De jó!
Első fecske vagyok! Most már nem szabadultok tőlem itt kísértek majd minden nap!
Szóval egy hónapig tartott megjavítani a gépet. A valóságban persze csak egy napig, mert amikor meguntuk a várakozást, akkor felhívtuk őket, és akkor nézték meg egyáltalán, hogy mi baja van. Aztán visszahívtak árajánlattal, és még csak eztán rendelték meg a billentyűzetet amit kicseréltek. Szóval ha nem telefonálunk rájuk, akkor várhattunk volna a végtelenségig.
Lyndee!
Szép a pocid, és gratulálok, hogy ilyen jól sikerült a diétát tartanod, mert nagyon jól nézel ki és ezek szerint a cukrod is rendbe jött! Szuper!
Ház! Bárcsak mi is itt tartanánk már!
De nem panaszkodom, mert épp most öntik a koszorút, nemsokára fenn lesz a tető is. Már látom az alagút végét. Nem tudom már ki kérdezte
, hogy mikor szeretnénk beköltözni... Természetesen minél hamarabb, de gondolom ezt írnom sem kellett volna
, viszont az anyagiakat nézve, reálisan 3 év sajna... Mindegy, mindig van valami új fejlemény, úgyhogy Lyndee üzenem, igenis gyorsan megy az idő, még így is, hogy úgy babáznék már.
És te is még csak most teszteltél pozitívat!!
A karácsony meg a nyakunkon anyósom már a nagytakarítást tervezi!
Kinga!
Örülök, hogy túlvagy az átjárhatóságin, és az is szupi, hogy a doki azt mondta, hogy szerinte spontán is simán lehetsz babás. Engem ez tuti feldobna, bár megértelek, hogy inkább biztosra mész az inszemmel, legszívesebben én is rohannék a dokihoz! És rendes a doki is, hogy nem utasít el. Amúgy jót nevettem, amikor írtad, hogy széttett lábakkal nincs nagyon kedved fecserészni a dokival.
Amikor én kórházban voltam, akkor annyiszor vizsgáltak, hogy én épp így fecserésztem. Már végzett a vizsgálattal, én meg felhúzott térddel ültem a vizsgálóasztalon, úgy beszélgettünk. Teljesen otthonosan éreztem magam.
Amúgy szerintem ebben a doki személye is fontos, meg a helyiség ahol vagy a környezet. Komolyan.
Angi!
Sajnálom, hogy nem sikerült az első inszem, de drukk a következőnek! Mikor is lesz? Remélem nem vagy nagyon elkeseredve!
Szilvi!
Mondom én, hogy nálad csak úgy pörögnek az események!
Most is ahogy olvasom előbb lett meg végül az inszem, pedig én hétfőn drukkoltam, úgyhogy lemaradtam...
Ez a fizetés dolog elég kínos szerintem is... Természetes, hogy a hétvége miatt adunk, de ha nem tudom én tuti, hogy egy tízest adtam volna csak. És akkor mi van? Csak nem részesít más kezelésben, csak megcsinálja ugyanolyan lelkiismeretesen nem? Az meg, hogy mikor kell fizetni... Szerintem én is utólag adtam volna, de a péntekit sem felejtette el tuti, úgyhogy ne aggódj.
Anda!
Igen a pénz az nagy úr, sajnálom a régi munkahelyed, de legalább van egy kuktád!
Remélem az új is beválik és jól fogod magad érezni ott is hosszútávon.
Csucsu!
De jó, hogy nálad is beindulnak a dolgok!
Mondjuk furi, hogy egy ismerősöd fog vizsgálgatni. Te nem tartasz ettől? A megbízhatóság szempontjából persze jobb, de nem furi, hogy egy baráti összejövetelen is ott lesz, csak akkor más minőségben?
Amy!
Végre hír rólad is!
Gratulálok a kicsi fiúhoz!! Mi mindent vettetek már neki? Mert gondolom most, hogy már biztos, azért csak megakad a tekinteted egy-egy kék ruhácskán!