tiedtől.
Ami téged illet, bent adnak betétet, és azzal jobban jársz mint a kint kapható simákkal. Esetleg érdemes tenna betétet venni.
Ami viszont nagyon bejött és praktikus volt az a tenna bugyi, gyógyszertárban kapható, hálós bugyi, baromi könnyen mosható és nagyon gyorsan szárad, kényelmesebb, mint a sajátodat mosogatni.
A császár miatt ha gondolod érdemes haskötöt is beszerezni, mert gyorsabban tudsz vele gyógyulni, szintén gyógyszertár, de ha tudod valaki irassa fel dokival, mert ugy negyedébe kerül az ára.
Nah ennyi jutott eszembe.
Sok sikert, szoritunk neked.
puszi
Ági