Gúnyolódunk, gúnyolódunk?
Nem szép dolog ám!!
Nem aludtam be velük, csak elmentem leáztatni magamról a port és utána már nem volt kedvem írni.
A fűtés nagyon jó lett, csak a takarítással alig haladtam, ugyanis a konyhaszekrény mögött egy helyen kivésték a falat, amit vissza kell falazni, addig nem lehet a szekrényt a helyére rakni, és addig nem tudom elpakolni az edényeket
Remélem apánk ma megcsinálja, mert már hülyét kapok a rumlitól. Nem tudok normálisan mosogatni, főzni... stb. De a radiátorok szupik. Nincs digitális gépem, ha valaki erre téved majd egy ilyen masinával akkor rakok fel képet róla
Szegény Daninak előjött az asztmája ettől a sok hülye portól, ugye köhög "szépen", és ma az oviban az egyik kedves apuka úgy nézett rá, mintha minimum leprás lenne. De mivel az asztma nem fertőző nyugodt szívvel viszem oviba, sőt jelenleg jobb helyen van ott, mint itthon. Van bent neki Ventolin, ha fulladna, bár nem értem, hogy az óvónők miért rettegnek, ha valami gyógyszert kell adni a gyereknek, kétszer elmondtam ma, hogy már vittem orvosi igazolást, hogy ez kell a Daninak, ha fulladna, ha köhögési rohama lenne. Ilyen helyzetekre is felkészíthetnék az óvónőket, ugye egyre több az asztmás gyerek, nem ártana, ha az óvónők tudnák, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben, és ne féljenek már a spréktől.
Mondjuk már a por nagyját eltakarítottuk, de ez szörnyű, hogy még a legkisebb zugba is befészkelték magukat a porszemcsék