Sziasztok
Egy kicsit tudok jönni,most tettem le Noelt aludni.
Chrissyy
Ti aztán nem unatkoztok,nem semmi,hogy mennyi energiád van.Martin édes lehetett a családi napon,biztos nagyon élvezte.
A sulival kapcs. örülök,hogy beiratkoztál.Dédi nagyon rendi,nem semmi,hogy így beválalja Martint.A párod és szerintem ha a munkája engedi segíteni fog neked és sokat vigyáz Martinra,hogy te tanulhass.Milyen végzettséget kapsz?
Köszi Szilviről az infót.Nem semmi milyen nagy már Titababa!
És bocsi,hogy így utólag:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!! Hmmm fincsi lehetett a torta.Dobd majd fel a receptet légyszi.
Istenem,hogy mennyire megy az idő,Martin ma-holnap már 1 éves lesz!!!!Nem furcsa?Aztán meg Noel jön.
Tesó
Remélem Bencus hamarosan jobban lesz.Már igazán kilábalhatnátok ebből a nyavajából.Biztos a foga is közre játszik,mert ugye ilyenkor legyengül az immunrendszerük is.
Nagyon örülök a vezetős sikerélményednek!!!Irigyellek is egy kicsit
.... na jó, nagyooonnn!!!!!Ennyire ügyi vagy,hogy holnap már meg is kéritek a vizsgát?Hát ez szupi!
Vicuska
Gratula a kiskönyvhöz!!!!!Milyen érzés????Na jó,ez hülye kérdés volt.Mi nem voltunk Down szűrésen.A 12. heti UH-n a tarkóredőt nézik és ha az nem jó akkor továbbküldenek vizsgálatra,ahogy már a többiek is írták.
Enikő
Nagyon szép csokrot kaptál apától!!!
Bessy
Remélem hozol képet a kis hercegnőről!
Alexa
Jobbulást Martinkának,remélem nem fog kelleni a gyógyi.És amúgy nagyon nyűgös,sokat sír?
Ani
Nagyon rendi vagy,hogy elvitted a nyakláncokat
!Örülök,hogy ilyen nagy sikerük van!Holnap kapok új gyöngyöket is és majd ügyködök vmi szépet még.Jövőhéten meg akkor talizunk és megbeszéljük,hogy mi kell.
Én nagyon nem vagyok kop párti,de úgy gondolom a lényeg itt is a mérték és az hogy ésszel csináld,amikor már tud ülni is Roni,tehát a gerince már elég erős,és persze nem hogy ne egész nap legyen benne.
Nekem a TGYÁS 50 000 volt a Gyed pedig 38 000.Szóval baromi kevés.
Judy
Várjuk a képeket Barbikáról!Gratula a második fogacskához!!!Ciciharapás még nem volt?Kajával hogy áll a kiscsaj,megbarátkozott már vele?Mielőbbi gyógyulást a gyerkőcőknek,sajna ez az ősz már csak ilyen taknyoskodós!
Enikő
Kitartás,már nincs sok vissza.Gondolom már nagyon türelmetlen vagy!Doki bácsi jóóól megvizsgált,megint?
Anna
Csodálatos a kis Boszitok!!!
Szuperek a képek!!!
Ildi
Gyógyuljatok meg mihamarabb.Sok-sok gyógypuszit küldök én is!!!
Vikike
Ez csodás.Andriska nagyon édes,és az a csókos száj,nagyon vadító!!!Mekkorára becsülték a súllyát?