Anna,
fogadd őszinte részvétem, sok-sok erőt, kitartást kívánok Neked és az egész családnak!!! Vigyázz nagyon magadra és a gyerekekre!!!!
Szofika nagyon bájos kislány és meghatóak a képek rólatok!!!
Alíz,
Te is és a családod is fogadjátok őszinte részvétem, valóban a kis Hunorból biztos sok erőt fogtok meríteni!!!!
egyik képen nagyon hasonlít Bencusra!!!!
Enikő,
sajnálom ezt a bruti dokit... fogalmam sincs ki lehetett BT...
de remélem holnap nem ő lesz!!! Nálam legtöbbször a Vegera vagy a Rákosi volt, de szerencsére sose vizsgált egyik sem.
Ultrahangra valóban flowmetriára szokták küldeni azokat a kismamákat, akiknél a szívhang vagy nem tökéletes, vagy keveset mozgott a baba vagy van olyan doki, akinek mániája egyik nap vizsgálat - másik nap flowmetria minden különösebb indok nélkül.
(ilyen a Vegera is)
A nem túl hosszú ideig tartó meleg fürdőt nem próbáltad még? Lépcsőzés??? (de csak akkor, ha nem vizesedsz!!!) hátha az meghozza a kis lurkótokat!!!
Bessy,
de jó, hogy fogytál!!! Nagyon ügyes vagy!!! Látod, simán menni fog!!! a harisnya furi lehet, de vicces is, ahogy magadra applikálod
kérünk majd képeket a szobáról!!!
Vicuska,
gratulálok a kiskönyvedhez!!! Fantasztikus érzés, igaz??
Az meg még jobb, hogy már a hányinger se kísért!!!! Pihizz sokat, mert utána tényleg nem lesz rá időd!!
Alexa,
hogy vannak a fiúk? Javulgatnak már? Martinkát elkerülte a láz? S te nem kaptad el?
Kriszti,
utólag is boldog szülinapot és gratulálok, hogy újra kezded a sulit!!! Ügyes vagy, meglátod örömöd fogod benne lelni!!!
Andi,
örülök, hogy jelentkeztél, már pont hívni akartalak!!!!! Azt viszont sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt... Gyógypuszit küldök Grétinek és sok-sok erőt Neked a hétvégéhez!!!
Vikcy,
ti hogy vagytok??? Sajnálom, hogy a párodnak pont most kell mennie tanfolyamra!!!! Azért remélem haza tud jönni, ha menned kell!!! tényleg, ki fog bevinni a kórházba????
Vikike,
nagyon édes a kis Andris, a babakocsi pedig egyszerűen szuper!!! Ügyesek vagytok!!! Tényleg, van testvérfellépő???
Úr Isten, még csak most hoztad a pozitív tesztet és valóban ma holnap szülni fogsz...
Tündike,
s te is hamarosan szülsz... hát, nem semmi, hogy repül az idő
meddig dolgozol még??? Nem lesz már elég????
kérünk pocak és lakásfotót!!!!
jobbulást a kezednek!!!! reméljük hamarosan elmúlik!!!
Judy,
jobbulást a gyerkőcöknek!!! hogy bírod a párod nélkül? azért hétvégére hazajön, igaz? s ő hogy bírja nélkületek??? Anyukád jobban van??
Nagyon édes Barbika, szuperek a képek!!!!
Ani,
csak 4-en voltatok tornán? már nagyon várom, hogy talizzanak a srácok, Roni édes lehetett, ahogy nézelődött!!! NAgyon cuki kisfiad van!!! Kiderült a tornán, hogy ismerjük egymást? Timinek tetszett?
Nincs izomlázad????
Andesz,
hű, de ügyes vagy!!! Már mész is vizsgázni???
Gabi,
hogy megy Noelnek a mászás??
Kata,
hogy álltok a szobával? Mikor kapunk képeket?
Ibi,
drukkolok, hgy minden rendben legyen a keresztelőn!!! gyere majd és mesélj!!!
Magunkról:
az elmúlt napokat a családnak szenteltem, ezrét nem jöttem...
Egy hete hordjuk a tejcsit, Bence nagyon ügyesen elfogadta, most már csak tejcsit kap. Én is fejem még esténként, mert Timinek sincs túl sok (az ő Kristófja 220-at eszik egyszerre és egy nappal idősebb Bencénél
). Apuci jár a tejcsiért esténként, így megvan a külön program
.
Bence is egyre édesebb. Már mindent figyel, most a játszószőnyeg a sláger és a séta hidegben. Nagyon jókat szunyál, ma több, mint 4 óra után keltetettem fel a teraszon, mert már agyon izgultam magam
Holnap szüret, még nem tudom, hogy mi Bencével kimegyünk-e...
elég sok volt neki a nyüzsés a héten, lehet, hogy inkább nyugiban itthon maradunk. Persze Apa megy, így megint egyedül leszünk
Enikő, Vikcy, gondolok Rátok!!!! Drukk-drukk!!