Sziasztok! Mindenkinek gratula a szívhanghoz!!!!!!!!! Én leszek az utolsó a sorban!
Tegnap nem tudtam jönni, mert Apjuk elvitte a gépemet és alig győztem elolvasni!
Nagyon jó, hogy így pörgünk!
Én sem tervezek ikerbabakocsit, testvérfellépőre gondoltam, illete nekem is nagyon szimpi az a kenguru, amiben feküdhet is a baba. A kisággyal is vagyok bajban, mert csak másfél év lesz a korkülönbség, a rendes ágyról még legurul, arra gondoltam, hogy egy oldalrácsos gyerekágyat fogunk venni.
Nekem nem feszül a mellem, Gyöngynél ilyenkor már nagyobb volt és érzékeny, most meg semmi. Még szerencse, hogy legalább hányingerem van, így nem pánikolok. Bár a férjem már el akart küldeni a kistarcsai kótházba ultrahangra, de oda is csak jövőhétre van időpont, így meg már egy hét ide vagy oda, nem megyek el idegen dokihoz.
Igen, a füstölt kolbász is nyersnek számít, de gondokodtam rajta, évekig macskával éltem, mádm a nyers húst, sokszor eszem, a zöldségeket sem forró vízben mosom el, ha 32 év alatt nem kaptam el (mert még nem vagyok védett), csak nem pont most fogom pár falat kolbásztól, nem? Úgyhogy nem parázok rajta. Köszönöm nektek!
Annus, én Kerepesen lakom.
Nekem 9 kilós a lányom, egész nap emelgetem, csatlakozom Panndihoz, a szükség nagy úr. Mindenesetre ha Neked nem muszáj, inkább ne tedd, ha már a sajátodat emelgeted, az más.
Én 13 kg-ot híztam először, 4 volt rajtam, amikor hazamentem, a szoptatás le is vitte kb 3 hónap alatt. Sokan a szoptatás alatt híznak meg még jobban, mert úgy gondolják, hogy a sok evéstől lesz tej, ami téves. persze megfelelő táplálkozás kell a tejhez, de nem több. De anyáinknak még íg anították, hogy attól lesz tej - ezért hibáztatni sem lehet senkit.
Bocs, ha hosszú lettem.