Monic: hát az elég ciki lehetett!!!
de olyan nehéz kitalálni mindenkinek jó ajándékot, ami hasznos, de tudom, h magának nem venné meg , nincs még neki, örülne neki tényleg, de azért még meg is fizethető. ruhát nem szeretek venni, mert már fent leírtam, és egy idő után kifogy az ember az ötletekből.
és csak , h kipipáljam az ajándékot, azért nem szeretek vásárolni!
pl most tök jó volt, h az apukáknak a szülinapra azt adtuk, h elment a párom és az én családom is étterembe és vettünk két 8 személyes tortát!!! olyan jó volt!!! nem volt a kényszeres ajándékvásárlás, mindenki jólérezte magát, jót beszélgettünk , ettünk, együtt volt az egész család, szuper volt!!
Kata: ha tudsz jó bútorboltot, akkor megdobhatsz 1-2 tippel! fenyő ruhásszekrényt , fenyő könyvespolcot szeretnénk. kinéztem a netről pár címet, de nem ismerem őket. amit ismerek , régen jártunk már ott , az a retz és az rs, azok is listán vannak.
Monic: ja, és elfelejtettem, Inez szép név!!! szerintem különleges!! nekem tetszik!!
Viktória nekem nem (bocsi Vikimami!!!
), mert párom előző szerelme Viki volt, ismertem és útáltam és bbbbbrrrrrrrr volt a csaj......(remélem Vikimami megértesz így!!!!
). de hát ilyenek vagyunk ha egy név emlékeztet minket vkire, aki negatív számunkra. pedig szép a jelentése a névnek, győzelem. ha nem lenne neg érzésem a csajjal szemben, akkor biztos tetszene.